Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca milli takıma gitsin montella bize gelsin

Avrupada her yenilgi sonrasi rakip takim bizde daha organize oynadi diyor, neden acaba ? Neden acaba okan buruk? Cünkü rakiplerde bir sistem var, bir oyun kültürü, Disziplin var, ve en önemlisi hercek bir hoca var. Bu elindeki eksik kadro bile Alkmaar tokatlamasi gerekirkrne tokat manyagi olfuk, ixikimi bir manu ve Tottenham yendik oda olmasa ne olurdu

taraftarın büyük bir kısmına yerel başarılar yetiyor. Lig şampiyonluğu çoğu taraftarın memnun olmasını sağlıyor. ua başta olmak üzere. Türkiye kupasından bir an önce elenmek istiyoruz mesela, ligi alıp yolumuza bakalım diyoruz.

çoğu yöneticiyi de yerel başarılar tatmin ediyor bence. Lig şampiyonluğu yönetimin de teknik kadronun da ömrünü uzatıyor doğal olarak.

Az sayıda memnun olmayan bir taraftar grubu var, bu grubun hayalleri başka, hem lig hem Avrupa da başarı isteniyor bu grup tarafından.

Ligde şampiyon olmadığınız sürece Avrupada çeyrek final de görseniz kovulursunuz. 2 yıl göreve gelen yönetimler sizi o görevde tutmaz. + taraftarda istemez.

Ben hocayı bu konuda anlıyorum ama desteklemiyorum.

Yolu açık olsun

Hocam yenildiğimiz takımlar Real Madrid, PSG, Manchester City olsa deriz ki bunların bütçesi ne bizim bütçemiz ne. Yenmemiz olay yenilmemiz normal der hayatımıza döneriz.

Normalde yedek kadromuzla bile yeniyor olmamız gereken köy takımlarına madara oluyoruz insanların tepkisi buna.

Vallahi konferans ligine düşsek daha zor bir fikstür çekerdik. İnsanlar diyor ki bu takım bunları da yenemiyorsa kimi yenecek.

rize ve ikinci az maçında takımın başında olacağı kesin

ondan sonrasına bakacağız

Bari ligi kaybetme. Takım çok kötü top oynuyor.

Vallahi Galatasaraylı olmasan oturup izlememe o kadar kötü.

Yahu herşeyi geçtim biri şu 2 soruyu sorsun Okan'a

Bu takım fiziksel olarak neden her rakibin karşısında eziliyor

Takım neden bu kadar kopuk oynuyor ve hatlar arasındaki bağlantıyı yapamıyoruz

Orta sahanın önemini ne zaman anlayacak vesaire

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye liginde oynadığın futbolu Avrupa'da oynayamazsin ileride deli dana gibi rakibe basamazsın,hayatı futbolla geçmiş birisi bunu nasıl goremez anlamıyorum.
Pres futbolunu oynarsın

Ama kadronda tek kusur olursa sistem işlemez bugün sahada 4 tane defo varken + kalecimiz yokken 6 oyuncuyla bu sistemi oynamaya çalışırsak zaten patlayacaktık.

Kırmızı görmesek bile 4-5 olurdu gidişat baştan sona öyleydi.

Yaw bir daha kaan mertens demirbay berkan metehan oynatma. Lütfen bu adamları kadroda 15 kişi kalmadığı sürece oynatma artık. Muslera da dahil. Ayrica takımda disiplin sifir sebebi ya sensin ya maddi konular. Bu kadar aymazlik hat safhada olamaz yemin ederim.

Yahu herşeyi geçtim biri şu 2 soruyu sorsun Okan'a

Bu takım fiziksel olarak neden her rakibin karşısında eziliyor

Takım neden bu kadar kopuk oynuyor ve hatlar arasındaki bağlantıyı yapamıyoruz

Orta sahanın önemini ne zaman anlayacak vesaire

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok kapsamlı bir cevap vereceğini mi sanıyorsun? Birinci soruya vereceği cevap, bu görüşünüze katılmıyorum; bütün rakiplerimize başa baş oynuyoruz. İkinci soruya cevap riskli oyunu tercih ediyoruz, karşılığını alıyoruz.

Hocam yenildiğimiz takımlar Real Madrid, PSG, Manchester City olsa deriz ki bunların bütçesi ne bizim bütçemiz ne. Yenmemiz olay yenilmemiz normal der hayatımıza döneriz.

Normalde yedek kadromuzla bile yeniyor olmamız gereken köy takımlarına madara oluyoruz insanların tepkisi buna.

Vallahi konferans ligine düşsek daha zor bir fikstür çekerdik. İnsanlar diyor ki bu takım bunları da yenemiyorsa kimi yenecek.

üstat Mancini ligde ikinci oldu. avrupada düştüğümüz grubu hatırlıyorsundur, çıkardı takımı o gruptan. bugün taraftarlar manciniyi 2 konuda suçluyor, birincisi hatalı transfer. ikincisi şampiyon olamaması. Avrupada gruptan çıkmasını öven kişi ben hatırlamıyorum. bak ligde ikinci olduk, şampiyonlar ligine direkt katıldık fenerin cezası yüzünden.

Okan ligi aldığı sürece devam eder. her başkan da kendisiyle çalışır eminim. Erden timur başkan olsun, çalışacağı adam yine Okan Buruk olur.

Köy takımı mevzusu da beni şaşırtmıyor, sistemi olmayan, sadece bireysel becerilerle işi götüren takımlara daima sorun çıkarmıştır bu takımlar. sadece okan özelinde olan bi durum değil ki. bizim geçmiş o köy takımlarıyla dolu knk. Mancini de kopenhaga takılmıştı dışarda.

ben sorunsuz bir şekilde şampiyon olacağını ve yönetimle beraber devam edeceğini düşünüyorum.

ligde üst üste 3 maç puan kaybı yapmaya başladığı zaman gönderelim mi diye düşünülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt