Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.900
- 3.805
- 498
Bir halt olmaz. Bu adam ligi çözmüş, eli cebinde şampiyon olur. Şampiyon hocayı da kimse yollayamaz. İstediğin kadar yaz usta.Ocağa kadar Avrupa'da kotu gitsin bak noluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir halt olmaz. Bu adam ligi çözmüş, eli cebinde şampiyon olur. Şampiyon hocayı da kimse yollayamaz. İstediğin kadar yaz usta.Ocağa kadar Avrupa'da kotu gitsin bak noluyor
Baştaki gitse belki gider nedersin3 sezon kaan gitsin dedik destek cıkmadınız
baştaki kaldıgı icin son 3 sezondur sampiyonsunBaştaki gitse belki gider nedersin
Ne ağladın kaç gündür bi sus yaBaştaki gitse belki gider nedersin
Çorba yapmanın püf noktalarını biliyor adam.Kaan alacağına, Berkan alacağına Arda yı al oyuna. Sallai sağ bekte tuttu senin elinde 2 tane sol bek varken niye Sallai yi sol beke çekiyorsun?
Ligi çözdüğü filan yok. Oynattığı bir oyunda yok. Hocasuz şampiyon oldu bu takım bundan daha kötü kadroyla. Cevatlada oldu hamzaylada. O yüzden çok seyretme. Adam maçı vermeye çalıştı resmen.Bir halt olmaz. Bu adam ligi çözmüş, eli cebinde şampiyon olur. Şampiyon hocayı da kimse yollayamaz. İstediğin kadar yaz usta.
Evet usta, bunlar zamanla olur. Lig ve Avrupa arasında çok fark var. Mentalitesi, havası, oyunu tamamen farklı. Eurolig'in en iyi takımını NBA'ye götür, hiçbir şey yapamaz. Arada kafa farkı var. Her şey çok kolaymış gibi konuşuyorsunuz. Allah'tan 2000'lerde internet yoktu da FT'nin yedi sülalesine sövüp küstüremediniz.
Skor yorumcusu değilim ben kusura bakmaNe ağladın kaç gündür bi sus ya
ben kupa istiom kendi adına konuşinsanlar kupa filan istemiyor
az kiev ajax frankfurt gibi takımlara sahada domalmayan bir takım yeterli
ne mesaisi dostum?Yoğun mesaidesin kaç para aldın
Aynı şeyi 1 milyon kere söyleyip kafa ütülemeye devamSkor yorumcusu değilim ben kusura bakma
Özeline gelip yazabilirim istersenAynı şeyi 1 milyon kere söyleyip kafa ütülemeye devam
olay şuna gidioAynı şeyi 1 milyon kere söyleyip kafa ütülemeye devam