- 6 Eylül 2014
- 94.246
- 65.015
- 4.608
Denge dengeogluNe dengesi yahu denge mi kaldıTek maçla Avrupa'yı kapattı büyük hocamız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denge dengeogluNe dengesi yahu denge mi kaldıTek maçla Avrupa'yı kapattı büyük hocamız.
Liverpool maçını alacağına bize söz versin, dedeye sahip çıkalımGelin bi ilki başaralım
hocaya sahip cıkalım
onun adına ben söylüyorum liverpoolu yenecegızLiverpool maçını alacağına bize söz versin, dedeye sahip çıkalım
Ulan yenilirsek niye banlanayim yenersek 2 ay beraberlikte 1 ay ceza verin bana
Olabilir bu oyuncu grubu her takımı yenebilir. Taktiği disiplini olmayan bu takım ertesi hafta Boda Usg den de 3 tane yiyebilir. 2 senedir gördük Avrupa da bu takımın dengesizliğini günü birlik başarılardan ileri gidemeyeceğini.
Avrupa'da hiçbir takımı yenebileceğine dair bir söz veremez artık. Rigas maçı olsa bile veremez. Kendisinin hocalık kalitesi züpper ligimizle sınırlı maalesef.Liverpool maçını alacağına bize söz versin, dedeye sahip çıkalım
İkisi de A kalite hocalardı harbiden. Luce nin o kadroyla nou camp ı florquin le victoriayla sebastien perez le umit karanla barçaya dar ettiğine şahit olduk.Bu topraklarda CL mantalitesini en iyi bilen ve uygulayan hocalar lucescu ve mancini'ydi.
düstün tuzaga güzelUlan yenilirsek niye banlanayim yenersek 2 ay beraberlikte 1 ay ceza verin bana
Ben kabulum ama yenemezsek sen napacan onu soyledüstün tuzaga güzel
1 ay ban dostumBen kabulum ama yenemezsek sen napacan onu soyle
@Alper Altun duydun1 ay ban dostum
gelince atar uyuyor@Alper Altun beni 1 ay atar mısın