Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu o vakit santrafora 75 milyon avro, kaleci ve sağ beke 30'ar milyon avro sıkmayacaksın, 10 milyon avro maaşla Sane'yi transfer etmeyeceksin. Ekonomik scout transferleri ile yola devam edeceksin. 25 yıl önce Avrupa şampiyonu olurken de ligimiz için geçerli olan doneler bunlar. Yapabiliyorsan oluyor. Faruk Süren başardı, Fatih Terim başardı. Dursun Özbek başaramıyor, Okan Buruk başaramıyor. Ligimizin kalitesi her daim Avrupa liglerinin aşağısındaydı. Bunlar bahane değil.
O dönemde hiç de aşağıda değildi.Denizlispor,Gaziantepspor,Gençlerbirliği,Beşiktaş hepsi UEFA Kupası'nda üst turları gördü o donemde

Cidden sallamıyorum yav bir önceki ŞL senesi neyi eleştirdiysem hala aynısını yapıyor. O seneyi de izleyin hep çıkarken kaptırılan toplar ve yenilen kontralardan yiyoruz golleri, ulan topla oynama takımı desen o da değiliz.

Kerem vardı çok top kaybediyordu dediler, Sane'nin ondan farkı yoktu dün.

Bir takımda hep mi oyuncular hatalı olur yav, bu adam ne zike yarıyor o zaman.

Ligde her maçı biri çıkıp alıyor dediğimizde kem küm edenlere de bundan sonra cevabım çok daha sert olacak, Avrupa'da bunu yapamadığın için ağzına sıçıyorlar.

Bu sene de Bayern ya da Tottenham gibi bir maç oynar 3 sene onu konuşursunuz kesin, eleştirenlere de kendinizce bok atarsınız devam.

Sanki Avrupa'da kredisi varmış gibi sorumluluk benim diyorsun hoca sinirlerimizi bozuyorsun kredin yok senin orada çok basit hatalar yapıyorsun
Ne sorumluluğu alıyor ya hangi hakla neyi alıyor milyon eurolar kazanıyor hepsi umurlarında değildir yarın ligde iki maç kazanır poci sentarlamaya devam ederler olan sinirden uyuyamayan söve söve işe okula giden taraftara oluyor

istatistik uzmanı sn hocama bir soru sormak isterdim avrupada maç başı ort. kaç gol yediriyorsunuz ekibimize diye

Düşündüm de ağır bile konuşmuyoruz ya.

Çünkü dünkü maç skorunu utanması olan adam almazdı. Frankfurt tarihinin en büyük ŞL zaferi yaşandı dün gece.

Peki kime karşı, herkese 5-10-15 maaş veren, iki senede 250 m euro neredeyse bonservis harcayan bir takıma karşı ve bu takım 3 sene önce kuruldu, iskeletin bir bölümü hala oradan geliyor.

Peki neden kaybettin çünkü 4 golde çıkarken top kaptırdın ve evet deplasmandasın.

Önceki ŞL senesi de bas bas bağırdık, Old Trafford'da Alianz Arena'da kontrataktan gol yiyecek takım değilsin sen, kimsin abi sen kimi yendin de kendini bir şey sandın? O gün de ŞLde tüm golleri geçişlerden yiyordun, hayvan gibi para harcadık şimdi hala geçişten yiyorsun tüm golleri.

Hiç mi akıllanmazsın birader sen hiç mi utanman yok da Galatasaray'ı yıllardır Avrupa'da rezil ediyorsun?

Her halta da bahanesi var, ilk yarıya 0-4 girermiş, gir lan bir kere gir de susalım.
Kesinlikle katiliyorum.

Elestiriyoruz esiyorz ama dedigin gibi neredeyse hic agir ve acimasiz konusulmadi hoca ozelinde.

Bu sezonun affi yok Avrupa ile dogru orantili olarak.

Dünya para baglandi transfere. Kanal kanal gezdin, hepsinde yüzüne yüzüne "Hocam bu sene Avrupa'da artik başarı, gurarlanacağımız takım" diye taraftar mesajlari gosterildi. Transfer konusunda "ilk istediklerimizi aldik, artik top bende" aciklamalari uzerine Frankfurt maçı felaket bir sey.

Hem skoruda bulmussun, o stadi bi dindirmissin. Hic bir plani yoktu önde oldugumuz sernayoya gore topu tutayim, sakin olayim, acik arayalim bilmemne...

3 senedir ayni ya, gercekten ligi almanin buyuk basari olduguna inanip ,dev aynasi muhabbeti var hocada - taraftarda bile yoktu he, sadece umutluyduk.(Sahsen ben oyleydim)

Baris o golu atsa 2-0 olsa gene belki hocanin tum defolari (zaten belli oluyorda) gene hali altina supurulecekti belkide. Bir artisi varsa dunku macin , o da hocanin sezon sonuna kadar vakti oldugu kesinlesti bence.

Yahu İlkay daha 2 3 haftalik adam, daha fazla yonetti takimi mac icinde. Mac sonunda da en duzgun aciklamayi o yapti. Gercekten inanilmaz.

Yaz dönemi o eksik bu eksik diye düşündüm hep ama artık eminim ki en büyük eksiğimiz td

Yerli oyuncular ile ilişkisini kesmesi lazım. Öyle bir yerli aşkı ki yabancı kontenjanını bile doldurmadı.

Abdülkerim'in şu maçlar için yetersiz olduğunu 1 yıldır biliyor ama kırılmasın diye oraya adam almayıp sonra yamamaya çalışıyor, Jakobs gibi enternasyonel üst seviye fiziksel güce sahip adamı oturtup Eren'i oynatıyor. Yunus'a kaptanlık veriyor. Barış'a aman ne olur bizi bırakma diyor.
Kendi kaybeder günün sonunda. Tarihte kimseye böyle bir Galatasaray hocalığı nasip olmadı. 5 milyon euro'yu bir arada göremediği çok yıllar oldu bu takımın. Hesabı ağır ödetilir.

Hala kovulmadı mı bu adam?

5 tane gol yemiş utanmadan hakeme laf söylüyor, transferler geç geldi diyor. Her Avrupa maçında ayrı bir rezillik. Bütün rezilliklerin sebebi de hep benzer. Önde pres, çıkarken top kaybı, orta sahayı boşaltan değişiklikler, yanlış ve eksik transferler, fiziksel yetersizlik, mental sorunlar.

Bize 3'ten az atan takım kendini başarısız sayıyor. Bu da çıkıp hala bahane sıralıyor.

Tüm dünya Davinsonun sol stoper oynayamadığını, son milli maçta daha 10 gün önce ülkesine 3 gol yedirdiğini bildiği halde neden Davinsonu Sol stopere çektin merak ediyorum hocam. Apokerimi kaybetmek olmuyor mu bu? Stoper tandemini bozdun. Sol stoperle birlikte sol bekte felç oldu. Çok rahat yenebileceğim bir takımdan 5 gol yedik. Kendi kariyerine en büyük ihaneti ettin hoca. Umarım dersini acı da olsa amışsındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt