Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezonki hedef ilk 24dü zaten.

Avrupa ozelinde hedef tutturuldu. Bundan sonrasi ext olur

Ligi tekrar götürüp seneye de avrupada olmamız lzm

Bu sezon duran top savunmamız çok kötü. Akan oyunda savunmada kalabalık bile olsak uyuyoruz. City maçında yenilen 2. Golde olduğu gibi. Alan paylaşımı ve konsantrasyon da büyük problem yaşıyoruz. Liverpool maçında ki konsantrasyon u sağlarsak son 16 ya kalabiliriz bu şekilde zor.

Ortaya mı söyledin biatçılık mevzusunu sen yazmadan 5-10 dk önce ben konuşmuşum... Bu yarası olan gocunur değil de sen alıntı yapmadan ortaya laf atıyorum gibilerinden şark kurnazlığı yapmaya çalıştığını anlamış olmamdan kaynaklanıyor da olabilir...
Biata devam et sen şark kurnazı demekki gücüne gitti

Biata devam et sen şark kurnazı demekki gücüne gitti
Şark kurnazı sensin okuduğunu da anlamıyorsun. Ah be gücüme gitmişmiş ergen zekaya bak... benim senin yaşında oğlum var alışkınım merak etme bu tavırlara...

Son düzenleme:
Sayımız artiyor aramıza hos geldin :asd: :d

Ula Guardiola gelecekse tabii Okan hocamıza sene sonu veda ederiz de

Ben Okan hocayı gönderip yerine hıyar biri gelecek diye çok endişeliyim

İşte öyle biri niye gelsin bıdı bıdı diye konuşanlar oluyor

Bak bakalım kimler gelmiş kimler gitmiş

hiçbiri

seninnn kadar sevilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ula Guardiola gelecekse tabii Okan hocamıza sene sonu veda ederiz de

Ben Okan hocayı gönderip yerine hıyar biri gelecek diye çok endişeliyim

İşte öyle biri niye gelsin bıdı bıdı diye konuşanlar oluyor

Bak bakalım kimler gelmiş kimler gitmiş

hiçbiri

seninnn kadar sevilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pep tabiki gelmeyecek de En azindan bir teknik direktor gelebilir mesela Profilim yaptım

Sureklilik acisindan gerekli destegi vermeklw beraber kendisini 3 sene elestirdim. Bu sezon verdigi uzun tatiller disinda da fazla elestirmemeye calistim. Ligde lideriz, CL'de sene basindaki 11 puan projeksiyonumdan bir puan uzak kaldik. Onu da USG macindaki uyuz hakeme baglayip hedef tutturduk diyebilirim.

Sezon sonu ligde sampiyonluk, CL'de son 16'ya kalirsa da hedef tutturdu diyecegim.

Bozuk olmayan seyi tamir etmenin anlami yok ama hoca iyice ayni bildiginde israr eder birine donustugu icin Continuous Improvement Project konseptine bir bakmasini salik veririm. Sezon devam ederken de kararinca degisiklikler yapmak mumkun.

Fener deplasmanda Bükreş'i yensin

Sen de izle işte.

Bükreş ile Man City arasında sadece 1-2 oyuncu fark var, kendi evinde ikisi de çok tehlikeli takım.

Şark kurnazı sensin okuduğunu da anlamıyorsun. Ah be gücüme gitmişmiş ergen zekaya bak... benim senin yaşında oğlum var alışkınım merak etme bu tavırlara...
Benim yaşımda oğlu varmış. Senden daha olgundur muhtemelen. Bu yaşa gelmişsin cocuk gibi alınıyorsun. Yaşımı söylemiyorum bile sana boş yapma git biatını yap sen hadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt