Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.001
- 33.496
- 3.073
bodo maçından sonra oynucazGöztepe bunlari 10-0 yenecekti biz beraberliğe şükredelim.
beraberliğe benden de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bodo maçından sonra oynucazGöztepe bunlari 10-0 yenecekti biz beraberliğe şükredelim.
Boşuna yırtınmadık stoper, orta saha ve kanat alalım diye3 senedir 12-13 kişilik kadronun özverisi ile şampiyon oluyoruz
Yedekler rezalet kadro planlaması evlere şenlik
Sara
Sane
Ahmet kutucu
Berkan
Metehan
Yusuf demir
Abi biz maça zaten ağır oynayarak rölanti çıktık. Golü yedik üstüne komik kırmızı yedik.Göztepe bunlari 10-0 yenecekti biz beraberliğe şükredelim.
Hocan gelmeyecekBeşiktaş'ın yöneticileri kendisine sürekli laf attı cevap veremedi.Geçen sene Beşktaş'ın yabancı hocası Okan'a boyundan dolayı alay etti o da güldü.Beşiktaş kendisiyle ilgili troll 1 video yaptı cevap bile veremedi ona da.Galatasaray'dan gideceğini bildiği için Beşiktaş'a futbolculuğunda olduğu gibi hoca olarakta gitmek istiyodur büyük ihtimalle.Her zaman söylüyom bunu kanks Okan Galatasaray'a yakışmayan 1'isi..
zabıta değilim ne yazıyorsan yaz knk sıkıntı yok@Sami Karakoç
@Arda Sadi
gibi forumda gerçekten aramın iyi olduğu arkadaşlara hitaben yazıyorum ki art niyetli olmadığımı varsaydıklarını düşünüyorum
bakın bu adam 3 sene önce kadıköyde fenere berkan ile ya berkan ile plan yaptı 3 attı
aynısını geçen sene yunusu sol içe çekerek yaptı 3 attı
kaanı bir anda işe katarak manu bayern efsane maçları oynattı
yunus barış kanat bek kaan stoper performansı ile tottenhamı sahadan sildi
bakın hepsi övgü
4 sezondur bir tane bjk maçında tek bir özel çalışma , hırs gördünüz mü
maç sattı filan demiyorum tabiki ama açıkça söylüyorum hem taktiksel olarak yeterince kafa yormaması hem maç önü ve maç sırasında tavırları ile bjk ile arayı açmak istemediği çok belli
kazandığımız maçlar bile bjkye karşı duran top performansı filan tamamen oyuncu inisiyatifi
bakın bugün tüm yorgunluğumuza rağmen fener ile oynasak kesin kazanırdık iddialıyım
Erman abim kolay kolay sinirlenmezzabıta değilim ne yazıyorsan yaz knk sıkıntı yok
murat ve erman yardırmış onlara ayar oldum
Hadi ben neyse de kanks Erman abiye de Erman abi demeyi bırakmışsınzabıta değilim ne yazıyorsan yaz knk sıkıntı yok
murat ve erman yardırmış onlara ayar oldum
Hocan gelmeyecek
Bu Beşiktaş, Fener'i yener.Forumdan 11 kişi çıksak beşiktaşla kafa kafaya oynardık, o kadar kötü bir takım puan verdin ulan bunlara