Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Okan‘i sevebilirsiniz anlarim, öyle yada böyle üst üste 3. sampiyonluga kosuyor adam.

Ama lütfen Avrupa‘daki rezilligine kilif bulmaya calismayin.

Kimsede olmayan bütce ve kadrolarla sacma sapan takimlara karsi rezil oldu. Yenemedigimiz veya elendigimiz takimlara bakin yav, rezilligin daniskasi resmen.

Ligde basarili, Avrupa‘da basarisiz bu kadar basit.

Avrupa'da başarısız olduğumuz bir gerçek. Ama bazı maçlarda oynattığı futbol ile bir potansiyele sahip olduğunu da gösterdi. İyi bir tecrübe olmuştur.
Okan Hoca'nın eleştireceğim tek konu karavana attığımız transferlerdir. Biz Real, Bayern vs değiliz. Bu kadar lüksümüz olmamalı. Gerçi bunda son ana bırakılan transfer stratejimizin de etkisi var. Ama harcanan bütçeyle çok daha iyi bir durumda olabilirdik. Bence transfer konusunda bir bilirkişi danışmanlığı almalı.

fikir değiştirmek büyük bir erdemdir.

gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklediniz diye, diğer düğmelere devam etmek zorunda değilsiniz.

kimsenin kimseyi aklamaya çalıştığı falan da yok.

hocanız iyi.

sabredin.

tarihin en iyi gs'ı 96-00 gs'ının, zaman zaman abuk sabuk avrupa takımlarına yenildiğini, yeri gelip st gallen'lere graz'lara karşı zorlandığını bilmesek (ki son derece doğaldır)... neyse.

Avrupa'da başarısız olduğumuz bir gerçek. Ama bazı maçlarda oynattığı futbol ile bir potansiyele sahip olduğunu da gösterdi. İyi bir tecrübe olmuştur.
Okan Hoca'nın eleştireceğim tek konu karavana attığımız transferlerdir. Biz Real, Bayern vs değiliz. Bu kadar lüksümüz olmamalı. Gerçi bunda son ana bırakılan transfer stratejimizin de etkisi var. Ama harcanan bütçeyle çok daha iyi bir durumda olabilirdik. Bence transfer konusunda bir bilirkişi danışmanlığı almalı.
yönetim bağlayamadıktan sonra bilirkişi getisen ne değişecek. Cuesta gibi herifi bile 8m bons 2m maaşla son gün getiren yönetim.

fikir değiştirmek büyük bir erdemdir.

gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklediniz diye, diğer düğmelere devam etmek zorunda değilsiniz.

kimsenin kimseyi aklamaya çalıştığı falan da yok.

hocanız iyi.

sabredin.

Birkac troll haric, mantikli, saglikli dusunebilir dedigim insanlarin bu hallerini gormek beni gercekten sasirtiyor.

Bu kafada kimi gorsem blokluyorum artik. Sohbetim varsa sohbetimi kesiyorum.

tarihin en iyi gs'ı 96-00 gs'ının, zaman zaman abuk sabuk avrupa takımlarına yenildiğini, yeri gelip sion'lara graz'lara karşı zorlandığını bilmesek (ki son derece doğaldır)... neyse.
O tarihlerde grazla ne maçı yaptık üstad
Edit siona da dışarda fark atmıştık sanki

Sahsen bu sezon genc oglanlari eleyip SL'de ilk 24'e girememeyi, AL'de AZ'i eleyip ceyrek finale kalmaya yeglerdim.

yönetim bağlayamadıktan sonra bilirkişi getisen ne değişecek. Cuesta gibi herifi bile 8m bons 2m maaşla son gün getiren yönetim.
Kimse Hoca'dan habersiz futbolcu getirmiyor. Cuesta'nın ismini yönetime veren Okan Hoca sonuçta. Ya da Okan Hoca'ya sormuşlardır alalım demiştir. Galatasaray'ın geleceğini düşünen ve futbolcudan anlayan biri Cuesta falan aldırır mı?

Birkac troll haric, mantikli, saglikli dusunebilir dedigim insanlarin bu hallerini gormek beni gercekten sasirtiyor.

Bu kafada kimi gorsem blokluyorum artik. Sohbetim varsa sohbetimi kesiyorum.
özellikle bu sene avrupa maçlarında çok rezil anlar yaşadık. hiç itiraz etmiyorum. fakat benim anlatmak istediğim şuydu:

o dakika okan hoca'yı gönderseydik, net olarak şampiyon olamazdık. bugün mourinho ve fbliler tura çıkmıştı. bu mu olsaydı? bu sebeple kesin olarak desteğe devam etmek zorunda olmalıydık. kötü mü oldu? yanlış mı düşünmüşüz?

avrupa işine gelince,

ligde her sene neredeyse yap boz gibi 200 m euro rahat rahat harcayan ve tff + mhk dahil, bir çok anadolu kulübü yönetimini avucunun içine almış, 11 yıldır şampiyon olamamanın verdiği saldırganlıkla her yolu deneyen bir rakibe karşı, bu kadar puan puana çetin bir yarış içindeyken, AVRUPA'da da aynı çizgiyi götürmek, (mental+fiziksel) İMKANSIZA YAKINDIR.

gs'ın uefa aldığı sezonda, ligin ne zaman bittiğine bir bakın. nerede ne kadar rahatlama olmuş da, ligi salıp tamamen avrupa'ya odaklanabilmişiz?

fatih hoca örneğini bilerek veriyorum her seferinde. murat durmaz gs bjk'den 5 yedi diyor, affedemiyorum diyor ya, gs fb'ye hem de ali sami yen'de 0-4 yenilmişti. 0-4. düşünebiliyor musun bu dönemde olsa? hem de dandik bir süper kupa değil, bildiğin boru gibi lig maçında. aynı şekilde, ft'in de ne kararları oluyordu, garip oyuncu tercihleri vs vs. sonuca bakıyorsun? imparator. gs tarihinin açık ara efsanesi. bilerek o'nu örnek veriyorum ki, uyandırmak için. ısrarla okan hoca'yı savunuyorum ve okan hoca ile ft'yi kıyas yapıyorum zannediyorlar.

ayrıca ft'in yönetimi ile, okan hocanın çalıştığı yönetimi kıyaslamak bile istemiyorum. mevcut yönetim gs tarihinin en rezil yönetimidir bana göre.

Kimse Hoca'dan habersiz futbolcu getirmiyor. Cuesta'nın ismini yönetime veren Okan Hoca sonuçta. Ya da Okan Hoca'ya sormuşlardır alalım demiştir. Galatasaray'ın geleceğini düşünen ve futbolcudan anlayan biri Cuesta falan aldırır mı?
Gs geleceğini düşünmeyen biri 3 kere şampiyon yapar mı?
Futbolcudan anlamamak değil burada olay; Sen adama Pavlovic mi Cuesta mı dedin adam Cuesta mı seçti? Gittiler Cuesta mı yoksa elimiz ardımızda geri mi gelelim dediler.
Sanchez gibi adamı 9m bonservise alan yönetici ile Cuesta gibi adama 8m bonservis veren yönetici farkı var orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt