Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kimi niye çağırayım dostum
ben çok kalabalık bir yalnızım ;)
1761221520161.webp

tamam dostum

Su pres oyununu ciddi anlamda düsürmemiz gerek yoksa yakinda yusuflar berkanlar metehanlar görürüz ilk 11 de

Liverpool macindaki CL seviyesi dogru taktigi bu mac tasidigi icin tebrik etmek lazim. Bekledigimiz gercekci futbol mantalitesi bu. Maca ne kadar dogru basladiysak, BAY'i sahada tutarak ve yapilan degisikliklerle o kadar kotu bitirdik. Halen israrla ayni dakikalari bekliyor oyuncu degisiklikleri icin ve halen ayni oyunculari sirf mutlu olsunlar diye sahaya suruyo yedekten. Her macin hikayesi, degisikliklerin mecbur oldugu dakikalar ve sahaya surulen oyuncular o macin gidisatina orantili olmali.
Gerçekten meraktan soruyorum..Yani her maçın hikayesinin ne olduğunu hangi futbolcunun girmesi gerektiğini hocadan daha iyi bildiğini mi iddia ediyorsun

Ortasahanın önemini bizim sayemizde anladı diyenler fln neyin kafasını yaşıyor yaw dün yunusla oynadık sara yerine :d

Bence yanlıştı o ayrı
bence de yanlıştı ama kadro kısıtlı. 10 numara ve kanat oyuncumuz yok yedekte. Ahmet Kutucu ve Yusuf Demir hiç katkı vermiyor

Hoca burayı okuyarak 3 sene sonra orta sahanın önemini öğrenmiş. Zekalar pırıl pırıl.
hoca burayı okuyarak değil ama dayak yiye yiye öğrendi. (geçen sene kadroya lemina yazılmadı). Bence kadro genişliğini hala öğrenmiş değil, yabancı hakkımız var kullanmıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt