Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tsnin 2 oyuncusu takımın %60ı zaten onların ustune bir suru de eksik vardı o mac bile mal mal pozisyonlar verdik onlarda eksik olmasa bugun zaten bu maca bile cıkamazdık.Onlar da tam kadro olunca zaten kendi sahamızda bile yenemedik bu sene

İcardiden korkarsında günaydanda korkmazsın be adam! Bu kadar pasif silik bir karakter bu kulübe yakışmıyor! Adam ağababalar yedek kalıcak diye korkusundan transfer yaptıramıyor şaka gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonluk umudum hala var ama diger dediklerin doğru. O da bazı oyunculara güvendiğim için. Buna asla guvenmem
Tedesco olmasaydı mou İsmail vs olsa yada Ali gitmemiş olsa bende ümitli olurdum. Ancak bu sene adamlar çalışıyor ve akıllı hareket ediyorlar. Ben ümidimi epeydir kaybedeli maalesef.. yine de takımızı Okan için boş verecek değiliz. Çıkar biri belki diye dua ediyorum. İlk yıl icardi ile Gomiş, sonraki yıl mertens, geçen yıl Osi,

Son 2 sezonda 2 süper kupa finalini doğru düzgün şut bile atamadan kaybetti, kulübün final kazanabilme kimliğine zarar verdi bu durum. Avrupa maçlarında da bekleneni 3 sezondur veremedi, derbilerde de kazanamamaya başladı. Şampiyonluk tek çare, o da olmadığı anda güle güle denir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca senlik bi olay yok ikna olmuşsundur bugün sen de

bi tek hedef Fb maçlarına kitlenip onları osurtma meziyetin vardı o da buharlaştı

e o zaman ne mi yapacaksın? laf dinleyeceksin tüm listeyi sızdır

bizim iyi dediğimiz topçuları al, alma dediklerimizi alma

biz sana yine kadroların en kralını kurarız buradan post yazarak

ondan sonra sabahlara kadar izin parti galibiyet serileri yine yazı buluruz

yazın da kanal kanal gezip şov yaparsın bize laf çakarsın doyasıya

Osimhen geçen sene " şampiyonluk benim şahsi meselem" diyip Metin oktay ruhuyla oynamasa şampiyon olamazdık. Bak halaand olsa onun yerine yine olamazdık.

Bu kadar t.direktör işte.

hoca senlik bi olay yok ikna olmuşsundur bugün sen de

bi tek hedef Fb maçlarına kitlenip onları osurtma meziyetin vardı o da buharlaştı

e o zaman ne mi yapacaksın? laf dinleyeceksin tüm listeyi sızdır

bizim iyi dediğimiz topçuları al, alma dediklerimizi alma

biz sana yine kadroların en kralını kurarız buradan post yazarak

ondan sonra sabahlara kadar izin parti galibiyet serileri yine yazı buluruz

yazın da kanal kanal gezip şov yaparsın bize laf çakarsın doyasıya
Hocamın reçetesi belli rts lookman, ruiz/neves, bernardo ile kadro kalitesini fenerin onune taşıyacak ki defolar ortaya çıkmasın. Onyedika, gueye falan aldırırsa sezon sonunda vedalasilir.

İkinci yarı sahamızda oynayacağımız fb maçını da böyle kaybedecek taraftardan tepki görmemek için maçın sonlarına doğru kavga çıkaracak.

Hocamız bugün tedariksiz hacete gitmiştir.

yolumuza bakalım

G-UeQTXWcAAajzY.webp

Sen şimdi Cl de oynamayacak diye transferi bekletiyorsun ama Cl öncesi ve sonrası 3 kritik lig maçın var Cl maçları zaten sana fazla hedefin o değil ama o lig maçlarına yine yedekte u19 oyuncularıyla çık hele bir kaybet bakalım , hele bir dar rotasyon falan diye bahane bul sen bir daha bu kulübün kapısından geçemezsin Okan efendi

Hocanın bir konuda bize fayda sağladığı kadar yanlış yaptığında bir etmen var bilmiyorum olumlu olumsuz tarafını tartsak hangisi ağır basar ama, aşırı aile ortamı kuruyor oyuncularla hepsiyle arkadaş gibi can ciğer oluyor sonra iş elinde poşetle sürekli alışveriş yaptığın bakkalın önünden geçme anksiyetesine dönüyor. herkesin gönlünü yapayım evresine girdik mi iyi yürümüyor işler, icardi konusunda bunun çok büyük ceremesini cektik belki sakatlığında bile etmen oldu, yok ahmedim de olsun mehmedim'e de ayıp olmasın kafasında takılıyor. Hayır coğu oyuncuda bir karşılık bekleyerek oturmaya başlıyor bu sefer kulübe de dönüş almak istiyor adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt