Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım haftaya kadıköy deplasmanı olsa 3 tane atabiliyorken gavurların taktiğini niye çözemiyor? fener mi küçük takımda bizi yiyor

onun adına ben söylüyorum liverpoolu yenecegız

@Güney Kartal ı banlarız yenilirsek
Olabilir bu oyuncu grubu her takımı yenebilir. Taktiği disiplini olmayan bu takım ertesi hafta Boda Usg den de 3 tane yiyebilir. 2 senedir gördük Avrupa da bu takımın dengesizliğini günü birlik başarılardan ileri gidemeyeceğini.

Liverpool maçını alacağına bize söz versin, dedeye sahip çıkalım
Avrupa'da hiçbir takımı yenebileceğine dair bir söz veremez artık. Rigas maçı olsa bile veremez. Kendisinin hocalık kalitesi züpper ligimizle sınırlı maalesef.

Kalsın tabi niye gitsin

Terim gelirse etebo falan var takimda,olmaz.

Osimhen ve icardi sadece okan buruk için oynar ve savaşır

Zaten kadro o kadar kotu ki fatih hoca 10 mac ceza alır kesin

Frankfurt maçının en iyisi olan İlkay ve Singo takımın gerisinde dedi. Evet evet bunu dedi......

Dalga geçiyor bu adam koca camiayla. Kovun şunu! 😡😡😡

ligde kazanıyoruz diye okan hocayı savunanlar şunu da göremiyor mu? yahu ligde de zaten defansımız kötü ama rakipler atamıyor,

1- Rizeye 3 tane net pozisyon verdik,adamların 1 tane topu direkten döndü,attııkları gol 2-3 cm ile ofsayt,

2- Eyüp maçında da yediğimiz geçişler, Ampem topu ayağından açtı Allahtan yoksa karşı karşıya,

3- Kayserispora toplam 25 RCS vermişiz ohaaaa.

4- 10 kişi kalan antep bile 10 kişi kaldıktan sonra tehlikeli atakları var isteyen açsın izlesin.

Ha bu arada bu anadolu takımlarına verilen pozsiyonlar bu seneye özel değil 3 YILDIR zaten maçlarda kontralar yiyoruz,pozisyonlar veriyoruz. yani ligde oluyor yahu diye bi şey yok aslında, Hücum konusu da öyle, kaloriferci diye dalga geçilen İsmail Kartal o sezon tüm hücum istatistiklerinde Okan hocayı ezmiş geçmiş (ismail kartal mükemmel hoca demiyorum yanlış anlamayın) açın Fotmob,Sofascore dan Opta verilerine bakın o sezonun, hatta defansif denilen mourinho bile hücum istatistiklerinin yarısında mı ne geçmiş okan hocayı.

Yeni bir sey denedin tamam. Kendi kalene gol attin tamam. Pas hatasi yaptin gol yedin tamam. Ama rakip te yoktu ki karsinda be adam. Insan azcik hirs yapar kenardan. Ne demek 3. Golden sonra dagildik? Ikinci yariya cikmasaydin da daha fazla utanmasaydik.

Sevgili hoca(!), top bende diyordun ve kadro yeterli diyordun. kaldı ki bence bugünkü kadro frankfurt'u yenmek en azından ezilmemek için gayet yeterliydi.
Eğer sen böyle top oynatacaksan bizim kaleci + sağ bek + forvete 130 milyon gömmemize gerek yok bence? Malum ligte osimhen olmasa da olur, biz gomis ile de alırız. Singo olmasa da olur, mariano ile de alırız. neden bu adamlara bu paralar harcandı? sen ilk maçtan 5'lik olup avrupa serüvenini başlamadan bitir diye mi?

Bundan sonraki maçlara takımı nasıl hazırlayacaksın acaba merak konusu. Lpool, City derken takım zaten dağıldı ve kafada CL defterini kapattı bile.

Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt