Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın dediğinin doğru olduğunu hep sonradan anlıyor sorun oradaBıktık yanıldıklardan kandırıldıklardan kuran çarpsan Galatasaray taraftarına diğer idiot taraftarlar karıştırmasinlar. Kör değiliz biz görüyoruz herşeyi
Oyun planı hücum plani olan adam olsun. Basi kesik tavuk gibi oynamaktan yoruldumSacma sapan bir transfer donemi gecirtti bize. Gelene gidene milyonlarca maas ve bonservis verdirtti. 4. senesinde takima set oyunu oynamayi ogretemedi. Ne olursa olsun gonderilmeli. Kardesim ben bize buyuk takim oyunu oynatan hoca istiyorum.
Lemina gelince anladı lazım olduğunuO zaman da anlamadı ki Dursun aldi. Hatırlarsan oynatmıyordu işler kötü gidince mecburen oynattı sonra devam etti.
Kendinizi boyle mi kandiriyorsunuz siz cocuk musunuz ya? Hocasiz da bu puanlari toplarmisik falan filan da bu sekilde "ben hakliydim" demeye getirme cabaniz komik.bu takım hocasız da olsa şampiyonlar liginde 9 puan ligte de aynı puanda olurdu ama marifeti bunda sanıyorlar hala.