Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan takıma her gelen topçuyu rezil antrenmanlarınla bitirmeni falan geçtim de, herkesin gördüğü bir durum var nasıl göremiyorsun.

Her maçın son 10 dksı oyuna aldığın isimler maçı katlediyor. Birinde Demirbay, birinde Berkan, bugün Cuesta.

Sen pes mi oynuyorsun FIFA mı birader. Ben amatör futbol izleyicisi olarak Cuesta girince puan kaybı gelebilir diye düşünüyorsam, sen nasıl bunu idrak edemiyorsun.

Osimheni çıkarıp Kutucuyu alamazsın, Sanchezi çıkarıp Cuestayı alamazsın, Leminayı çıkarıp Efe Akmanı alamazsın. Torreirayı çıkarıp Berkanı alamazsın.

Bu herifler şu halleriyle Galatasaray'da yedek dahi olamazlar birader. Yönetimin avukatı olacağına kaliteli transferler yaptırsaydın ya da veto etseydin.

Bir takımda as ve yedek futbolcular arası seviye biraz yakın olmalı ya. Seni reale koysak Vinicius jr.'ı çıkarıp yedekten barış alperi falan sokacak bir tdsin.

Her maç tek, hatta çift farkla devam etse bile, sen demirbayı, berkanı, cuestayı oyuna alınca Galatasaray atak üzerine atak yiyor.

3 sene, tam 3 senedir hep söyledim, bu adam standart bir yerli TD diye. Maşallah forumdaki ahalinin büyük bir bölümü bizim olduğumuz noktaya ancak gelebildi şükür.

Şimdi de diyorum ki sezon sonuna kadar asla gönderilmemeli.

Sebebi belli, Allah korusun sezon sonu ters bir sonuç olursa zaten kovulacak, ama şu anda yerine getirilecek içerden veya dışardan herhangi başka biri bu stresi asla kaldıramaz, çünkü kamuoyu bundan sonra kuduz köpek gibi saldıracak.

Ancak sonıç ne olursa olsun kovulmalı ve yerine bu takıma taktik varyasyonlar öğretecek, kondisyon yükleyecek ve herşeyden önemlisi takıntıları olmayan bir TD getirilmeli.

şu an kovulması takımda şok etkisi yaratabilir ve takım en azından şu bitikliği atıp ön alan presine dönebilir

adam 3 aydır gol atamayan gelen geçene domalan alternatifsiz bi takım yarattı
şu aşamada da mental olarak o kadar kopmuş, kontrolü yitirmiş ki oyuncu değişiklikleriyle maçları verir hale geldi

bundan sonraki süreçte puan kaybetmeyeceği düşünülebilir mi?
söz konusu değil

Okan buruk hiç bir zaman iyi bir hoca değildi;

1. Yıl tek kulvar, İcardi effect şampiyonluğu aldı.

2.yılla beraber rezilllikler başlıyor

Ön eleme: molde şov yaptı, İcardi şapkadan tavşan çıkardı, elenmekten kurtuldu.
Şamp ligi:
Tarihin en kötü bayerni
Tarihin en kötü unitedı
Copenhaglı gruptan çıkamadı.
Eli yüzü düzgün mütevazi Kopenhag futbol dersi verdi.
Sonra sparta praga 2 maçta da oyun olarak ezilerek elendi.

3. Yıl
Rezalet bir young boysa ön elemede elendi
Avrupa liginde açık ara en kolay kurayı çekti
İlk 8 e giremedi
Totthenama güya şov yaptı, şov yaptığı totthenam premier ligde 4 tane rezil takım olmasa düşme tehlikesi yaşayacak.
Ve az Alkmaar
Aznin bizi elemesi sürpriz değil ama turun hakkının 10-2 olması işte rezillik burda.

Bu takım Okan burukla 5 transfer dönemi geçirdi ve transfer dönemi başına 25 milyon Euro para harcadı.
Galatasaray tarihinde düzenli böyle bir bütçe yok.
Aldı beğenmedi aldı beğenmedi.
Gönderdiği adamların çoğu gittikleri takımlarda gayet güzel katkılar verdi.

En acı tarafını sona sakladım;

Galatasaray denince akla 2 şey gelir

1) Galatasaray ölüm kalım maçlarında ölmez
2) Galatasaray önde girdiği yarışı vermez.

İlkini çok kez yaptı canım hocam.
İkincisi işin önünde 10-11 haftası var, onu da başaracaktır. Sonuna kadar güveniyorum…

takım bilerek oynamıyor da olabilir bu detayı atlıyorsunuz beyler. Yani inş öyledir de toparlanma ihtimalleri vardır. Şu oyun ve fiziksel halleriyle duman olucaz dümen yapmıyorlarsa eğer.

Bu maçı şu an bizim kadar dert ediyorlarsa, ben de hiçbir şey bilmiyorum. Hepsi güzel yemekleri yemişlerdir, purolarını içip yatmışlardır; kimsenin umurunda değildir.

Geldiğinden beri sadece 150 milyon bonservis için harcadık ve yazın buna rağmen yine 10 transfer gerekiyor.

Taraftar hep destekledi bugğne kadar . Ama rakip bugün gol atınca senin dalganı geçti gol sevinciyle , bi haftadır maymub editleri yapıyolar . Hocaysan buradan reaksiyon verirsin

Kalan 10 hafta kendisinin kariyer kırılımı olacak, bu seneki Avrupa performansıyla İtalya'da hocalık hayali bence bitmiştir. Ligde de kendisini belki Trabzon ister o kadar, bu seneyi şampiyon tamamlayamazsa kalacağını düşünmüyorum, bir anda piyasadan silinmesi olası.

Yerinde olsam gece gündüz çalışıp bu takımı ayağa kaldırırım, öyle gülerek vs diye her soruda taraftarla taşşak geçerek maç kazanılmıyormuş yeterince görmüştür.

Maçların yarısını kazanamıyoruz 3 aydır, hikaye anlatmasın artık.

Kalan 10 hafta kendisinin kariyer kırılımı olacak, bu seneki Avrupa performansıyla İtalya'da hocalık hayali bence bitmiştir. Ligde de kendisini belki Trabzon ister o kadar, bu seneyi şampiyon tamamlayamazsa kalacağını düşünmüyorum, bir anda piyasadan silinmesi olası.

Yerinde olsam gece gündüz çalışıp bu takımı ayağa kaldırırım, öyle gülerek vs diye her soruda taraftarla taşşak geçerek maç kazanılmıyormuş yeterince görmüştür.

Maçların yarısını kazanamıyoruz 3 aydır, hikaye anlatmasın artık.

Eğer çözüm üretebilseydi, çoktan üretmiş olurdu diye düşünüyorum.

Sanırım ekibiyle birlikte teşhisi koymakta zorlanıyorlar ve bu durumun böyle devam edeceği izlenimini ediniyorum.

Eğer çözüm üretebilseydi, çoktan üretmiş olurdu diye düşünüyorum.

Sanırım ekibiyle birlikte teşhisi koymakta zorlanıyorlar ve bu durumun böyle devam edeceği izlenimini ediniyorum.
Yunusla Morata girince belki bir formül bulur.

Ya da gol yemeyecek bir sistemde oynasın illaki bir gol bulur bu takım.

İcardi, Toreira, Mertens, Tete, Oliviera, Zaha, Ziyech, Batshuai, Sara, Osimhen, Sanchez, Morata, Sallai, Oliviera, Tete, Köhn, Jakobs, Frankowski, Bakambu, Seferoviç, Lemina .... say say bitmez.

Şu transferler, Süper Lig tarihinde hangi takıma, hocaya yapılmış? Harcanan paranın haddi hesabı yok. Bu transferlerin acısı fena çıkacak bizden.

Avrupa'da bir adım ilerleymedik şu transferlerle. Evet üst üste iki şampiyonluk geldi. Ama bak bakalım şampiyon olduğunda kaç takımla yarıştın? Sadece fb.

İrfan saraloğlu'nun bugünkü konuşmalarına bakınca başarısında değil başarısız olduğu noktalardaki destekçisi olabilir diye düşünüyor insan. Full saçmalamış irfan

İrfan saraloğlu'nun bugünkü konuşmalarına bakınca başarısında değil başarısız olduğu noktalardaki destekçisi olabilir diye düşünüyor insan. Full saçmalamış irfan
Kendisinin kopyasi herif yav ayni bahaneleri cezali olmasa okan çıkıp söyleyecekti bu söyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt