Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.227
- 7.211
- 913
Bu stoper rotasyonu ve kanat oyuncularıyla üçlü oynamaya devam edersek şampiyonluk gider.Avrupada bu oyun anlayışıyla zaten gidemeyiz.Ben üçlü defans düzeninde devam etmekten yanayım, yalnız Okan Hocayı 2 konuda eleştirmek istiyorum. Birincisi kanat/beklerde birinde Barış / Sallai filan oynuyorsa diğerinde net bir bek oyuncusu olmasından yanayım umarım Jakobs iyleştiğinde Jakobs & Barış ikilisiyle devam ederiz
İkincisi de oyunun sonunda müdahale yaparken tüm oyun kurgusunu bozuyor. Mesela hem Mertens hem Sara gol gerekiyorken neden oyundan çıkıyor. Haydi Mertens yorulduysa bile Sara 'nın oyunda kalması gerekiyordu
Yahu nelson için daha önce kötü değil ama çok abartılıyor diyordum..Ulemalar laf sokuyordu.Şimdi herkes yetersiz diyor.
Bu adamla iki sene şanpiyon olunmadı mı?
Eyvallah tekif varsa gönderilir. Ama yoksa da dörtlü sisteme geçip sanchezle oynatmalıyız. okan Burukta da bir zahmet haldir haldir her dakika her saniye takımı önde bastırmayacak.
Devre arası bir bek, mertensin yerine adam ve dar alanda ve bire birde etkili kanat oyuncusu lazım.golmüş mücadeleymiş geçiniz Özellikle barış takım oyununa çok ciddi zarar veriyor.Hem yunus hem barış formalarını garanti görüyor.onlarında performansını arttırmak için buraya adam şart.
Bu oyun ve eksikler eldeki ortalamanın altına hiç düşmeyen sara,sanchez,torreria hatta osimen gibi oyuncuların performansını çok etkiliyor.
Bu eksikler giderilsin okan buruk şu saha yayılımı işini halletsin güle oynaya şampiyon oluruz avrupadada final çok olası olur.