Fatih Aras
Baba Gündüz
- 5 Eylül 2014
- 83.179
- 68.289
- 4.393
sen git ağababaların gelsin sarmıyorsun iskenderyok da sen otomatiğe bağladın herhalde jeton mu atmak lazım replik değişmen için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen git ağababaların gelsin sarmıyorsun iskenderyok da sen otomatiğe bağladın herhalde jeton mu atmak lazım replik değişmen için
benim ağababam yok dostum , onları sen çağırıyorsun ancasen git ağababaların gelsin sarmıyorsun iskender
ben kimi niye çağırayım dostumbenim ağababam yok dostum , onları sen çağırıyorsun anca![]()
okan hoca gitsin kanziOrtasahanın önemini bizim sayemizde anladı diyenler fln neyin kafasını yaşıyor yaw dün yunusla oynadık sara yerine :d
Bence yanlıştı o ayrı
Sen Terimci değil miydin?okan hoca gitsin kanzi
eee kim gelsin
düşünüyorum
bilgiliyim
düşünüyorum
fatih terim gelsin![]()
![]()
![]()
dostum anlama problemin = yüksekSen Terimci değil miydin?
Sen Terimci değil miydin?
Sende maç sonrası baya erken gelmişsin konuya. Bu kadar acele etmeseydin.
ben kimi niye çağırayım dostum
ben çok kalabalık bir yalnızım![]()
Görseli niye attın dostumEkli dosyayı görüntüle 306050
tamam dostum
keyfiGörseli niye attın dostum
Maç biteli epey oldu renktaş.Su pres oyununu ciddi anlamda düsürmemiz gerek yoksa yakinda yusuflar berkanlar metehanlar görürüz ilk 11 de
Hafta sonuda mac var, hafta ici de mac var, iki hafta sonra da mac var.Maç biteli epey oldu renktaş.
Gerçekten meraktan soruyorum..Yani her maçın hikayesinin ne olduğunu hangi futbolcunun girmesi gerektiğini hocadan daha iyi bildiğini mi iddia ediyorsunLiverpool macindaki CL seviyesi dogru taktigi bu mac tasidigi icin tebrik etmek lazim. Bekledigimiz gercekci futbol mantalitesi bu. Maca ne kadar dogru basladiysak, BAY'i sahada tutarak ve yapilan degisikliklerle o kadar kotu bitirdik. Halen israrla ayni dakikalari bekliyor oyuncu degisiklikleri icin ve halen ayni oyunculari sirf mutlu olsunlar diye sahaya suruyo yedekten. Her macin hikayesi, degisikliklerin mecbur oldugu dakikalar ve sahaya surulen oyuncular o macin gidisatina orantili olmali.
bence de yanlıştı ama kadro kısıtlı. 10 numara ve kanat oyuncumuz yok yedekte. Ahmet Kutucu ve Yusuf Demir hiç katkı vermiyorOrtasahanın önemini bizim sayemizde anladı diyenler fln neyin kafasını yaşıyor yaw dün yunusla oynadık sara yerine :d
Bence yanlıştı o ayrı
hoca burayı okuyarak değil ama dayak yiye yiye öğrendi. (geçen sene kadroya lemina yazılmadı). Bence kadro genişliğini hala öğrenmiş değil, yabancı hakkımız var kullanmıyoruz.Hoca burayı okuyarak 3 sene sonra orta sahanın önemini öğrenmiş. Zekalar pırıl pırıl.