Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frankfurt maçından sonra oyuncularda bu hoca ile olmayacağını anladığını düşünüyorum. Ve Liverpool maçı ile ilgili kimsenin gram umudu yoktur. Bu psikoloji ile maça çıkacağız.
Liverpool macinda hezimet olursa oyuncuların bir kısmıyla da bağının kopacağını düşünüyorum azizim psikolojisi bozuğum

Takıma bunları çalıştır

Sosyal medyada cok yalnız fenerin jknin böyle hocasi olsun stadyuma ismini verirler.
Asıl karabulutlar tepesinde iken destek vermemiz lazım.

okan hocam olmazsa nerden şampiyonluk göreceksiniz,taraftar iyice şımardı yahu!!!!!

-ne kadar rezalet oynatsada, 3 yıldır bi dünya tane kontra yesek de,pozisyon versek de avrupada rezil rüsva olsak da sonuçta ligde de yine defans kötü ama olsun sonuçta bireysel yetenek ile yıldız oyuncularımız topu sokuyor,rakip oyuncu sokamıyor ve okan hocam dehşet-ül vahşet taktikleriyle maçı kazanıyor ve galibiyet okan hocama yazıyor,

-13üncü olmak istiyor galiba bizim taraftar, tabi o zamanki ömer bayramlı, taylanlı kadro olduğunu ve anadolu takımlarının dolar kurundan dolayı şimdiye nazaran daha güçlü kadro kurduğunu (el kabii,samuel etoo, boupenza vb) ,şuan ise baya kadrolarının eskiye nazaran daha zayıfladığını görmezden geliyorum çünkü neden ben bir okancıyım hüloooooğ!!!

-ha bu arada neden okan hocam olmadan asla olmayacağını da asla teknik taktik mantık olarak açıklayamıyorum, öyle diyorum savunuyorum işte,çünkü 5inci,6ıncı olduğumuz yıllar bende travma etkisi yaptı, ödüm kopuyor bu kötü haldeki bjkye, fbye bu kadro ile şampiyonluk vericez diye.

-bi sürü yabancı hoca geldi olmadı abiiiiii, ama ben okancı olduğum için mesela o hocaların tekniğine taktiğine hiç bakmadım niye bakayım abi okan hocamı savunmak varken, defansif oynattıkları için başarılı olamadıklarını, hücum oynatanların da bize göre kadrosunun daha zayıf olduğu gerçeğini niye göreyim abiii,yoksa okan hocama olan aşkımı yaşamaya vakit mi kalır saha içine bakarsam.Berbat oynasak da topu yıldızlar sokuyor kazanıyoruz, geleceği düşünmeye bu defansif zaafiyetlerin yarın başımıza iş açabileceğini (ki avrupada açıyor) niye düşüneyim abi,günlük yaşarım okan hocam düşmanlarına saplıyor der geçerim abiiii!!

3 senedir istatistiksel olarak ligin icinden geciyor ama kafama takilan sey su: baska bir ligde ayni bu sekil damga vuran menajer o ligde kalmaya devam eder miydi? misal belcika ligi, orada bunlari yapan adam muhtemelen fransa veya almanyaya gecerdi belki tepe takim olmazdi ama top alti yarismaci bir takim olurdu. hollandada yapsa su an manudaydi:D kaldi ki hocanin italya reputasyonu da var. italyada mal mal balkan dogu avrupali hocalar cirit atiyor..

3 senedir istatistiksel olarak ligin icinden geciyor ama kafama takilan sey su: baska bir ligde ayni bu sekil damga vuran menajer o ligde kalmaya devam eder miydi? misal belcika ligi, orada bunlari yapan adam muhtemelen fransa veya almanyaya gecerdi belki tepe takim olmazdi ama top alti yarismaci bir takim olurdu. hollandada yapsa su an manudaydi:D kaldi ki hocanin italya reputasyonu da var. italyada mal mal balkan dogu avrupali hocalar cirit atiyor..

adamla oynattığı oyuna bakıyorlar bazıları gibi skor fetişleri olsa küme düşen kompanyi değil bunu hoca yaparlardı ama ne yazık ki izledikleri şeyden anlıyorlar. Keşke sadece skorlara baksaydılar da şundan biri kurtarsaydı bizi

Gidecekse de sezon sonu gitmeli şu anda gönderip gelecek hocanın Avrupa'da başarılı olma ihtimali ne kadar olur büyük soru işareti adam diyecek benim kadrom değil üstüne ligde tehlikeye girebilir öyle çoban olsa şampiyon yapar anlayışı bence doğru değil ne hocalar geldi geçti şampiyon olamadı onun için şimdi bir operasyon mantıklı görünmüyor anca sezon sonunda olur gerçi şampiyon olursa kim nasıl gönderebilir orası da ayrı konu

Yav ligde rakip mi var övünüyor yav. Bir rakip var oda basiretsiz Fener.
Bu ligde ki başarı gözünüze perde mi indiriyor anlamıyorum.
Young Boys ile başlayan Rfs Dinamo Az en son Frankfurt rezillikleri var. Liverpool maçında Okanball denilen garabet oynanırsa cidden 5 bile ucuz kurtulmalı olmuş olur.

Ergin hocamın futbol versiyonu bir TD lazım bize, en kısa zamanda o da olacak.
Screenshot_20250927_154416_Telegram~2.webp

Tamam kalsın Okan hoca bari yanındaki elemanları postalayin hiç haz etmiyorum o sarı gözlüklüden. Artı kondisyon ekibi. Yanındakilerin taktik bilgisinin Hasan sastan üstün olduğunu kim iddiaa edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt