Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.429
- 6.346
- 1.073
Dördüncü şampiyonluğu için sabırlı adımlar atıyor. Üzerindeki baskıyı, stresi atarsa önü açık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok beklersin. İkileBirde elit hoca bakalim
Fazla beklemem gibi geliyorÇok beklersin. İkile
3 senedir bekliyorsun lan işte daha ne kadar beklemeyeceksinFazla beklemem gibi geliyor

Bence bu sene o sene, takimda ciddi anlamda bir düsüs var, okan buruk toparliyamiyor artik. belki bir iki iyi oyuncu gelir ve Osimhen katkisi verirse birsekilde sampiyon oluruz ama ondan sonrasi artik hic umut verici degil. Tamamen kontrol disi gidiyoruz. Baya bir kan degisimi sart artik.3 senedir bekliyorsun lan işte daha ne kadar beklemeyeceksin![]()
Ya şu ilk cümle her sene fenerlilerin kurduğu cümle. Seni öyle itham etmiyorum.Bence bu sene o sene, takimda ciddi anlamda bir düsüs var, okan buruk toparliyamiyor artik. belki bir iki iyi oyuncu gelir ve Osimhen katkisi verirse birsekilde sampiyon oluruz ama ondan sonrasi artik hic umut verici degil. Tamamen kontrol disi gidiyoruz. Baya bir kan degisimi sart artik.
Ama sanki bu sene cok daha vahim gibi duruyor freni patlamis kamyon misali, oyuncular sanki iyice salmis durumda. Misal hep icardi göze batardi fit degil diye ama bir Kaani gördüm dedimki bu takim hic mi calismiyor, kosacak halleri yok , motivasyon yerlerde, gazi kacmis bir icecek gibi tatsiz tuzsuz kivama gelmis oyuncular (bazilari disinda) bu sene sampiyonluk cok daha zor bir hal aldi. Ya ilk lig macinda ben burdayim diye yikici bir galibiyet alacaksin yada sallana sallana sampiyonluk pesinde kosacaksin. Suanki durum resmen agir siklet boks sampiyonluk macina cikmisiz son rounda giriyoruz ama ayakta duracak halimiz yok gibi bir görüntü var.Ya şu ilk cümle her sene fenerlilerin kurduğu cümle. Seni öyle itham etmiyorum.
Her sene bu krizleri yaşıyoruz biz.
Devre arası olmazKovup alonsoyu getirmek lazim
Yaa Cafer sen yapma gözünü seveyim betakımın durumu geçen sene ocak şubatta çok daha kötüydü hatırlamasak neyse
sadece fb maçının etkisi bu psikoloji
transfer konusunda rezil bi profil çiziyor ne denilse haklı
Sadece geçen seneki durumun daha kötü olduğunu söylüyorum. 2 ay falan boyunca osimhenin zorlayıp aldırdığı penaltılarla vs ilerlemiştik. Devreyi kötü kapattığımızı düşünmüyorum, umarım iyi devam ederiz önümüzdeki 2-3 maç çok önemliYaa Cafer sen yapma gözünü seveyim be
Konu yalnızca içinde bulunduğumuz durum veya fikstür mü veyahut transfer mi
Adam yetersiz işte daha ne olması lazım bunun ortaya çıkması için
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi