Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.149
- 101.366
- 5.238
ancelotti de belligham ve vini için aynısını yapmalıÇok şanslısın çok ballısın o osimheni buraya kim getirdiyse elini ayağını öpmelisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ancelotti de belligham ve vini için aynısını yapmalıÇok şanslısın çok ballısın o osimheni buraya kim getirdiyse elini ayağını öpmelisin
ben bu forumdaki misyonumu sen herhangi bir konuda mantıklı sayılabilecek bir yorum yaptığın zaman dolduracağım ve üyeliğimin silinmesini isteyeceğimÇok şanslısın çok ballısın o osimheni buraya kim getirdiyse elini ayağını öpmelisin
Geçen yıl Bayern, Manu maçlarında Osimhen mi vardı. Kudura kudura izleyip, hocanın elini ayağını öpeceksiniz
Icardi 60. dakikada oyundan çıkar; yerine Berkan girer ve Yunus'a sol kanat savunmasında yardimci olur.başta topcu mu var oyuna alınacak
Ben eleştirilmesi gerektiğinde eleştirir, hakkının verilmesi gerektiği zaman veririm. Ki en çok eleştirenlerden biriyimdir. Bir de Galatasaray hocasına saygıdan kimsenin elini ayağını öptürmem, bize böyle öğrettiler.Rigasta bizden puan aldı o işleri çok abartmaya gerek yok
Young boys maçında nerdeydi hocan kudura kudura savundun mu o vakit hocanı
Taraftarla kerem in arası kötü olmasının nedeni sadece taraftar değil yarın bunu her genç oyuncuya yapacaksınız ama bizler yedirmeyeceğiz gençleri sizlereKerem kötüyken de ısrarla oynattı, oynattı çocuğun taraftarla arası açıldı, şimdi İcardiye iyilik falan yaptığını zannediyor ama yarın öbür gün ıslıklanarak sahadan çıkarsa bunun sorumlusu hocadır.
Şu formayı artık hakedenlere ver, değişiklik yaparkende takım içi dengelere göre değişiklik yapma. Oyunculardan korkuyorsan hocalıkta yapma.
Su oyuna sans diyen kötü niyetli birisin en fazla busun bu kadarsınÇok şanslısın çok ballısın o osimheni buraya kim getirdiyse elini ayağını öpmelisin
ben bu forumdaki misyonumu sen herhangi bir konuda mantıklı sayılabilecek bir yorum yaptığın zaman dolduracağım ve üyeliğimin silinmesini isteyeceğim
Onları anlattığımda üstüne bir de dalga geçtiklerini söylediğinde genelde arkadaşlarım onlar gs li değildir diyor yok yav sözleri de geçiyor bazen diyorum şaşırıyorlarNadir kaliteli ve yapıcı eleştiriler var. Ama geri kalanını yazan ve düşünen tipelere bilim adamları da çare bulamıyor.