okan hocam olmazsa nerden şampiyonluk göreceksiniz,taraftar iyice şımardı yahu!!!!!
-ne kadar rezalet oynatsada, 3 yıldır bi dünya tane kontra yesek de,pozisyon versek de avrupada rezil rüsva olsak da sonuçta ligde de yine defans kötü ama olsun sonuçta bireysel yetenek ile yıldız oyuncularımız topu sokuyor,rakip oyuncu sokamıyor ve okan hocam dehşet-ül vahşet taktikleriyle maçı kazanıyor ve galibiyet okan hocama yazıyor,
-13üncü olmak istiyor galiba bizim taraftar, tabi o zamanki ömer bayramlı, taylanlı kadro olduğunu ve anadolu takımlarının dolar kurundan dolayı şimdiye nazaran daha güçlü kadro kurduğunu (el kabii,samuel etoo, boupenza vb) ,şuan ise baya kadrolarının eskiye nazaran daha zayıfladığını görmezden geliyorum çünkü neden ben bir okancıyım hüloooooğ!!!
-ha bu arada neden okan hocam olmadan asla olmayacağını da asla teknik taktik mantık olarak açıklayamıyorum, öyle diyorum savunuyorum işte,çünkü 5inci,6ıncı olduğumuz yıllar bende travma etkisi yaptı, ödüm kopuyor bu kötü haldeki bjkye, fbye bu kadro ile şampiyonluk vericez diye.
-bi sürü yabancı hoca geldi olmadı abiiiiii, ama ben okancı olduğum için mesela o hocaların tekniğine taktiğine hiç bakmadım niye bakayım abi okan hocamı savunmak varken, defansif oynattıkları için başarılı olamadıklarını, hücum oynatanların da bize göre kadrosunun daha zayıf olduğu gerçeğini niye göreyim abiii,yoksa okan hocama olan aşkımı yaşamaya vakit mi kalır saha içine bakarsam.Berbat oynasak da topu yıldızlar sokuyor kazanıyoruz, geleceği düşünmeye bu defansif zaafiyetlerin yarın başımıza iş açabileceğini (ki avrupada açıyor) niye düşüneyim abi,günlük yaşarım okan hocam düşmanlarına saplıyor der geçerim abiiii!!