Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Reiz adımız çıktı artık ne söylesek makara zannediliyo bende anlamadımaçtığın konunun varlığı 2 dakika filan sürdü. Az daha ciddi temalı yap şu işleri samedim millet troll sanıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reiz adımız çıktı artık ne söylesek makara zannediliyo bende anlamadımaçtığın konunun varlığı 2 dakika filan sürdü. Az daha ciddi temalı yap şu işleri samedim millet troll sanıyor.
3 sene, tam 3 senedir hep söyledim, bu adam standart bir yerli TD diye. Maşallah forumdaki ahalinin büyük bir bölümü bizim olduğumuz noktaya ancak gelebildi şükür.
Şimdi de diyorum ki sezon sonuna kadar asla gönderilmemeli.
Sebebi belli, Allah korusun sezon sonu ters bir sonuç olursa zaten kovulacak, ama şu anda yerine getirilecek içerden veya dışardan herhangi başka biri bu stresi asla kaldıramaz, çünkü kamuoyu bundan sonra kuduz köpek gibi saldıracak.
Ancak sonıç ne olursa olsun kovulmalı ve yerine bu takıma taktik varyasyonlar öğretecek, kondisyon yükleyecek ve herşeyden önemlisi takıntıları olmayan bir TD getirilmeli.
ilk kasımpaşa maçında da demirbayı oyunda tutup sarayı çıkartmıştı maç 3-1ken
Adın çıktı dokuza inmez sekizeReiz adımız çıktı artık ne söylesek makara zannediliyo bende anlamadım
Kalan 10 hafta kendisinin kariyer kırılımı olacak, bu seneki Avrupa performansıyla İtalya'da hocalık hayali bence bitmiştir. Ligde de kendisini belki Trabzon ister o kadar, bu seneyi şampiyon tamamlayamazsa kalacağını düşünmüyorum, bir anda piyasadan silinmesi olası.
Yerinde olsam gece gündüz çalışıp bu takımı ayağa kaldırırım, öyle gülerek vs diye her soruda taraftarla taşşak geçerek maç kazanılmıyormuş yeterince görmüştür.
Maçların yarısını kazanamıyoruz 3 aydır, hikaye anlatmasın artık.
Yunusla Morata girince belki bir formül bulur.Eğer çözüm üretebilseydi, çoktan üretmiş olurdu diye düşünüyorum.
Sanırım ekibiyle birlikte teşhisi koymakta zorlanıyorlar ve bu durumun böyle devam edeceği izlenimini ediniyorum.
İrfan saraloğlu'nun bugünkü konuşmalarına bakınca başarısında değil başarısız olduğu noktalardaki destekçisi olabilir diye düşünüyor insan. Full saçmalamış irfan
Kendisinin kopyasi herif yav ayni bahaneleri cezali olmasa okan çıkıp söyleyecekti bu söylediİrfan saraloğlu'nun bugünkü konuşmalarına bakınca başarısında değil başarısız olduğu noktalardaki destekçisi olabilir diye düşünüyor insan. Full saçmalamış irfan