Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav bu adamlar senin benim yediğim trafik cezasını arayıp emniyet müdürü arkadaşlarına sildiren adamlar

yaşadıkları olayları çıkıp mahkemeye taşıyıp kamuoyuna duyurmak da onların işiydi

muhtemelen uzlaşırlar eninde sonunda

delikanlıca çıkıp mücadeleyi bunlarla ediyoruz bu da sebebi sonucu desinler bilelim

takım sahada yürüyemiyor antepe pozisyona giremiyor sebep ne bebek otel
Usta sen emniyet müdürünü ararsın, o içişleri bakanını arar.

Usta takım kötü diye demedi ki @Arda Sadi ustam. Morali bozuk dedi. Sen de ne morali yav falan dedin. Gaziantep ne alaka?

Dört sezondur bizde görev aliyor

Adamin vucut dili asla bu kadar kötü olmadi

Bunun oynanan futbol ile falan da alakasi yok ben genel olarak adamin mental ve moral durumundan bahsettim

Hala ayni fikirdeyim suan yönetim den görevi birak önerisi gelse hemen birakir cünkü kafasi baska yerde,ali koc kimyasini bozdu bunu kabul etmek lazim

Eger bu sürec ten basarili sekilde cikarsa takdir etmek lazim

Dört sezondur bizde görev aliyor

Adamin vucut dili asla bu kadar kötü olmadi

Bunun oynanan futbol ile falan da alakasi yok ben genel olarak adamin mental ve moral durumundan bahsettim

Hala ayni fikirdeyim suan yönetim den görevi birak önerisi gelse hemen birakir cünkü kafasi baska yerde,ali koc kimyasini bozdu bunu kabul etmek lazim

Eger bu sürec ten basarili sekilde cikarsa takdir etmek lazim
Öyle bir şey sözkonusu olursa İrfan hoca devam edebilir sezon sonuna kadar

ayy-götüm.gif

Allah rizasi icin Akhisar tarzi top oynat yaw. Su kadroyla orta sahada defans hatti kurmak kadar sacma bir sey yok.

Atletico ya da Juveyi elesin ben kendisinden özür dilemeye razıyım. Biz hocadan nefret etmiyoruz. Sadece bazı şeylerin tekrara sarmasından şikayetçiyiz. İnş her şey çok daha iyiye gider ve biz ters köşe oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt