Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 maçta 1.38 puan ortalaması yapan malı takıma çağıran var hay Allah'ım.

Bence biz araya atılan paslarda iyiyiz savunma anlamında. Çünkü Torrik ve Lemina formdaysa çok iyi kapatıyor. Bizim en büyük problemimiz havadan çapraza atılan hava topları.
Valla ben kısa alanda paslaşılarak gelen toplardan daha çok korkuyorum. Bir şekilde bizimkilerin içinden geçip gol atıyorlar...

Kraldan çok kralcı olmak gerçekten insanın psikolojisine işleyen bir şey. Kötü yöneten insanlrın arkasında duran “muhafazakar” kişilere bakın genellikle her alanda düşünceleri aynı oluyor.
Usta onlara karşı iyi yönetiyor, cebini dolduruyor. Okan Buruk burada kimin cebini dolduruyor bu nasıl bir bağlantı? Sosyal/siyaset bilimin içinden geçtin.

Bence biz araya atılan paslarda iyiyiz savunma anlamında. Çünkü Torrik ve Lemina formdaysa çok iyi kapatıyor. Bizim en büyük problemimiz havadan çapraza atılan hava topları.
Onlarda cok giriyorlar stopere yav, seken topu alamiyorlar defansi dusunmekten. Cok bariz kontra ihtimalini harciyoruz bence

Bebek Otele ufurtmeye gidiyor galiba. Bu kadar balli biri olamaz. Baska hocaya gerek yok.

Usta onlara karşı iyi yönetiyor, cebini dolduruyor. Okan Buruk burada kimin cebini dolduruyor bu nasıl bir bağlantı? Sosyal/siyaset bilimin içinden geçtin.
Reys bu psikolojik bir şey sadece cep doldurmakla alakalı değil aç kalsa da peşinden giderler her yerde böyle. Bunlar baskı görmeyi, kötü durumda olmayı ve kaybetmeyi seviyorlar.

Kesilsin abi barış sahnede kesilebilir arada yunusta. 10 no net lazim. Ben orta sahaya güçlü defansi iyi adamda alırım. Magassa benim için uygun. Orta sahayı tuttuk mu becerikli 10 no bulduk mu takım 2 level atlar.

Barış bugün delirtti beni ki en sevdiğim herifti

Evet evet kesinlikle renktaş, yani artık şu takıma rahatlıkta yedekten adam atalım

Reys bu psikolojik bir şey sadece cep doldurmakla alakalı değil aç kalsa da peşinden giderler her yerde böyle. Bunlar baskı görmeyi, kötü durumda olmayı ve kaybetmeyi seviyorlar.
Usta aç kalanın da dini motivasyonu var. Adam diyor ki dindar, dinsiz yöneteceğine aç kalırım. Yani Okan Buruk destekleyen adamın böyle bir motivasyonu olmasının mümkünatı yok. Sen eldeki imkanlara göre kötü dersin, başkası iyi olduğunu düşünür. Muhafazakarlık veya dar görüşlülük ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

bu maçta teknik direktörlük yapmaya karar vermiş. tebrikler

Usta aç kalanın da dini motivasyonu var. Adam diyor ki dindar, dinsiz yöneteceğine aç kalırım. Yani Okan Buruk destekleyen adamın böyle bir motivasyonu olmasının mümkünatı yok. Sen eldeki imkanlara göre kötü dersin, başkası iyi olduğunu düşünür. Muhafazakarlık veya dar görüşlülük ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
Bir takımı ve kaynaklarını yoketmek için kötü bir yönetim anlayışıyla 1-2 sene yönetilmesi yeterli. Kötü giden bir süreçte öngöremeyip dibe batana kadar gemiyi aynı kişiye emanet etme düşüncesi muhafazakar bir düşüncedir bunun dinle alakası yok. Gemi batmadığı sürece arkasında durmaya devam ederler. Harcanan kaynaklar artar beklenen başarı ve yatırımlar gelmez ve sonunda çok daha büyük batarsın. Bu zihniyetteki insanlar her alanda benzer duruş gösterir, değişimden korkar ve daha yetkin biri bulamayacakları sanrısına kapılırlar. Sonrsan okan buruktan iyisi mi var der mesela. Bugün guardiolayı getir hayır okan kalsın diyecek olanları da bulabilirsin aralarında.

Bir takımı ve kaynaklarını yoketmek için kötü bir yönetim anlayışıyla 1-2 sene yönetilmesi yeterli. Kötü giden bir süreçte öngöremeyip dibe batana kadar gemiyi aynı kişiye emanet etme düşüncesi muhafazakar bir düşüncedir bunun dinle alakası yok. Gemi batmadığı sürece arkasında durmaya devam ederler. Harcanan kaynaklar artar beklenen başarı ve yatırımlar gelmez ve sonunda çok daha büyük batarsın. Bu zihniyetteki insanlar her alanda benzer duruş gösterir, değişimden korkar ve daha yetkin biri bulamayacakları sanrısına kapılırlar. Sonrsan okan buruktan iyisi mi var der mesela. Bugün guardiolayı getir hayır okan kalsın diyecek olanları da bulabilirsin aralarında.
Drogbalı, Sneijderli kadroyla Feneri Nisan'da sp yapan isimli yabancı hoca da vardı usta. Muharrem İnce gibi yazıyorsun usta.

Dediklerimden anladığım bu mu? Yerli-yabancı isimli-isimsiz mi dedim ben?

Okan Buruk başarısız ve yetkin olmayan bir teknik direktör.
Guardiola örneği veren sensin usta. Yerli kim gelecekti zaten. Valla usta sen şimdiden sene sonu konvoyuna araba ayarla. Boş ver yetkini etkini. Adam koyup geçiyor her sene.

Guardiola örneği veren sensin usta. Yerli kim gelecekti zaten. Valla usta sen şimdiden sene sonu konvoyuna araba ayarla. Boş ver yetkini etkini. Adam koyup geçiyor her sene.
Onu iyi olduğu bariz anlamında söyledim. Mancini o seviyede değil haliyle.

Ben şamp olursak konvoya katılırım da okan burukla gidişat belli malesef. Galatasarayın büyüklüğünü kendi büyüklüğü sanıyor. Siz de öyle sanmışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt