Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çift forvet oynuyosun ikiside iyi kafacı takımdaki en iyi orta açan adamlar sara, sallai ve eren bence ve bunların hiç biri sahada yoktu sara berbattı kabul ama adamın ortaları tehlike işte en azından bi silahtır

''Hem sağbek, hem stoper oynayabilecek oyuncu bakıyoruz''.

Niye yav, bütçe var madem, kontenjan desen, fazlasıyla müsait, bunları ayrı ayrı alsak ya?

''Aman ha, kadro genişler o vakit, kim uğraşacak?''...

Sonra; transfer edilen hem sağbek hem stoper oynayabilecek 30+ milyonluk adamla birlikte as stoper de olmayınca, lig ikincisine karşı orta sahanın olmazsa olmaz adamını stopere çekmek zorunda kalıp takımın dengesini bozuyorsun; zira sayende o adamın muadili olabilecek DOS da yok kadroda.

Muhterem hocamızın arızalı mentalitesinin özeti...

Diyelim free ya da ucuz bonservisli, tam ihtiyaca uygun şahane bir sağbek buluyorsun; ''Olmaz, stoper oynayamaz o'' ya da stoper buluyorsun, sağbek oynayamaz diye veto ediyor. Dedim ya mentalite arızalı. Allah bu işin sonunu hayır eyleye...

bugün seni yenen takımdan 9 puan fazla toplamış takım için bu kadar rahat konuşmamak lazım.

İcardi ile oynar sıvar yine.
Bizim sıkıntımız çok sıkı defans yapan kapanan takımlara karşı.Samsun böyle bir takım değil yumuşak bir takım.Bencede o maç rahat geçebilir.
Mesela herkes şikecilerle oynayacağımız maçı söylüyor.Belkş o maçta kocaeli maçından daha kolay olacak.Çünkü onlarda kapanacak belki ama kendi sahalarımda baskıda kurmak isteyecekler.Ve doğal olarak boş alan bırakacaklar.Her maçın farklı dinamikleri var.
Bizim sıkıntımız rakip takımın oyununun bizim oyunumuzu olumlu veya olumsuz çok fazla belirliyor olması.Şikecileri yenelim herşey düzelmeyecek kii..Gene bir hafta sonra kocaelideki gibi rezil futbol görebiliriz.

Bunun için devre arasındaki yapılacak hamleler oyuncu tercihleri çok önemli olacak.

Yensen de kurtarmıyo ki fark 4 olsa

E bjkye kesin yenilecek sayın hocamız tekrar 1 de sen ona

Daha ts depi samsunla göztepe depleri mi ne var derbilerde saha avantajımızda yok
Avrupa serüvenimiz maks martta yada en fazla 1 tur daha sonra biteceğinden. Odağı tamamen lige kaydırdıgımizda tek kulvar haftada 1 maç ile o deplerin bir çogundan çikarız bu kadroyla diye dusunuyom.

Devre arası 10 tane adam alıp rotasyon hebele hübele diye konuşursa kovun bunu.
Vasıfsız adamları yanında tutmaktan zevk mi alıyor beyfendi.

oyuncular rehavete girebilir kısmen anlarım ama hoca asla rehavete giremez ,ama hoca bugun rehavet oldugunu kabul etti kendiside rehavete girdi

Aaaa bjk depinde 10 kişi kalmış takımda morata gibi bir şov bekliyorum yine ben.
Unutmuştum ne güzel o rezaleti 10 kişi kalıp osi-morata çift forvetiyle oynamaya devam etmişti evet

Düzelmiyo bu adam abicim

Puan farkı 5-8 olsun bu yine gidip çift fw oynatıp puan bırakacak ,anca yumurta kapıya dayanınca taraftarlar bakın sizin dediğinizi yapıyorum diyip doğruyu yapıyo o zaman da basıp gidiyoruz zaten bir sürü de örnek sayarım delilli ispatlı olsun

-leminanın alınması
-lemina sara tor un bozdurulmaması
-frank ve angelino da patladığının kabul ettirilmesi
-icardinin yedek bıraktırılması
-inzagi olacam diyip 3lü oynatabileceğini sanıp tüm transferleri buna göre yapıp 1 maç sonra bu boktan dizilişten vazgeçirmemiz
-muslerayı ıslıklayıp sözleşme uzatmasının önüne taş koyup avrupada bu sene takımı poşete döndürmememiz
-ahlatçıyla scoutladığı cuestalarını bir kalemde sildirmemiz
-ahmed kutucuyu yuhalamalarla oynamasına engel olup takıma zarar verdirmememiz

Vs vs vs

Görüldüğü gibi takımı şampiyonluğa ulaştıran biziz mani olan bu,ama bu şmp sayılıyo biz de haterı oluyoruz hayat böyle garip bi hayat işte

Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Şalay Torreira Lemina Yunus
İlkay
Osimhen Icardi

#çorba​

Avrupa serüvenimiz maks martta yada en fazla 1 tur daha sonra biteceğinden. Odağı tamamen lige kaydırdıgımizda tek kulvar haftada 1 maç ile o deplerin bir çogundan çikarız bu kadroyla diye dusunuyom.
Puan farkı olmalı ki götümüz sağlam olsun

Bi kaza kurşunu,bi sürpriz gol,bi hakem katliamı olur her şey bombok olur istim üstünde gitmemek lazım

bugün seni yenen takımdan 9 puan fazla toplamış takım için bu kadar rahat konuşmamak lazım.

İcardi ile oynar sıvar yine.
Samsunu bana öğretmeyin yav :asd:
3 senedir anlatıyorum her sene burada ne dediysem oldu o takımla ilgili. Siz bazen duygusal yaklaşıyorsunuz da ben şehrin içindeyim yani her hafta maçı izlemek zorundasın kafadan.
Açıkları o kadar göze batıyor ki sadece takip eden anlar bunları nasıl okanın yada takımın bazı sıkıntılı durumlarını burada gözümüz kapalı yazabiliyoruz aynı muhabbet.

İcardi oynasın golü var bu arada ceza sahası içinde çok birbirlerine dolanıyor adamlar.
İleride çoğalamayan takımlara karşı da çok iyi defans yapıyorlar.

Pozisyon harcamada bizden daha beterler. Tek olayı kanattan dikine dalmak olan iki kant var biri zaten sakat 2 ay yok.
Rotasyon aynı bizim gibi dar.
Sağ bek ileri çıkıyor.
Kafa olarak al bizim takımı yapıştır birebir aynı. Taç çizgisinde şuursuzca paslaşıp top kaptırıp atak yemeleri vasat takımlara karşı bile aynı biz.
Defansta çok uyuyorlar birbirlerine çok bırakıyorlar. Ofansı güçlü baskı yapan bir takımın gol atmama olasılığı yok.
Van Drongelen orta sahaya çok çıkıyor osimhen arkasına sızar.
Sadece saneyi ileriye atıp dikine koştursak başka taktiğe gerek kalmaz.

Ama barış alsın topu oyalasın geri versin. Davinson lemina lemina torreira rakip yerleşsin nasıl olsa osimhen var dersek sıçarız onu diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt