Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sürekli ayni seyleri yasamaktan cok sıkıldım.Sana güvenemiyecez mi bi hoca osi olmayinca bu kadarsak biz sen niye varsin yeter artik

Sacma sapan bir transfer donemi gecirtti bize. Gelene gidene milyonlarca maas ve bonservis verdirtti. 4. senesinde takima set oyunu oynamayi ogretemedi. Ne olursa olsun gonderilmeli. Kardesim ben bize buyuk takim oyunu oynatan hoca istiyorum.
Oyun planı hücum plani olan adam olsun. Basi kesik tavuk gibi oynamaktan yoruldum

1764100146871.webp

Kankası Abdullah Kavukcuyu korumak için herşeyi yapar. Beceriksiz Apo tüm yaz yine herkese teklif verip alamadı sanki marifetmiş gibi 30 milyona Singo falan çözdüler

Sezon başı CL'de 5 maçta 9 puan yapacağız desek herkes seve seve kabul ederdi. O kadar enseyi karartmaya gerek yok. 1-2 puan alıp bir şekilde 24'e atarız. 13 oyuncuyla sezon gitmiyormuş demek ki. Ders olsun kulübümüze. Ocak ayına kadar en az kayıpla ilerlemeye çalışacağız. Sonra 4-5 transfer yapılmalı.

Hucum plani yok takimda ya. Ver barisa calim atsin, osimhene uzun at birseyler yapsin. Bu takim nerede duracagini nereden hucum edecegini bilmiyor. Hizlanamiyor bile. Topu alan hizli cikacagina yürüyorlar ya.

Devre arası kampını da İstanbul’da yaptır. Piyasayı kaçırırsın sonra yazık olur.

bu takım hocasız da olsa şampiyonlar liginde 9 puan ligte de aynı puanda olurdu ama marifeti bunda sanıyorlar hala.
Kendinizi boyle mi kandiriyorsunuz siz cocuk musunuz ya? Hocasiz da bu puanlari toplarmisik falan filan da bu sekilde "ben hakliydim" demeye getirme cabaniz komik.

Begen ya da begenme kendisini ama su alti bos yorumlari yazmaktan yorulmamamiz pes vallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt