Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elfsborg zeneli

Hacken silas andersen

Fredrikstad maxwell woledzi

Watford rocco vata

Bunlar i alalim yabanci icin

Son düzenleme:
Viborg tomas jorgensen olabilir.....
adam daghim i wolfsburg aldi 20 iq duzeyi bakis acisi denilen mantıkla

Daha iyisini alacak yönetici de yok.

Terim defalarca gelip giderken de yoktu.

Bugün Okan hoca gitse de yok.

Ben o yüzden yerel ya da uluslarası her netse başarının doğru bir kimya yakalanmışken toksikleşmeden tadını çıkarma taraftarıyım.

99 defa üst üste olsak, 100 şampiyonluğu aynı hırsta isterim.

Takılmasın ve o da istesin isterim. Avrupa da başarılı olabileceğimizi sanmıyorum. Ona uygun planlama yok. Öyle bir başkan da yok.

Mason localarından, UEFa’ya sponsorluklara kadar her yeri aktive edeceksin.

25 yıldır tek mason yönetici Remzi Sanver’di. O varken UEFA da grup lideri olduk. Süryani kökenli mason Faruk Süren ve Aysal döneminde gruptan çıktık.

Ama bu adamları şu an Türkiye de mevcut düzen sevmiyor. Yerel de başarılı olmam engellenir hemen hele son 5-6 yılın ikliminde.

2021-2022 ilk 10 hafta hakem giyotininden geçti takım havlu atana kadar ama unutmuş taraftar.

Şu an tek şans Erden’di. Kendisi Sufi ve tasavvuf kültüründen iktidara zıt da değildi ama fikri hür, vizyon sahibi bir yöneticiydi de. O kalsa ikisini dengeleyebilirdik ama onu da GSYİAD yedi.

Okan’ı da taraftara yedirecek FB’li medya. Başka türlü geçemezler bizi.

Kimsenin kimseyi yemek istediği falan yok. Rigasa kieve malmöye yedirmesinler avrupada yüz kızartıcı şeyler yaşatmadıktan sonra kimse kimseyi durduk yere yemeye çalışmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Viborg tomas jorgensen olabilir.....
adam daghim i wolfsburg aldi 20 iq duzeyi bakis acisi denilen mantıkla
İstese bulduramaz mı sanki? Göztepe kadar scout bürolarıyla irtibat kuramaz mıyız? Mesele istemekle alakalı. Böyle bir şey istemiyor.

Okan’ın basit bakkal hesabı söyle. Leroy Sane dünya devinde oynamış. Demek ki bu adam bana ligi alır. Maaşı çok fazla ama olsun. Benim cebimden çıkmıyor ki. Ederson’u da alırsam Osimhen’e topu şişirir. Oyunu ileri yığar, ligi sürklase ederim. Maaşı çok fazla, takım dengesini bozar ama olsun diğer oyuncuların da maaşlarına zam yaparız olur biter.

Okan bu kafada bir adam. Galatasaray’ın bir geleceği yok kendisiyle. İşler ters gidene kadar süresi.

Liverpool maçında iyi oyun olmazsa Twitter tayfa çatır çatır kendisini yiyecek. Alayımızı g.t etmesini umuyorum.

Hadi hocam dosta düşmana ne olduğumuzu gösterme vaktidir.

Hocam dizilişte gösterdiğin cesareti ve gereksizliği transferde de bekliyorum ama yok isimli olsun genc olan da pahali olsun sağlama alayım diyorsun

Okan hocayla bugüne kadar 7 Şampiyonlar Ligi maçına çıkmışız (ön eleme hariç)
1 Galibiyet
2 Beraberlik
4 Mağlubiyet

Avrupa Ligi'nde de yine ön eleme hariç 12 maç
4 Galibiyet
5 Beraberlik
3 Mağlubiyet

Toplam 19 maçta sadece 5 galibiyet

Avrupa performansı maalesef korkunç...

Okan Buruk'un Galatasaray ile
Şampiyonlar Ligi puan ortalaması : 0.71
Avrupa Ligi puan ortalaması : 1.42

NOT : Transfermarkt'tan baktım.

Dördüncü sezonu ve hala ne oynadimiz belli degil, Terimli 4 sezonluk sampiyonluk serisi ile kiyas dahi edilemez okadar kötüyü oynuyoruz yani. Okan Buruk gittikten sonra bir daha yerli TD gelmesin.

Dördüncü sezonu ve hala ne oynadimiz belli degil, Terimli 4 sezonluk sampiyonluk serisi ile kiyas dahi edilemez okadar kötüyü oynuyoruz yani. Okan Buruk gittikten sonra bir daha yerli TD gelmesin.
Terim'in 4 yıllık dönemi ile Türkiye'de hiç bir takım mukayese edilemez. Avrupa devlerini kevgire çevirip gönderiyorduk son senede.

İşinize gelince "o dönem kısıtlı kadroyla kimleri yendik"

İşinize gelmeyince "o dönem elde kısıtlı kadro vardı 6 yememiz normal"

Avrupa'da aynı şeyleri tekrar ve tekrar yaşatıyor, deliriyorum. Diğer taraftan eleştirsem de kendi açımdan istifa diyemiyorum.
2 sezondur iki uçlu değnek hesabı kafası karışmış haldeyim. İlla bir karar verecek olsam ligde de başarısız olmadıkça gönderilmesine sıcak bakamıyorum.

Ben Avrupa maçlarında bu kadar rezalete doydum yetti diyenlere de ses etmem amma velakin rahat rahat keskin yorumlar yapanları anlamam mümkün değil.

Yerli olmayacak, Avrupa'da başaralı olacak, ligde de geldiği gibi şampiyon yapacak. Zor iş valla. Millet sanıyor ki Klopp hazırda bekliyor. En kötü Spaletti gelir.

Sanmayın ki gelecek olan t. adam Avrupa'da 24 ve üstü yapsa ama ligi kaybetse kalacak. Daha kötü yorumlar olacak. Değil 2-3 sene, 2-3 ay süre verilmeden homurdanmalar başlayacak. O keskin yorumları yapanlar da en başta ses edecek. Tedesco daha 5 maç olmadan çöp ilan edildi bile. Senin getireceğin adam ondan çok büyük bir isim olmayacak.

Ligin her türlü çantada keklik olduğunu düşünenler de büyük yanılgı içinde.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt