Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadrosuna 6 ayda bir 80m euroluk topcular enjekte edip tum rakiplere karsi agir favori olmaliyiz
yoksa bu herifle basari imkansiz

Tescillilere rezil bi oyunla yenildin. Yedek kulübesi boş. Taktik maktik hak getire. Çık bi bahane uret hadi. Şampiyonlukta tek favoriyken tuttun rakibini ortak ettin duruma. Sen devam et yönetimi korumaya. Nasıl teneke bağlıyoruz izle
Yav bu yönetimden daha suclu kime bukadar para harcandı. Adam gibi transfer yaptirsaydi

Hüseyin Kıyıcı: Böyle söylemek istemiyorum ama Okan hocada Başakşehir'deki son sezonundaki gibi bir gerginlik var, yüzünden belli bir keyifsizlik var. Oyunla bir şey olamayacağının farkında ve saha kenarında kıvılcım çakmaya çalışıyor bir şekilde. Ama böyle olmaz. Takımiçi problemlerin olduğu belli ve bunların bir şekilde dile getirilip, gerekirse herkes birbirine ne düşünüyorsa söyleyecek, oradan bir enerji çıkacak.
@Hüseyin Kıyıcı helal olsun be
Biz de Hüseyin heca helva oldu sanıyorduk!!

Bakalim belki mac sonu tarafatari suclar az sayida geldiler bizi desteklemediler diye, yeterki kendi suclu olmasin, olsada ders cikardik hatalarimizdan palavrayi devreye sokar

kadrosuna 6 ayda bir 80m euroluk topcular enjekte edip tum rakiplere karsi agir favori olmaliyiz
yoksa bu herifle basari imkansiz
Bu para bolluğu bir daha da gelmez. Şimdi vakit varken kaçmazsa feci bir sonla daha kendine yönetecek kulüp de bulamaz.

Gs tarihinde sadece bonservislere 250-300 milyon euro harcanan bir dönem yok. Beğenmediğimiz FT son dönemlerinde 3-5 milyon euro gibi komik bütçelerle mücadele etmeye çalışıyordu.

Transferler kendisinin fikri alınmadan bu hafta içinde yapılmalı. İlla fikrini almak gerekiyorsa kimi istiyorsun diye sorulmalı, söylediği isimler transfer listesinden çıkarılmalı.

SM-X200 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sneijderi de alırım onu oynatacak hocayı da diyen son Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ı anımsattın bana hocam. Bence de Okan Buruk'un istediği 1 oyuncu bile alınmamalı.

İstifa aciklayip kaçar mi sizce?

Madrid ve city skorlarini suspanse edecek lig sureci yok bu sefer.

Bu para bolluğu bir daha da gelmez. Şimdi vakit varken kaçmazsa feci bir sonla daha kendine yönetecek kulüp de bulamaz.

Gs tarihinde sadece bonservislere 250-300 milyon euro harcanan bir dönem yok. Beğenmediğimiz FT son dönemlerinde 3-5 milyon euro gibi komik bütçelerle mücadele etmeye çalışıyordu.
para çoktan bitti rtaş
leasingçilerden skandal faizlerle borçlandık
3 seneye kapanacak kulüp

tostos yaptı yine yapacağını
kulübün içini boşalttı
Erden Timur engelini bertaraf etti
bunla yolunu buluyor

150 milyon harcanan sezonda gerekirse 70 daha harcayıp takımdaki kötü havayı dağıtacak net transferlerin bir an önce yapılması gerekiyor. okan buruk'ta sezon sonu gönderilecekse gönderilsin ama öne geçtiğimiz sezonu göz göre göre vermemeliyiz.

Karagümrük maçına kadar forvete Haaland alınmalı yoksa Okan hocam ne yapsın😢

Mum ile arar bugünlerini ama bulamaz, ben ne yaptım diye duvardan duvara vurur kafasını.
Pek sanmıyorum ama tespit dogru bugünlerin asla bulamaz
4 senedir bizde olan en buyuk eksiklik ne diye sorsam çoğu gs li dogru cevabı veremedi bizdeki en buyuk eksik elestiriydi eleştiri ve ozelestiri
Hoca ,baskan ,yönetici hiçbirisini eleştiren yok tek 1 kisi dahi yok
Düşünelim biraz ,bir insanı hickimse elestirmezse ne yapar eninde sonunda hata yapmaya başlar ve bunlar çiğ halini alir ,bizden olan durum bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt