Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım çeyrek final yapınca ben neden saçma adamım diyeyim yahu. Senin argümanın bu mu? Ben mi alıyorum 3 milyon euro yıllığı da sorumluluk benim olsun. Hocanın hata yapmamasını değil hatalarından ders almasını bekliyoruz. Biat kültürü nereden yerleşti bu camiaya anlamıyorum. Başarısız olan gider. Futbolda geçmiş yoktur sadece şu an vardır. Bu mantıkla Fatih Terim’in ölene kadar kulüpte kalması gerekiyordu neden yolları ayırdık.
Neyin başarısızlığı kardeş? Ne bu biat lafına takılıp kalmışsınız. Bu gidip kimi getireceksin de %100 maç kazanacak? Bu popüler söylemler size ne kazandıracak sen onun matematiğini bir yap da öyle millete laf söyle... çok basit ya lan ben mi alıyorum 3 milyonu ben mi düşüneceğim demek. 3 milyonu almıyorsa düşünme o zaman. Sana 3 milyon versek ne düşüneceksin mesela onu da merak ettim...

Var geldi Fatih hocam patlattı o stadı. Üç sezon boyunca destekledim kendisini. Bize bir üst versiyon hoca lazım. Yüzde 25’lik kısım senden çok şey götürüyorsa ciddiye alınması, kaygılanılması gereken bir durum var demektir
Kim kim o üst düzey hoca? Kim gelecek o 25 i 0 yapacak? Fikrin var mı?

Geçen sezon elendiğimiz Uefada Bodo ne yapmış onu da paylaşalım mı?
Eee napalım şimdi? Neyi kanıtladın? Ben sana şunu soruyorum? Okan Buruk ne başarırsa ben yanılmışım, Okan buruk büyük hocaymış diyeceksin? Hadi hedef ver hoca

Şampiyonlar liginde çeyrek final
Şampiyonlar liginde yarı final?
5 sene üst üste şampiyonluk
10 sene üst üste şampiyonluk

Hoca değişir değişmez bilemem ama ekibi net güncellenmeli. Savunma bilen bir yardımcı gayet yerinde olur. Sezon başından beri oyun ileriye gitmiyor. Sürekli Osimhen'e top şişirerek plan kuramazsın

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla sene başında şu fikstürden ilk 24 başarıdır diyen herkesin geçen seneki Beşiktaş maçına bu seneki kupada maçına takılıp defol git demesi de ilginç, tutarsızlık, kin ve nefretten başka bir düşünce olmadığının göstergesidir. Daha da okan falan demem... anladım ki ne olursa olsun bu adamı sevmeyen sevmeyecek. Ve bu sevmeyenler de objektiflik kisvesi altına gömülecek...

Hoca değişir değişmez bilemem ama ekibi net güncellenmeli. Savunma bilen bir yardımcı gayet yerinde olur. Sezon başından beri oyun ileriye gitmiyor. Sürekli Osimhen'e top şişirerek plan kuramazsın

Profosyonel ekip gelmeli yanina. Amatörlerle çalışmaktan gına geldi

Valla sene başında şu fikstürden ilk 24 başarıdır diyen herkesin geçen seneki Beşiktaş maçına bu seneki kupada maçına takılıp defol git demesi de ilginç, tutarsızlık, kin ve nefretten başka bir düşünce olmadığının göstergesidir. Daha da okan falan demem... anladım ki ne olursa olsun bu adamı sevmeyen sevmeyecek. Ve bu sevmeyenler de objektiflik kisvesi altına gömülecek...
Adamlar sevmiyor aynen öyle ne yaparsa yapsın sevmeyecek. Şampiyonlar ligini alsak atacak laf bulurlar

bu sezon şu ana kadar totalde kağıt üstünde bence sıkıntı yok süper kupa dışında. en büyük problem transfer anlayışı, kadro planlaması ve rehavette

yorulduğunu hissedip konsantrasyon sağlayabileceğinden şüpheliyse ayrılmalı sene sonu, bu yıl en dağınık sezonu gibi mental olarak, dışardan öyle hissediliyor.

ayrılmıyorsa da yönetim bir sportif direktörü zorla koymalı üstüne. transferde bu kadar amatör davranan bir kulüp olamaz bu bütçelerde. görüşme yapan adamın ingilizcesi yok, ne oyuncu bulunabiliyor ne de herhangi bir ikna kabiliyeti var, gs al-hilal gibi sadece parayla oyuncu getirmemeli

Kura ve fikstür den sonra play off turu icin kesinlikle basari diyen insanlarin simdi sirf kendi egolarini tatmin etmek icin aptala yatmasi bence art niyetli bir davranis

Bir kez olsun takdir etmek lazim bu kadar zor olmamali,insanlarda saygi ve sevgi terimlerinin kalmamasi ülke adina rezalet bir durum

Tebrik etmek suc oldu

Önceki sezonlarda hoca ligde basariliydi avrupa da basarisiz iki sezon gecirdi

Bu sezon ise avrupa da ücüncü sezonunda basarili oldu

Ligde çözüm süreci arenada Lemine Arda değişikliği yapmasa oradan da galip ayrılacaktık. İki defa can suyu oldu kendisi.

Ciddi bir soru soracağım. Güncel lig liderliğimiz ve ilk 24 başarımız için Yönetim/Teknik ekip/Oyuncu kadrosu olarak (3 parça) başarı dağılımını yüzde olarak nasıl dağıtırsınız?

Ciddi bir soru soracağım. Güncel lig liderliğimiz ve ilk 24 başarımız için Yönetim/Teknik ekip/Oyuncu kadrosu olarak (3 parça) başarı dağılımını yüzde olarak nasıl dağıtırsınız?

Futbolcular %40 , yönetim %40 , Gscimbom %15, Okan Burak %5

Adamlar sevmiyor aynen öyle ne yaparsa yapsın sevmeyecek. Şampiyonlar ligini alsak atacak laf bulurlar
Valla union sg maçına takılıp kaldı falan herkes. Kimse de demiyor ki o maçta yedekten oyuna kimse giremedi falan diye. Maçın hikayesine bakanlığı yok. Sadece sonuçla hatırlanıyor işte. Yav velev ki kadro da tamdı diyelim. Futbol bu kimler kimlere yeniliyor. Österşunds falan maçları var tarihte... takım gününde olmaz hoca gününde olmaz...
Vizyon vizyon diyen bir çok kişinin vizyonun ne demek olduğundan da haberdar olmadığını düşünüyorum. Ormanın içinde yürüyorlar bir ağaç görüyorlar o ağaç kurumuş vs. Yok diyorlar bu orman sağlıksız çök kötü bir orman... Aslında bir helikopter falan yukarıdan baksalar ormanın ne kadar iyi ve sağlıklı olduğunu görecekler. Ama yok young boys maçı union maçı bjk maçı fb kupa maçı kötü ağaçları bir araya koyup 3 sene üst üste şampiyonluklar unutuluyor, cl ilk 24 unutuluyor, sane osi icardi torreira mertens gibi üst düzey futbolcuların bu takıma kazandırılmaları unutuluyor... geçen ay açıklanan 1.4 milyarlık kar unutuluyor. Herşeyin okan gidip yeni bir adam geldiğinde bir anda mükemmel olacağı düşünülüyor. Denmiyor ki bu adamın ilgisi alakası sayesinde belki bir çok iyi oyuncu takımda onun için varlar. Demiyorlar ki belki bu adam gidip başka biri geldiğinde osi bu takımda kalmak istemeyecek sane ben gidiyorum diyecek vs.

Geçen de söyledim parayla satın alınmayacak tek şey tecrübe. Ben de naçizane 45 yaşında kendi çapında okumuş tahsilli bir adamım. 88 yılındaki xamax maçından beri de bu takımı sıkı şekilde takip ederim... böyle incik boncuk şeylere takılıp gönderdiğimiz her teknik direktör, her başkan sonrası bu takım felakete sürüklenmiştir. Terim gidince, sonra luce gidip terim gelince, terim 3. Kez geldikten sonra gidince vs. Vs. Çok uzattım biliyorum da değişim güzeldir diye bir laf var ama istikrar da güzeldir be...

Valla union sg maçına takılıp kaldı falan herkes. Kimse de demiyor ki o maçta yedekten oyuna kimse giremedi falan diye. Maçın hikayesine bakanlığı yok. Sadece sonuçla hatırlanıyor işte. Yav velev ki kadro da tamdı diyelim. Futbol bu kimler kimlere yeniliyor. Österşunds falan maçları var tarihte... takım gününde olmaz hoca gününde olmaz...
Vizyon vizyon diyen bir çok kişinin vizyonun ne demek olduğundan da haberdar olmadığını düşünüyorum. Ormanın içinde yürüyorlar bir ağaç görüyorlar o ağaç kurumuş vs. Yok diyorlar bu orman sağlıksız çök kötü bir orman... Aslında bir helikopter falan yukarıdan baksalar ormanın ne kadar iyi ve sağlıklı olduğunu görecekler. Ama yok young boys maçı union maçı bjk maçı fb kupa maçı kötü ağaçları bir araya koyup 3 sene üst üste şampiyonluklar unutuluyor, cl ilk 24 unutuluyor, sane osi icardi torreira mertens gibi üst düzey futbolcuların bu takıma kazandırılmaları unutuluyor... geçen ay açıklanan 1.4 milyarlık kar unutuluyor. Herşeyin okan gidip yeni bir adam geldiğinde bir anda mükemmel olacağı düşünülüyor. Denmiyor ki bu adamın ilgisi alakası sayesinde belki bir çok iyi oyuncu takımda onun için varlar. Demiyorlar ki belki bu adam gidip başka biri geldiğinde osi bu takımda kalmak istemeyecek sane ben gidiyorum diyecek vs.

Geçen de söyledim parayla satın alınmayacak tek şey tecrübe. Ben de naçizane 45 yaşında kendi çapında okumuş tahsilli bir adamım. 88 yılındaki xamax maçından beri de bu takımı sıkı şekilde takip ederim... böyle incik boncuk şeylere takılıp gönderdiğimiz her teknik direktör, her başkan sonrası bu takım felakete sürüklenmiştir. Terim gidince, sonra luce gidip terim gelince, terim 3. Kez geldikten sonra gidince vs. Vs. Çok uzattım biliyorum da değişim güzeldir diye bir laf var ama istikrar da güzeldir be...
Teşekkür ederim sen benden büyükmüş aynen öyle istikrar her şeydir. Fatih hoca takımın başında 20 sene kalsa neler başaracaktı acaba.
Aynı soruyu okan buruk için soruyorum 20 sene kalsa neler başarır?

Ben 15 sene şampiyonluk
İstikrarlı şekilde şampiyonlar liginde son 24
Ara sıra son 16
2 defa çeyrek final
Bu başarıları çok rahat göreceğiz diye düşünüyorum

Senin su sacmpa sapan taktiklerinden biktik artik. CLin en balli kurasini cekmemize ragmen takim dokuluyor ve adam akilli ataga bile cikamiyoruz.
en balli kura yalanani kim atti ortaya? en zorlardan biri yazilmisti powerranking olarak cl baslamadan.
Simdi baktigimizda
Lpool (3.)
City (8.)
Atleti (14.)
Monaco (21.)
Bodo (23.)
USG (27.)
Ajax (33.)
Frankfurt (34)

5i gecmis, 3 elenmis
2 si direkt top 8
1 i playoff seribasi

Zaten yerel olarak başarı elde edemezse yönetimden önce topçular hocayı yiyecek gibi duruyor. Osimhen veya Sane'nin olası başarısızlıkta yönetime değişim baskısı yapması muhtemel

Maçtan sonra Pep'in yanına gitti yapıştı, imza isteyen hayranı gibi. Yenilmişsin, elini sık geç işte ne uzatıyon.
Çok kötü bir görüntüydü..
Takımın sahada amatörce yerleşimi var.Kenardan sadece izliyor.Oyunculara hiçbir uyarı yok.sahaya daha doğru yerleşen daha iyi olan Pep kıçını yırtıyor.Oyuncuların hepsini topluyor anlatıyor falan..

Allah rızası için teklif geldiği an piyasasıda varken gönderilmesi gereken barış,sara vss gibi adamları satın..Yeter arkadaş yeter..Bu adamlar elde kalacak.Görün gerçekleri..Yapın şu değişimi:Senelerdir gına geldi..Yapmayın artık şu planlama ve transfer işinde basit hataları.

İlkayın şu maçta ne işi var.Arkadaş Sırf eski takımı diye çıkıyor ve kaptan yapılıyor.Nerde görülmüş böyle bir olay.Galatasraay sizin oyuncağınız mı..

Barış lig maçında yok. Her maç 90 dakika oynattığı adamı çıkarması gerektiği maçta çıkarmıyor en çıkmaması gereken maçta oyundan alıyor.
Sane sakat hala oynuyor.Abi kafayımı yediniz..çıldırmamak elde değil.

City gibi takımla oynuyorsun maç berabere hala defansı önde kuruyorsun.Yeter arkadaş yaa yeter.Vazgeç şu inadından…

City eski city değil.Geçen hafta üç kuruşluk takım karşısında resmen ezildiler.Ligdeki maçlarınıda seyrediyoruz.Çok ciddi eksikleride var.
Yenemeyebilirsin.Ama sahada doğru futbol görmek istiyor insan.Ben o kadar city maçı seyrettim.Bu sene bu kadar rahat goller attığını görmedim.çok rezil goller yedik.

Arkadaş teknik taktik oyun anlayışı falan hepsini geçtim.
Allah rızası için şu transfer dönemleri gönderilmesi gereken adamları gönderin satın.Doğru oyuncular alın.Planlamayı doğru yapın.Yeter artık yapmayın şu basit hataları.

en balli kura yalanani kim atti ortaya? en zorlardan biri yazilmisti powerranking olarak cl baslamadan.
Simdi baktigimizda
Lpool (3.)
City (8.)
Atleti (14.)
Monaco (21.)
Bodo (23.)
USG (27.)
Ajax (33.)
Frankfurt (34)

5i gecmis, 3 elenmis
2 si direkt top 8
1 i playoff seribasi
Ne ballısı ya. Kuralar çekildiğinde Galatasaray en zorlu 2. Fikstürü çekti diye haberler vardı ortada... kolay kura demelerini sağlayan da beğenmedikleri okan ın 3 maç üst üste olmayacak maçları kazanması...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt