- 25 Kasım 2008
- 13.407
- 12.050
- 2.168
Öyle zaten. Başlık içinde duruyor daha 2. yarı çıldırıp çıldırıp gelip bu başlığa yazdım. Maç sonunda da belirttim, resmen "ya elenirsek" korkusuyla 1 haftayı geçirmiş. Böyle TD'lik olmaz. Baştan sona fail bir teknik direktörlük sergiledi bugün.
Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı dediğim gibi.
Ama günün sonunda her şeye rağmen tarihimizde ilk defa Juventus seviyesinde de bir takımı 2li elemede elemeyi başardık. Bu işlerin bu noktaya gelmesindeki olaylar başka, bugün REZİLLİK GECESİDİR, GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM gibi başlıklar bence çok çok çok ağır kaçıyor. Tabii ki benim düşüncem bu.
@Targutay Sabancı renktaşım bu başlığı sen açmıştın arkandan konuşmak gibi olmasın, canını yerim.![]()
Ya o Hıncal’a bir göndermeydi. Utanılan şey takımın çok aciz halde olmasıydı. Nasıl ki Bayern maçlarında elenmemize rağmen aslan gibi mücadele edildiyse ve herkes alkışladıysa, bu maçta da 3-2 gibi kötü olmayan bir skora rağmen rezil bir futbol olmasına yönelik bir eleştiri. İnsanlar başlığa takıldı ama orada olay takımın ve hocanın performanslarının utanç verici olmasıydı