Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üçlü ortasaha oynayınca takım daha iyi pres yapıyor ve öndeki oyuncularda rahatlıyor savunmaya daha az yardım etme fırsatı sayesinde hücumda etkinlik artıyor gibi yorumladım
Morata'nın olmaması diyelim biz ona

Şu andaki takım Morata'yı taşıyamaz

En mantıklı olan 3 orta saha kurgusu ile tek forvet

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün akşam son pozisyonda davinsonu öven arkadaşlara saygım var ancak dün hiç iyi oynamadı uzun topları ya saha dışına atti ya rakibe millet atıp geçiyor ağır.
Günay bile çıldırdı bir ara uyardı.
Bu arada kalecimiz Günay olmalı bundan sonra

feneri yendiği gece söyleyim

eğer kaliteli büyük bir hoca getirebilecek durumdaysak ve takımı koruyacaksak sezon sonu yine devam etmem
Abi katılıyorum ama bence bizim Türk kulüplerinin ihtiyacı "büyük hoca" değil. Gerçek potansiyelli büyük hoca hamuru olan hocalar.

Yani aslında diyorum ki kendi çapında kendi Klopp'umuzu yaratmalıyız. Çünkü bu kulübün taraftar sayısı, gelirleri, potansiyel gücü artık onu çağrıyor.

En ovuldugu gun elestiriyi biz yapalim

Baris osimhenin cikmasi rezil bi karardi, mac 15 dk falan oynandi daha sonra. Arkaya kosacak tek adam yok hucum yapamadik resmen

Yani kaza bela bi gol atsalar uzatmada elenmeme ihtimalimiz yoktu.

Barış konusunda hemfikirim fakat Osimhen'in çıkmasını doğru buldum çünkü Osi dün öfke kontrolünü kaybetmiş gibiydi son pozisyon sonrası, 2 dakika sonra 2. sarıdan kırmızı yiyeceği çok belliydi bence.

şampiyon yapıp bırakmak istiyormuş dedikodusu var

Normal karşılarım. Çok yıprandı bence. 3 şampiyonluk ve mümkünse bi de Türkiye kupasıyla beraber ben biraz ara vereyim, kendimi geliştireyim, daha da iyi bir halimle buraya geri döneyim derse tüm taraftar bunu kabul eder.

Okan hoca sezon sonu şampiyonlukla beraber kendi isteğiyle ayrılır, bi 3-5 sene yurtdışında hocalık yaparsa, bu esnada Avrupa futbolu vs daha hakim ve tecrübeli olarak da takıma geri dönerse çok başarılı sezonlar geçirebiliriz diye düşünüyorum kendisiyle.

Lakin her zaman her şey düşündüğümüz gibi olmuyor tabii.

hoca 3 sampiyonluk ile bırakırsa kendisi için de çok iyi olur

her daim istenen adama dönüşür terim gibi

ama yerine arda terim vb gelecekse kalsin takımda

seviye atlayacaksak değiştirelim kesinlikle ama saçmalama ihtimalimiz de hiç de az degil

En ovuldugu gun elestiriyi biz yapalim

Baris osimhenin cikmasi rezil bi karardi, mac 15 dk falan oynandi daha sonra. Arkaya kosacak tek adam yok hucum yapamadik resmen

Yani kaza bela bi gol atsalar uzatmada elenmeme ihtimalimiz yoktu.
Osimhene neden çıkardı bilmiyorum ama barış acayip yorulmuştu. Yakın çekimde gosterdiler bir ara

Dün 3lü defans oynatıp sağ kanatta fiziken zayıf Yunus'u tercih etmesi, 3lü sistemin oyuncusu diye yaygara yapılan Frankowski'yi oynatmaması, sonra bir şekilde Frankowski oyuna girdikten kısa süre sonra 4lü defansa geçilmesi şaşırtmadı.
Neyse ki oyuncular g0nğndeydi ve maçı gerçekten almayı çok istediler. Yoksa gerçekten bazı şeyleri mahsus yaptığını düşündürtüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt