Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her takıma karşı çekinmeden oynattığı dominant ve baskılı futbolu takdir etmek gerekiyor. 2 Young Boys maçı dışında kötü Avrupa maçı olduğunu düşünmüyorum Prag'da dahil olmak üzere. Galatasaray bugün Real ve City ile de oynasa yine aynı futbolu oynamayı deneyecek bunu biliyoruz.

Icardi'yi çıkarmadığı için sövdük tamam haklıyız ama istifa falan saçmalamayın ya Avrupa'da Bayern maçından sonra izlediğim en baskın oyunumuz olabilir bu. Kaçırdıklarımızın yarısını atsak Icardi çıksın dediğimiz dakikalarda skor zaten 7-1 falan olacaktı.

keremi inadına sürekli oynatarak taraftarla arasını açtı şimdi aynı tarifeyi icardi ve barış ile yapıyor.iyilik yaptığını sanıyor bir de.

Bugünkü maçtan sonra belli oldu ki ismen veya oyun anlamında büyük takımlara karşı bambaşka seviyelere çıkıyoruz.
Demek hem kendisini iyi motive ediyor,özel hazırlanabiliyor hem de takımı kazanabileceğimize ikna ediyor.
Bundan sonra "lokum gibi kura" vs.den ziyade en sertleri gelsin derim

Rigasta bizden puan aldı o işleri çok abartmaya gerek yok

Young boys maçında nerdeydi hocan kudura kudura savundun mu o vakit hocanı
Ben eleştirilmesi gerektiğinde eleştirir, hakkının verilmesi gerektiği zaman veririm. Ki en çok eleştirenlerden biriyimdir. Bir de Galatasaray hocasına saygıdan kimsenin elini ayağını öptürmem, bize böyle öğrettiler.

Az ötede tepin

images

Kerem kötüyken de ısrarla oynattı, oynattı çocuğun taraftarla arası açıldı, şimdi İcardiye iyilik falan yaptığını zannediyor ama yarın öbür gün ıslıklanarak sahadan çıkarsa bunun sorumlusu hocadır.
Şu formayı artık hakedenlere ver, değişiklik yaparkende takım içi dengelere göre değişiklik yapma. Oyunculardan korkuyorsan hocalıkta yapma.
Taraftarla kerem in arası kötü olmasının nedeni sadece taraftar değil yarın bunu her genç oyuncuya yapacaksınız ama bizler yedirmeyeceğiz gençleri sizlere

ben bu forumdaki misyonumu sen herhangi bir konuda mantıklı sayılabilecek bir yorum yaptığın zaman dolduracağım ve üyeliğimin silinmesini isteyeceğim

Eee ne anlatmaya çalışıyorsun yani bana veya başkalarına saçma sapan sallamak ve bomboş yorum yapmak için mi bu forumdasın

Sen zaten olmayan birisin ha var ha yoksun muhtemelen tek sosyal olabildiğin ve insanlarla konuşabildiğin ortam bu forumdur o yüzden bu şekilde ona buna üstte ki gibi mesajlar atıp kendinle mutlu oluyorsundur sana acıyorum ya da yok acımıyorum acımayı bile haketmeli insan

Beyler icardiyi çıkarmaması konusunda haklısınız ama bugün Tottenham ı ezen takımın planını yapanda Okan hoca. Yazılanları okuyunca insan gözlerine inanamıyor.
1. Oyuncu değişikliğinde bugün için geç kalmadı. Yedekten girenleri görüyorsunuz. Bitik ziyech kerem vs
2. Oyundan düşmede normal. Bu kadar eforlu rakibe sahayıı dar eden takım haliyle düşebilir.

Osimhen'i çıkardı diye kızanlar var Osimhen 1 tam antrenman yaptı sakatlık riski olduğu için özel bireysel çalıştı Osimhen'i çıkarmayıp o sakatlansa aynı kişiler takımla 1 antrenman yapan adamı neden çıkarmadın diye eleştirecekler. Neden Ziyech, Kerem diyorlar kenarda kim vardı acaba başka? Okan hocanın eleştirilecek yanı bu maç özelinde İcardi'yi 65-70 gibi çıkarmamasıdır Osimhen ile birlikte çıkarmalıydı İcardi'yi.

Nadir kaliteli ve yapıcı eleştiriler var. Ama geri kalanını yazan ve düşünen tipelere bilim adamları da çare bulamıyor.
Onları anlattığımda üstüne bir de dalga geçtiklerini söylediğinde genelde arkadaşlarım onlar gs li değildir diyor yok yav sözleri de geçiyor bazen diyorum şaşırıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt