Maçtan sonra Pep'in yanına gitti yapıştı, imza isteyen hayranı gibi. Yenilmişsin, elini sık geç işte ne uzatıyon.
Çok kötü bir görüntüydü..
Takımın sahada amatörce yerleşimi var.Kenardan sadece izliyor.Oyunculara hiçbir uyarı yok.sahaya daha doğru yerleşen daha iyi olan Pep kıçını yırtıyor.Oyuncuların hepsini topluyor anlatıyor falan..
Allah rızası için teklif geldiği an piyasasıda varken gönderilmesi gereken barış,sara vss gibi adamları satın..Yeter arkadaş yeter..Bu adamlar elde kalacak.Görün gerçekleri..Yapın şu değişimi:Senelerdir gına geldi..Yapmayın artık şu planlama ve transfer işinde basit hataları.
İlkayın şu maçta ne işi var.Arkadaş Sırf eski takımı diye çıkıyor ve kaptan yapılıyor.Nerde görülmüş böyle bir olay.Galatasraay sizin oyuncağınız mı..
Barış lig maçında yok. Her maç 90 dakika oynattığı adamı çıkarması gerektiği maçta çıkarmıyor en çıkmaması gereken maçta oyundan alıyor.
Sane sakat hala oynuyor.Abi kafayımı yediniz..çıldırmamak elde değil.
City gibi takımla oynuyorsun maç berabere hala defansı önde kuruyorsun.Yeter arkadaş yaa yeter.Vazgeç şu inadından…
City eski city değil.Geçen hafta üç kuruşluk takım karşısında resmen ezildiler.Ligdeki maçlarınıda seyrediyoruz.Çok ciddi eksikleride var.
Yenemeyebilirsin.Ama sahada doğru futbol görmek istiyor insan.Ben o kadar city maçı seyrettim.Bu sene bu kadar rahat goller attığını görmedim.çok rezil goller yedik.
Arkadaş teknik taktik oyun anlayışı falan hepsini geçtim.
Allah rızası için şu transfer dönemleri gönderilmesi gereken adamları gönderin satın.Doğru oyuncular alın.Planlamayı doğru yapın.Yeter artık yapmayın şu basit hataları.