Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2:1 den sonra Mertensi almayi istiyordu. Onu niye ondan sonra o kadar bekletip takimi corbaya cevirmeyi tercih etti?

bu akşam itibariyle teknik direktörlük kariyerindeki gs döneminin ilk bölümü bitmiştir

bana kalsa bir daha asla kendisini gsye hoca diye getirmem fakat ülke dinamiklerini düşündüğümüzde en az 1 kere daha kulübün başına td olarak gelecektir

bunu kovup yerıne hasan şaş umıt davala 2 lisi ile devam edersek sampıyon oluruz..

Kasımpaşanın hocası Burak mıydı yoksa Okan mı? Hani gidip Burağa sorsan hangi dakikada hangi değişikliği istersin diye, o bile bunu düşünmez bu kadarı mallık olur der.
FM'de hile yapmaya kalksan böyle kendinden utanırsın

İnanılır gibi değil adam hiç maça karışmasa maçı kazanıyorduk, geldi çomak soktu, sinirden deliricem yemin ederim ya. Şu takımın düşmanı ali koç tff falan değil biz düşmanı çok yanlış yerde arıyoruz söyleyeyim bugün şu değişikliği ali koç ve tff yapmazdı onlar bile bu kadarına yeltenmezlerdi ayıptır günahtır rezil herif seni
Aynısını malmöde yaptı

Geldiğinden beri maçların %80inde kötü oynadık, skor taraftarı olmayanlar bunu gördü ve hep söyledi o arkadaşları tebrik ediyorum, sonunda takke düştü kel göründü

Şu adamı babasını savunur gibi savunan tipler vardı. 3 ay once yazdıgımda ustume üşüştülerdi. Alın eserinizle gurur duyun.
Bu kadar hatalarından ders almaz aynı şeyleri defalarca yapan birini gormedim. Ne oynadıgı ne oynattıgı belirsiz. Haram olsun
Evet beyler çıkın savunun hocanızı.

Bu kadar ağır deplasman takvimi varken üzerine derbi deplasmanı ekledin rezil herif

Galatasaray'a rakipken bu sahada Puan almak için Yabancı Hakem gelsin diyen 1'i.Galatasaray hocasıyken Beşiktaş'ı sürekli öven ve hep Farklı 1 şekilde yenilen 1'i..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt