- 26 Ocak 2021
- 41.051
- 40.304
- 3.078
Feneri depte yenmek zaten gerekliydi şimdi tam sart oğlu sart oldu.Ts maçını alacaktık bjk de fbye çelme takıp lig bitecekken bi anda fark 1 oldu
Çıldırıcam ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri depte yenmek zaten gerekliydi şimdi tam sart oğlu sart oldu.Ts maçını alacaktık bjk de fbye çelme takıp lig bitecekken bi anda fark 1 oldu
Çıldırıcam ya
Topa sıçrar en azından icardi onuda yapmiyorOrta açamıyoruz nasıl atacak.
Onu bunu küstürmeyeyim dediği maçlar böyle oluyor. Yedek kadrosunu genişletmemesi de büyük hata.Hocanın maç için A planı kötüyse B planı ondan da kötü. O yüzden 99dk bizimle beraber maç izledi
Topa sıçrar en azından icardi onuda yapmiyor
Yensen de kurtarmıyo ki fark 4 olsaFeneri depte yenmek zaten gerekliydi şimdi tam sart oğlu sart oldu.
Jubilede yarım saat oynayıp çıkartıyorlar bu 90 dakika oynadiİcardi ne yapıyor ya da yapabiyor ki. Jubile sezonu gibi oynuyor.
Yensen de kurtarmıyo ki fark 4 olsa
E bjkye kesin yenilecek sayın hocamız tekrar 1 de sen ona
Daha ts depi samsunla göztepe depleri mi ne var derbilerde saha avantajımızda yok
Bizim sıkıntımız çok sıkı defans yapan kapanan takımlara karşı.Samsun böyle bir takım değil yumuşak bir takım.Bencede o maç rahat geçebilir.bugün seni yenen takımdan 9 puan fazla toplamış takım için bu kadar rahat konuşmamak lazım.
İcardi ile oynar sıvar yine.
Avrupa serüvenimiz maks martta yada en fazla 1 tur daha sonra biteceğinden. Odağı tamamen lige kaydırdıgımizda tek kulvar haftada 1 maç ile o deplerin bir çogundan çikarız bu kadroyla diye dusunuyom.Yensen de kurtarmıyo ki fark 4 olsa
E bjkye kesin yenilecek sayın hocamız tekrar 1 de sen ona
Daha ts depi samsunla göztepe depleri mi ne var derbilerde saha avantajımızda yok
Barışda olmaz.Ayrıca yedek değil ilk 11 kalitesinde adam olmalı.Eldekiler yedeğe geçer.Israrla aynı hataları yapıyoruz.Bazı şeyler belli oldu artık. İcardi ve sara ilk 11 olmaz. Çift forvet olmaz. 2-3 tane yedek lazım
Unutmuştum ne güzel o rezaleti 10 kişi kalıp osi-morata çift forvetiyle oynamaya devam etmişti evetAaaa bjk depinde 10 kişi kalmış takımda morata gibi bir şov bekliyorum yine ben.
Puan farkı olmalı ki götümüz sağlam olsunAvrupa serüvenimiz maks martta yada en fazla 1 tur daha sonra biteceğinden. Odağı tamamen lige kaydırdıgımizda tek kulvar haftada 1 maç ile o deplerin bir çogundan çikarız bu kadroyla diye dusunuyom.
Samsunu bana öğretmeyin yavbugün seni yenen takımdan 9 puan fazla toplamış takım için bu kadar rahat konuşmamak lazım.
İcardi ile oynar sıvar yine.
Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Şalay Torreira Lemina Yunus
İlkay
Osimhen Icardi
#çorba
İlkay hocamın 11'e girmesiyle set neydi öğreneceğiz inş3lü oynamak bir taktik bilgisi gerektirir.
Dizdim oldu ile olmaz hocam.
Senin planlı hücumun yok.