Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Monaco maçına kadar hocaya sürekli destek verdim. 5 attığımız değil 5 yediğimizde herkes sallarken sallamadim. Sürekli destek olanlara da, sürekli eleştirenlere de saygım var. Ama skor üzerinden sürekli renk degistirenler komik oluyorsunuz.

Özür dilerim kendisinden yaw, şaka maka fena yanılttı. Hatalarından ders aldı, geliştirdi kendisini. Devam ede dursun :hat:

Hoca, cok sovuyoruz sana. Ama elin biraz bollasinca nasil duzeliyor her sey. Aklin yolu bir, sen iyi bir hocasin ama biz de hakliydik. Ah bir de Lemina'yi yedekleseydin. Alnindan opuyorum hocam.

Yunus’a 70dk nasil dayandin. CL macinda rakip 10 kisi olsada neden Icardi-Osimhen yaptin. Icardi’yi ne kadar sevsekte bu takim cift forvet oynamaz. Oynayamaz. Takintilarindan vazgecmeyecegin kesin.

Usta kaç atsa fikrin değişir?
Kendisi hakkında fikrimin değişmesi imkansız. Çünkü kendisinin hatalarından ders alma gibi bir huyu yok. Bunu samimi bir şekilde söylüyorum, çünkü yarın bir sonraki maçta yine Yunus 10 numarada oynayacak mesela en basitinden veya ilk devre sonunda çıkması gereken oyuncu 70'e kadar sahada kalacak vs. Bugün skora bakıp her şey mükemmelmiş gibi yorum yapılıyor, yapılsın bakalım.

hoca gözünü seveyim yunusa ayar ver

önce bir burnunu sürt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt