Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki maçlara göre geri düşüp 10 kişi kalsan da kırılmadın ve oyunu almayı bildin, bu konuda sevindim. Onun dışında Okan hoca Barış'a fazla sabrettin. Bir de şu rotasyon işini de çözmen lazım.

Beşiktaş'ın yöneticileri kendisine sürekli laf attı cevap veremedi.Geçen sene Beşktaş'ın yabancı hocası Okan'a boyundan dolayı alay etti o da güldü.Beşiktaş kendisiyle ilgili troll 1 video yaptı cevap bile veremedi ona da.Galatasaray'dan gideceğini bildiği için Beşiktaş'a futbolculuğunda olduğu gibi hoca olarakta gitmek istiyodur büyük ihtimalle.Her zaman söylüyom bunu kanks Okan Galatasaray'a yakışmayan 1'isi..
Hocan gelmeyecek

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Sami Karakoç
@Arda Sadi

gibi forumda gerçekten aramın iyi olduğu arkadaşlara hitaben yazıyorum ki art niyetli olmadığımı varsaydıklarını düşünüyorum

bakın bu adam 3 sene önce kadıköyde fenere berkan ile ya berkan ile plan yaptı 3 attı

aynısını geçen sene yunusu sol içe çekerek yaptı 3 attı

kaanı bir anda işe katarak manu bayern efsane maçları oynattı

yunus barış kanat bek kaan stoper performansı ile tottenhamı sahadan sildi

bakın hepsi övgü

4 sezondur bir tane bjk maçında tek bir özel çalışma , hırs gördünüz mü

maç sattı filan demiyorum tabiki ama açıkça söylüyorum hem taktiksel olarak yeterince kafa yormaması hem maç önü ve maç sırasında tavırları ile bjk ile arayı açmak istemediği çok belli

kazandığımız maçlar bile bjkye karşı duran top performansı filan tamamen oyuncu inisiyatifi

bakın bugün tüm yorgunluğumuza rağmen fener ile oynasak kesin kazanırdık iddialıyım
zabıta değilim ne yazıyorsan yaz knk sıkıntı yok
murat ve erman yardırmış onlara ayar oldum

Bodo macinda neler yaşayacağımızı da görmüş olduk. Fener deplasmanlari ve büyük Avrupa takimlari disinda ayni seyi oynatip sonuç bekliyor.

hocanız gidecek arkadaş

1 maçtan sonra hemen herşey düzeldi diyen renktaşlar umarım anlamıştır.Hocam neden top bizdeyken atak organizasyonumuz kötü ve geride çok eksiğiz?

Tebrikler hocam, 10 kişiden sonra iyi yönettin takımı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz sabırlı olalım, bu sezonu bir görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt