Nedim Tokuyucu
İmparator
Ben her 2 ihtimalde de gitti gözüyle bakıyorum. Bu saçam sapan oyun hiçbir deplasmandan rahat çıkamaz, hatta her iç saha maçı bile tehlikede artıkDiyemeyiz. 3 puan alırsak şampiyonluk geldi der misin
Ben her 2 ihtimalde de gitti gözüyle bakıyorum. Bu saçam sapan oyun hiçbir deplasmandan rahat çıkamaz, hatta her iç saha maçı bile tehlikede artıkDiyemeyiz. 3 puan alırsak şampiyonluk geldi der misin
12 kişi mi oynayalım kardeş. Sen sakatlanacaksın ki biz yaşayalım.Daha 2. Dakikada bu anlamsız tam saha presin nedeni ne acaba?
Daha 2. Dakikada bu anlamsız tam saha presin nedeni ne acaba?
Biz fifada böyle başlıyoruz maçlara
Çok hızlı top çeviren ve çeviklik olarak kendisiyle yarışamayacağın takımlara karşı hele hele deplasmanda böyle pres oyunu oynatmak futbola ihanettir.Okadar basit baskıdan çıktılar ki dikine 2 pasla, kolayca kalemize geldiler. Bayern,Tottenham gibi geriden bol pasla oyun kurma dertleri yok ki böyle takımların. Okan hala anlamadı
Koşu istatistikleri ortada ona ne diyeceğizBen futbolcunun koşan, koşan ve koşanını severim."
-O.Buruk.
Koşu istatistikleri ortada ona ne diyeceğiz
Soldaki herif abdulkerim mi. Adama bassa bu pozisyon olmazdı geri kaçıyor ona rağmen adamı yine kaciriyor. Komedi gibi. Rakip ne kadar rahat top alıyor hamle yok hicbirinde.
Kaanda olabilir o. Gercekten oysa dahada yazik

Basmış da ne yapmış ki? Adamın yetersizliği şu 2 dkda bile belli olmuşBurda cuesta basmış bu arada adama en doğrusunu o yapmis
Tamamda orda Kaan mi Apo mu adama basmadigi gibi kaçırmış herifi. Kaan zannedersem o ölmüş bitmiş herif. KosamiyorBasmış da ne yapmış ki? Adamın yetersizliği şu 2 dkda bile belli olmuş
24 Şubat akşamı belli olur akıbeti.Daha kovulmadi mi bu etkisiz eleman