Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu yönetimden daha suclu kime bukadar para harcandı. Adam gibi transfer yaptirsaydiTescillilere rezil bi oyunla yenildin. Yedek kulübesi boş. Taktik maktik hak getire. Çık bi bahane uret hadi. Şampiyonlukta tek favoriyken tuttun rakibini ortak ettin duruma. Sen devam et yönetimi korumaya. Nasıl teneke bağlıyoruz izle
@Hüseyin Kıyıcı helal olsun beHüseyin Kıyıcı: Böyle söylemek istemiyorum ama Okan hocada Başakşehir'deki son sezonundaki gibi bir gerginlik var, yüzünden belli bir keyifsizlik var. Oyunla bir şey olamayacağının farkında ve saha kenarında kıvılcım çakmaya çalışıyor bir şekilde. Ama böyle olmaz. Takımiçi problemlerin olduğu belli ve bunların bir şekilde dile getirilip, gerekirse herkes birbirine ne düşünüyorsa söyleyecek, oradan bir enerji çıkacak.
Bu para bolluğu bir daha da gelmez. Şimdi vakit varken kaçmazsa feci bir sonla daha kendine yönetecek kulüp de bulamaz.kadrosuna 6 ayda bir 80m euroluk topcular enjekte edip tum rakiplere karsi agir favori olmaliyiz
yoksa bu herifle basari imkansiz
Sneijderi de alırım onu oynatacak hocayı da diyen son Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ı anımsattın bana hocam. Bence de Okan Buruk'un istediği 1 oyuncu bile alınmamalı.Transferler kendisinin fikri alınmadan bu hafta içinde yapılmalı. İlla fikrini almak gerekiyorsa kimi istiyorsun diye sorulmalı, söylediği isimler transfer listesinden çıkarılmalı.
SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
para çoktan bitti rtaşBu para bolluğu bir daha da gelmez. Şimdi vakit varken kaçmazsa feci bir sonla daha kendine yönetecek kulüp de bulamaz.
Gs tarihinde sadece bonservislere 250-300 milyon euro harcanan bir dönem yok. Beğenmediğimiz FT son dönemlerinde 3-5 milyon euro gibi komik bütçelerle mücadele etmeye çalışıyordu.
Pek sanmıyorum ama tespit dogru bugünlerin asla bulamazMum ile arar bugünlerini ama bulamaz, ben ne yaptım diye duvardan duvara vurur kafasını.
Kaliteli ayaklarla açmamız gerekiyor. Kayiplardan sonra surekli bu açıklamayı yapiyor. Ben hoca değilim oyuncular cozmeli, çözemediler ben ne yapayım diyor.