Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.412
- 6.395
- 768
Neden bay buruk neden neden neden
Nedennn niye inat ediyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef, ama tepkimi koyayım da… gerisi beni aşıyor…Bu gece gitmeyeceğini sende bende ikimizde biliyoruz rtş.
Tedesco olmasaydı mou İsmail vs olsa yada Ali gitmemiş olsa bende ümitli olurdum. Ancak bu sene adamlar çalışıyor ve akıllı hareket ediyorlar. Ben ümidimi epeydir kaybedeli maalesef.. yine de takımızı Okan için boş verecek değiliz. Çıkar biri belki diye dua ediyorum. İlk yıl icardi ile Gomiş, sonraki yıl mertens, geçen yıl Osi,Şampiyonluk umudum hala var ama diger dediklerin doğru. O da bazı oyunculara güvendiğim için. Buna asla guvenmem
Neden bay buruk neden neden neden
Hocamın reçetesi belli rts lookman, ruiz/neves, bernardo ile kadro kalitesini fenerin onune taşıyacak ki defolar ortaya çıkmasın. Onyedika, gueye falan aldırırsa sezon sonunda vedalasilir.hoca senlik bi olay yok ikna olmuşsundur bugün sen de
bi tek hedef Fb maçlarına kitlenip onları osurtma meziyetin vardı o da buharlaştı
e o zaman ne mi yapacaksın? laf dinleyeceksin tüm listeyi sızdır
bizim iyi dediğimiz topçuları al, alma dediklerimizi alma
biz sana yine kadroların en kralını kurarız buradan post yazarak
ondan sonra sabahlara kadar izin parti galibiyet serileri yine yazı buluruz
yazın da kanal kanal gezip şov yaparsın bize laf çakarsın doyasıya
Ağa bu adamla bir gelecek yokUzun zamandır eleştiriyorum ama gitsin demiyordum hiçbir zaman. Bugün gitsin noktasına geldim.
Yolumuz uzun melihimHocamız bugün tedariksiz hacete gitmiştir.
yolumuza bakalım
senin ismin neden böyle bavaşımYolumuz uzun melihim
Onur denen arkadaşla yapışık ikiz yaptılar beni melihim. O nereye ben orayasenin ismin neden böyle bavaşım