Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
3 galibiyeti var ve yaşla da tecrübeyle de alakası varyaşı geç. konuyu değiştirme.
sana sorum basit.
fatih terim gs ile ilk iki cl senesinde KAÇ GALİBİYET almıştır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 galibiyeti var ve yaşla da tecrübeyle de alakası varyaşı geç. konuyu değiştirme.
sana sorum basit.
neeeeeeee 3 müüüüüüüüü?3 galibiyeti var ve yaşla da tecrübeyle de alakası var![]()
Şunu söylemek lazım FT ön elemelerde elenmeden CL ye girebildi. CL den elenmek %50 yönetim %40 hocaya yazar bu seneyaşı geç. konuyu değiştirme.
sana sorum basit.
yönetim bağlayamadıktan sonra bilirkişi getisen ne değişecek. Cuesta gibi herifi bile 8m bons 2m maaşla son gün getiren yönetim.Avrupa'da başarısız olduğumuz bir gerçek. Ama bazı maçlarda oynattığı futbol ile bir potansiyele sahip olduğunu da gösterdi. İyi bir tecrübe olmuştur.
Okan Hoca'nın eleştireceğim tek konu karavana attığımız transferlerdir. Biz Real, Bayern vs değiliz. Bu kadar lüksümüz olmamalı. Gerçi bunda son ana bırakılan transfer stratejimizin de etkisi var. Ama harcanan bütçeyle çok daha iyi bir durumda olabilirdik. Bence transfer konusunda bir bilirkişi danışmanlığı almalı.
tarihin en iyi gs'ı 96-00 gs'ının, zaman zaman abuk sabuk avrupa takımlarına yenildiğini, yeri gelip sion'lara graz'lara karşı zorlandığını bilmesek (ki son derece doğaldır)... neyse.
seni hala biat etmemiş görüyorumbu konuda sana katılmıyorum ama boşa çıkınca yazacağım![]()
yaz tabi. dolu dolu bir nostalji yapalım. :dbu konuda sana katılmıyorum ama boşa çıkınca yazacağım![]()
fikir değiştirmek büyük bir erdemdir.
gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklediniz diye, diğer düğmelere devam etmek zorunda değilsiniz.
kimsenin kimseyi aklamaya çalıştığı falan da yok.
hocanız iyi.
sabredin.
O tarihlerde grazla ne maçı yaptık üstadtarihin en iyi gs'ı 96-00 gs'ının, zaman zaman abuk sabuk avrupa takımlarına yenildiğini, yeri gelip sion'lara graz'lara karşı zorlandığını bilmesek (ki son derece doğaldır)... neyse.
Kimse Hoca'dan habersiz futbolcu getirmiyor. Cuesta'nın ismini yönetime veren Okan Hoca sonuçta. Ya da Okan Hoca'ya sormuşlardır alalım demiştir. Galatasaray'ın geleceğini düşünen ve futbolcudan anlayan biri Cuesta falan aldırır mı?yönetim bağlayamadıktan sonra bilirkişi getisen ne değişecek. Cuesta gibi herifi bile 8m bons 2m maaşla son gün getiren yönetim.
özellikle bu sene avrupa maçlarında çok rezil anlar yaşadık. hiç itiraz etmiyorum. fakat benim anlatmak istediğim şuydu:Birkac troll haric, mantikli, saglikli dusunebilir dedigim insanlarin bu hallerini gormek beni gercekten sasirtiyor.
Bu kafada kimi gorsem blokluyorum artik. Sohbetim varsa sohbetimi kesiyorum.
isim alalımBirkac troll haric, mantikli, saglikli dusunebilir dedigim insanlarin bu hallerini gormek beni gercekten sasirtiyor.
Bu kafada kimi gorsem blokluyorum artik. Sohbetim varsa sohbetimi kesiyorum.
sion değil, st gallen olacak. jardel'in 2 gol attığı maç. g.t zoruyla eleyebilmiştik. düzeltiyorum takımın adını.O tarihlerde grazla ne maçı yaptık üstad
Edit siona da dışarda fark atmıştık sanki
Gs geleceğini düşünmeyen biri 3 kere şampiyon yapar mı?Kimse Hoca'dan habersiz futbolcu getirmiyor. Cuesta'nın ismini yönetime veren Okan Hoca sonuçta. Ya da Okan Hoca'ya sormuşlardır alalım demiştir. Galatasaray'ın geleceğini düşünen ve futbolcudan anlayan biri Cuesta falan aldırır mı?
Jardel varken ft yoktu lasion değil, st gallen olacak. jardel'in 2 gol attığı maç. g.t zoruyla eleyebilmiştik. düzeltiyorum takımın adını.