Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.040
- 10.342
- 2.413
Tamamda en azindan devre arasi bir yorum olmasi gerekir yani, neyse galibiyetin keyfini cikaralim hep beraberÜstat hani maç 90dkya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamda en azindan devre arasi bir yorum olmasi gerekir yani, neyse galibiyetin keyfini cikaralim hep beraberÜstat hani maç 90dkya
Usta kaç atsa fikrin değişir?Tebrikler, ama sezon sonu bırak. 10 tane de atsak fikrim değişmezdi/değişmez. Bugün eleştirilecek ne varsa yarın aynılarını yapmaya devam edecek.
Reis mutludur inşallah. Takıntı yapılacak zaman değil. Hep diyorum bu takımın keyfini çıkarın kolay kolay gelmez böyle bir takım.Usta @Sadri Baykam'a ulaşamıyorum.
Ustam şu an takla atıyorum sokakta. Hava rüzgarlı ve yağmurlu ama olsun.Reis mutludur inşallah. Takıntı yapılacak zaman değil. Hep diyorum bu takımın keyfini çıkarın kolay kolay gelmez böyle bir takım.

Şampiyon olduğumuz sürece... İnşallah oluruz, ne diyeyim.Camia arkasinda uzgunum senin icin![]()
Kendisi hakkında fikrimin değişmesi imkansız. Çünkü kendisinin hatalarından ders alma gibi bir huyu yok. Bunu samimi bir şekilde söylüyorum, çünkü yarın bir sonraki maçta yine Yunus 10 numarada oynayacak mesela en basitinden veya ilk devre sonunda çıkması gereken oyuncu 70'e kadar sahada kalacak vs. Bugün skora bakıp her şey mükemmelmiş gibi yorum yapılıyor, yapılsın bakalım.Usta kaç atsa fikrin değişir?
Takıntı yapacak bir şey bulamayınca herif depresyona giriyor. İnanılmaz biri. Negatifliğin ete kemiğe bürünmüş hali.Reis mutludur inşallah. Takıntı yapılacak zaman değil. Hep diyorum bu takımın keyfini çıkarın kolay kolay gelmez böyle bir takım.