Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek istegim bi sekilde fb’yi yenmesi. Sampiyonluk icin falan degil ha sirf su kopeklerini agzina malzeme vermeyelim diye.Defolsun gitsin sonra da yonetim defolup gitsin capsiz herifler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisinden uzun boylu olan herkesi bitirdi herif
Nelsonu naylon parasına sattırıp cuesta denen herifi aldı
Hobit ordusı gibi oldu 11imiz bunun kompleksleri yüzünden

29/01/2025:

“Bundan sonra önümüzde günler var. Transfer için süre var. Çalışmalar yapılıyor.”

20/02/2025:

“Kadromuzun genişliği daraldı. Sakatlar, cezalılar, listeye az oyuncu yazmamız…”

OKAN OKAAAN OKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Bazı müritleri var forumda hepiniz biliyosunuz

Baktım şimdi bunlara

Biri online olmamış

Biri yarım ağız eleştirmeye çalışmış(1 gün geçince biata tekrar devam ediyor ama elemanı anlamadım 3 senedir)

Birisi de okan hariç herkesi eleştirmiş ya da korumuş okanla ilgili tek sözü yok

Bunlar ya büyük ihtimalle irfan saraloğlu,ali yiğit ve nihan buruk,ya da ali acun hulusinin feyk hesabı

Gsli birinin bu adamı desteklemesine savunmasına korumasına imkan yok çünkü
@Barış Savaş

acun olabilir

Tek kelime istifa burdan lig şampiyonluğu alsan dahi seni affetmem. Jelert-Cuesta-Sallai vb koca bi enkaz bırakıp gideceksin. Ligde 4lü savunma ve bazı topçuları oynatma da bizde artık huzur bulalım artık senden tek temennim bu.

Kendisinden uzun boylu olan herkesi bitirdi herif
Nelsonu naylon parasına sattırıp cuesta denen herifi aldı
Hobit ordusı gibi oldu 11imiz bunun kompleksleri yüzünden
Bunun enkazı var bi de kovulunca 3-4 sene onla uğraşıcaz

Bjk 2-3 dönem yanlış transfer yaptı 4 sene çöp oldu hala kadroyu toplayamadılar 30 tane adam yollamalarına rağmen aynısını biz yaşıyıcaz

Bugün Sallai'yi, Jelert'i, Barış Alper'i AZ'ye koy, ulan ne adammış falan deriz. Bir dahaki transfer dönemi peşinden koşarız. (Zaten en yakın örneği Jelert.)

Peki neden? Bizim bir oyun planımız yok, çizilmiş hücum setlerimiz yok. AZ'ye bakıyorsun bir oyuncunun ayağına top geldiğinde bir sürü arkadaşı boşta, önünde oynayabileceği opsiyonlar var. Herkes ne zaman nerede durması gerektiğini, nereye hareketlenmesi gerektiğini biliyor. Bizde hurra hucumm sonra topu kaptır haydi hurra koş savunmaya. Kendi kendimizi yoruyoruz boşa.

O yüzden Cuesta'da dahil hiçbir oyuncuda kusur bulmuyorum. Bizim en büyük konserimiz bu adam.

Bugün Sallai'yi, Jelert'i, Barış Alper'i AZ'ye koy, ulan ne adammış falan deriz. Bir dahaki transfer dönemi peşinden koşarız. (Zaten en yakın örneği Jelert.)

Peki neden? Bizim bir oyun planımız yok, çizilmiş hücum setlerimiz yok. AZ'ye bakıyorsun bir oyuncunun ayağına top geldiğinde bir sürü arkadaşı boşta, önünde oynayabileceği opsiyonlar var. Herkes ne zaman nerede durması gerektiğini, nereye hareketlenmesi gerektiğini biliyor. Bizde hurra hucumm sonra topu kaptır haydi hurra koş savunmaya. Kendi kendimizi yoruyoruz boşa.

O yüzden Cuesta'da dahil hiçbir oyuncuda kusur bulmuyorum. Bizim en büyük konserimiz bu adam.
Barış AZ de 11 oynuyamaz ne yazık ki

kafayı yine kuma gömüp oynamaya basladı

Bazı müritleri var forumda hepiniz biliyosunuz

Baktım şimdi bunlara

Biri online olmamış

Biri yarım ağız eleştirmeye çalışmış(1 gün geçince biata tekrar devam ediyor ama elemanı anlamadım 3 senedir)

Birisi de okan hariç herkesi eleştirmiş ya da korumuş okanla ilgili tek sözü yok

Bunlar ya büyük ihtimalle irfan saraloğlu,ali yiğit ve nihan buruk,ya da ali acun hulusinin feyk hesabı

Gsli birinin bu adamı desteklemesine savunmasına korumasına imkan yok çünkü
Polemik yaratmaya gerek yok forumda, kim ne demis kimi desteklemis kimi elestirmis bunlari takip etmekle eline birsey gecmez.

Çok yükleniliyor kendisine bu arada

İki senedir durum ortada oysa

Ve bu adam problemin yalnızca yarısı hatta yarısından bile azı

Gerçek problem yönetimdir

Barış AZ de 11 oynuyamaz ne yazık ki

kafayı yine kuma gömüp oynamaya basladı
Oyuncular bitti çünkü renktaş. Ben barışın idmanı eksik yaptığını düşünmüyorum, ama ileri uzun top at hücümcuları koştur da koştur en sonunda patladı adamlar. Yoksa gördük yani güçlü bir Barış elit seviyede elbette değil ama ortalama bir Çevre hakimiyetine ulaşmıştı.

Oyuncular bitti çünkü renktaş. Ben barışın idmanı eksik yaptığını düşünmüyorum, ama ileri uzun top at hücümcuları koştur da koştur en sonunda patladı adamlar. Yoksa gördük yani güçlü bir Barış elit seviyede elbette değil ama ortalama bir Çevre hakimiyetine ulaşmıştı.
barışın vucutla kafa aynı oranda calısmıyor

her topu ben bitireyim herşeyi ben yapayım moduna gecti

keremde bi ara böyle oynuyordu her pozisyon ya gol pozisyonu oluyor ya bizim kaleye tehlike oluyordu

bence topla biraz az oynatılmalı

Avrupa falan umrunda değil, Kaana muhtemelen atıl diyen de bu, az futbolcularına yazıklar olsun ki bunun hocalığını 2 maçta da bitirebilirlerdi, beceriksiz kaldılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt