Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dördüncü şampiyonluğu için sabırlı adımlar atıyor. Üzerindeki baskıyı, stresi atarsa önü açık.

Çokta umurumda Okan hoca en naif tabirle. Kaç gündür görüyorum bazı aklı kıtlar şampiyonluğu ali koç ve yönetiminin kötü olması sayesinde aldığımızı ifade ediyor.
3 yıl çok uzak bir zaman değil; hakemler ve federasyonun çatır çatır seni doğramalarını, rakip takımın sürekli bel altı çalışmasını, rakip takımın devamlı kendi maçlarında korunup, itilmesini ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü soruna rağmen çatır çatır şampiyon olunmasını ya unutacak kadar hafıza sorunları var ya da art niyetli kuşlar dadanmış foruma.

3 senedir bekliyorsun lan işte daha ne kadar beklemeyeceksin :asd:
Bence bu sene o sene, takimda ciddi anlamda bir düsüs var, okan buruk toparliyamiyor artik. belki bir iki iyi oyuncu gelir ve Osimhen katkisi verirse birsekilde sampiyon oluruz ama ondan sonrasi artik hic umut verici degil. Tamamen kontrol disi gidiyoruz. Baya bir kan degisimi sart artik.

Bence bu sene o sene, takimda ciddi anlamda bir düsüs var, okan buruk toparliyamiyor artik. belki bir iki iyi oyuncu gelir ve Osimhen katkisi verirse birsekilde sampiyon oluruz ama ondan sonrasi artik hic umut verici degil. Tamamen kontrol disi gidiyoruz. Baya bir kan degisimi sart artik.
Ya şu ilk cümle her sene fenerlilerin kurduğu cümle. Seni öyle itham etmiyorum.
Her sene bu krizleri yaşıyoruz biz.

Bazı oyuncuları çok fazla kayırarak, bazı oyuncuları küstürerek. oyuncu aldırmayarak, kadro planlamasını iyi yapmayarak bu seneyi inanılmaz riske attı. Bu sene rakiple en sert çarpışmanın olacağı yıl olacak. Buna iyi hazırlanamadık. Umarım yapacağımız transferlerle, Ocak ayında şampiyonlar liginde ilk 24 hesabımızın tutması, taraftarla takımın birleşmesi gibi olumlu etkiler olur da ibre lehimize döner.

Adamın elinde oyuncu yok (kendi hatası) nasıl kayıracak yahu

Ya şu ilk cümle her sene fenerlilerin kurduğu cümle. Seni öyle itham etmiyorum.
Her sene bu krizleri yaşıyoruz biz.
Ama sanki bu sene cok daha vahim gibi duruyor freni patlamis kamyon misali, oyuncular sanki iyice salmis durumda. Misal hep icardi göze batardi fit degil diye ama bir Kaani gördüm dedimki bu takim hic mi calismiyor, kosacak halleri yok , motivasyon yerlerde, gazi kacmis bir icecek gibi tatsiz tuzsuz kivama gelmis oyuncular (bazilari disinda) bu sene sampiyonluk cok daha zor bir hal aldi. Ya ilk lig macinda ben burdayim diye yikici bir galibiyet alacaksin yada sallana sallana sampiyonluk pesinde kosacaksin. Suanki durum resmen agir siklet boks sampiyonluk macina cikmisiz son rounda giriyoruz ama ayakta duracak halimiz yok gibi bir görüntü var.

takımın durumu geçen sene ocak şubatta çok daha kötüydü hatırlamasak neyse

sadece fb maçının etkisi bu psikoloji

transfer konusunda rezil bi profil çiziyor ne denilse haklı

Yetiştirici bir hoca değil, sürekli cepten yiyoruz. Sürdürebilir değil bu durum. 1 sene başarı gelmezse tepetaklak oluruz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anası kadir gecesi doğurmuş bunu kesin. bu kadar şanslı bir insan görmedim

takımın durumu geçen sene ocak şubatta çok daha kötüydü hatırlamasak neyse

sadece fb maçının etkisi bu psikoloji

transfer konusunda rezil bi profil çiziyor ne denilse haklı
Yaa Cafer sen yapma gözünü seveyim be

Konu yalnızca içinde bulunduğumuz durum veya fikstür mü veyahut transfer mi

Adam yetersiz işte daha ne olması lazım bunun ortaya çıkması için

Kendin bile söylüyorsun geçen seneden daha kötü durumda değiliz diye

Biz her sene neden bu durumu yaşıyoruz

Burayı çözmek daha doğru bir yaklaşım olmaz mı

Ortalama bir avrupali td kaani o got gobegiyle idmana almaz lakin Okan hocam her fırsatta oynatıyor. Her seyi batmaya basladi.

Yaa Cafer sen yapma gözünü seveyim be

Konu yalnızca içinde bulunduğumuz durum veya fikstür mü veyahut transfer mi

Adam yetersiz işte daha ne olması lazım bunun ortaya çıkması için

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece geçen seneki durumun daha kötü olduğunu söylüyorum. 2 ay falan boyunca osimhenin zorlayıp aldırdığı penaltılarla vs ilerlemiştik. Devreyi kötü kapattığımızı düşünmüyorum, umarım iyi devam ederiz önümüzdeki 2-3 maç çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt