Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değişiklerden sonraki takımın iki pas yapamayacağını göremedi. Kapattım o saatten sonra. Sinir harbi yaşayamam hiç. Geçen seneki Paşa, Kiev maçları gözümün önünden gitmiyor.

Bir halt olmaz. Bu adam ligi çözmüş, eli cebinde şampiyon olur. Şampiyon hocayı da kimse yollayamaz. İstediğin kadar yaz usta.
Ligi çözdüğü filan yok. Oynattığı bir oyunda yok. Hocasuz şampiyon oldu bu takım bundan daha kötü kadroyla. Cevatlada oldu hamzaylada. O yüzden çok seyretme. Adam maçı vermeye çalıştı resmen.

Neyse ben gidiyom mithatcim. Biraz okanball izle mutlu ol

Evet usta, bunlar zamanla olur. Lig ve Avrupa arasında çok fark var. Mentalitesi, havası, oyunu tamamen farklı. Eurolig'in en iyi takımını NBA'ye götür, hiçbir şey yapamaz. Arada kafa farkı var. Her şey çok kolaymış gibi konuşuyorsunuz. Allah'tan 2000'lerde internet yoktu da FT'nin yedi sülalesine sövüp küstüremediniz.

insanlar kupa filan istemiyor

az kiev ajax frankfurt gibi takımlara sahada domalmayan bir takım yeterli

Ligi 100 yıl üst üste kazanabilir ama avrupa için aynı şeyi söyleyemeyiz. gerçi makas açıldı falan diyebiliriz çünkü real madrid, liverpool, city, chelsea bunlarla boy ölçüşmek zor dersek, Okan hocam başarılıdır.

Oyuncularla arasında problem olabilir. Oyuncuların ruh hali normal gelmiyor bana. Herkesin ruh hali sanki Karadeniz'de gemileri batmış gibi. Her neyse problem derhal çözmek lazım. Liverpool maçında fena patlayabiliriz.

100 küsür milyon para harcandı. Futbol nerede? Rakip Türk takımları iyice futbolu unutmuş zavallıca bir şey oynamaya çalışıyor gariban takımlar. Avrupa'da ne vereceksin Okan efendi ondan haber ver. 1 haftaya Liverpool maçı var, iyi ki Samiyen'de maç, bir de deplasmana gidildiğini düşününsenize şu teknik direktör ve şu oyunla.

Senin yüzünden oyun istikrarı bir türlü oturmuyor. Kendince skoru aldıktan sonra bu kadar aptalca işler yapan bir teknik direktör hiç görmedim hayatımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt