Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.992
- 10.253
- 2.168
En istekli oyuncumuz da Osimhen, ne ironi amaBu takım 70 milyon euro net maaş ödüyor.
Alkmaar total 20 m euro ödüyor.
Sahada onların yarısı kadar istekli değiliz, çaba göstermiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En istekli oyuncumuz da Osimhen, ne ironi amaBu takım 70 milyon euro net maaş ödüyor.
Alkmaar total 20 m euro ödüyor.
Sahada onların yarısı kadar istekli değiliz, çaba göstermiyoruz.
@Barış SavaşBazı müritleri var forumda hepiniz biliyosunuz
Baktım şimdi bunlara
Biri online olmamış
Biri yarım ağız eleştirmeye çalışmış(1 gün geçince biata tekrar devam ediyor ama elemanı anlamadım 3 senedir)
Birisi de okan hariç herkesi eleştirmiş ya da korumuş okanla ilgili tek sözü yok
Bunlar ya büyük ihtimalle irfan saraloğlu,ali yiğit ve nihan buruk,ya da ali acun hulusinin feyk hesabı
Gsli birinin bu adamı desteklemesine savunmasına korumasına imkan yok çünkü
Bunun enkazı var bi de kovulunca 3-4 sene onla uğraşıcazKendisinden uzun boylu olan herkesi bitirdi herif
Nelsonu naylon parasına sattırıp cuesta denen herifi aldı
Hobit ordusı gibi oldu 11imiz bunun kompleksleri yüzünden
Barış AZ de 11 oynuyamaz ne yazık kiBugün Sallai'yi, Jelert'i, Barış Alper'i AZ'ye koy, ulan ne adammış falan deriz. Bir dahaki transfer dönemi peşinden koşarız. (Zaten en yakın örneği Jelert.)
Peki neden? Bizim bir oyun planımız yok, çizilmiş hücum setlerimiz yok. AZ'ye bakıyorsun bir oyuncunun ayağına top geldiğinde bir sürü arkadaşı boşta, önünde oynayabileceği opsiyonlar var. Herkes ne zaman nerede durması gerektiğini, nereye hareketlenmesi gerektiğini biliyor. Bizde hurra hucumm sonra topu kaptır haydi hurra koş savunmaya. Kendi kendimizi yoruyoruz boşa.
O yüzden Cuesta'da dahil hiçbir oyuncuda kusur bulmuyorum. Bizim en büyük konserimiz bu adam.
Polemik yaratmaya gerek yok forumda, kim ne demis kimi desteklemis kimi elestirmis bunlari takip etmekle eline birsey gecmez.Bazı müritleri var forumda hepiniz biliyosunuz
Baktım şimdi bunlara
Biri online olmamış
Biri yarım ağız eleştirmeye çalışmış(1 gün geçince biata tekrar devam ediyor ama elemanı anlamadım 3 senedir)
Birisi de okan hariç herkesi eleştirmiş ya da korumuş okanla ilgili tek sözü yok
Bunlar ya büyük ihtimalle irfan saraloğlu,ali yiğit ve nihan buruk,ya da ali acun hulusinin feyk hesabı
Gsli birinin bu adamı desteklemesine savunmasına korumasına imkan yok çünkü
Oyuncular bitti çünkü renktaş. Ben barışın idmanı eksik yaptığını düşünmüyorum, ama ileri uzun top at hücümcuları koştur da koştur en sonunda patladı adamlar. Yoksa gördük yani güçlü bir Barış elit seviyede elbette değil ama ortalama bir Çevre hakimiyetine ulaşmıştı.Barış AZ de 11 oynuyamaz ne yazık ki
kafayı yine kuma gömüp oynamaya basladı
barışın vucutla kafa aynı oranda calısmıyorOyuncular bitti çünkü renktaş. Ben barışın idmanı eksik yaptığını düşünmüyorum, ama ileri uzun top at hücümcuları koştur da koştur en sonunda patladı adamlar. Yoksa gördük yani güçlü bir Barış elit seviyede elbette değil ama ortalama bir Çevre hakimiyetine ulaşmıştı.
Bu bitirmemis halleri miAvrupa falan umrunda değil, Kaana muhtemelen atıl diyen de bu, az futbolcularına yazıklar olsun ki bunun hocalığını 2 maçta da bitirebilirlerdi, beceriksiz kaldılar.
Bunlar gibiler yüzünden okan takımın başındaPolemik yaratmaya gerek yok forumda, kim ne demis kimi desteklemis kimi elestirmis bunlari takip etmekle eline birsey gecmez.