Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle zaten. Başlık içinde duruyor daha 2. yarı çıldırıp çıldırıp gelip bu başlığa yazdım. Maç sonunda da belirttim, resmen "ya elenirsek" korkusuyla 1 haftayı geçirmiş. Böyle TD'lik olmaz. Baştan sona fail bir teknik direktörlük sergiledi bugün.

Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı dediğim gibi.

Ama günün sonunda her şeye rağmen tarihimizde ilk defa Juventus seviyesinde de bir takımı 2li elemede elemeyi başardık. Bu işlerin bu noktaya gelmesindeki olaylar başka, bugün REZİLLİK GECESİDİR, GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM gibi başlıklar bence çok çok çok ağır kaçıyor. Tabii ki benim düşüncem bu.

@Targutay Sabancı renktaşım bu başlığı sen açmıştın arkandan konuşmak gibi olmasın, canını yerim. :kırmızıkalp:

Ya o Hıncal’a bir göndermeydi. Utanılan şey takımın çok aciz halde olmasıydı. Nasıl ki Bayern maçlarında elenmemize rağmen aslan gibi mücadele edildiyse ve herkes alkışladıysa, bu maçta da 3-2 gibi kötü olmayan bir skora rağmen rezil bir futbol olmasına yönelik bir eleştiri. İnsanlar başlığa takıldı ama orada olay takımın ve hocanın performanslarının utanç verici olmasıydı

Ya o Hıncal’a bir göndermeydi. Utanılan şey takımın çok aciz halde olmasıydı. Nasıl ki Bayern maçlarında elenmemize rağmen aslan gibi mücadele edildiyse ve herkes alkışladıysa, bu maçta da 3-2 gibi kötü olmayan bir skora rağmen rezil bir futbol olmasına yönelik bir eleştiri. İnsanlar başlığa takıldı ama orada olay takımın ve hocanın performanslarının utanç verici olmasıydı
targutay gsmizden özür dile başlık icin

10 kişilik takım 5,05 xG yakalamış.

Böyle bir xG oranından normalde minimum 10 gol falan çıkması lazım. Bu oran rekor olabilir belki CL'de.

Aslan gibi oyunla elenmek mi, rezil futbolla tur atlamak mı usta?

Bu arada mesajı sildin mi naptın anlamadım ama o dediğin de doğru

Pozitif bir insanım ve benim pozitifliğim de bazen denge unsuru sağlıyor

Düşünsene burada 20 tane adam full bela okuyor, çok sıkıcı olm arada ben de lazımım :asd:

bu arada osimhensiz takım cok daha iyi oynuyordu diger sezonlarda bi birlik oyun aklı vardı

osimhen geldi okan tüm taktigi unuttu sadece osimhene at osimhen cabalasın osimhen yapsına döndü

icardili sezonlarımızda cok daha iyi oynuyorduk

o yüzden osimheni cıkarınca anadolu takımını bile yenemiyoruz artık

öyle veya böyle
en dandik sporcularla bile maçları 0-0'a kitlemeyi öğrenmek zorunda
aşırı dandik hocalar bile yapabiliyor
takım savunmasını oturtmak, rakibe pozisyon vermemek mühim
elde bunu yapacak topçular da var

Az kalsın bizi 10 kişilik takıma eletiyordu. Allah korudu bizi resmen. 90 dakika bir pres yapmadık, bir gol kovalamadık. Halısahaya çıkmış veteran topçular gibi 90 dakika top çevirmeye kalktık. Bu nasıl bir oyun planı, nasıl bir futbol anlayışı. Ben kendi adıma bu geceki futbolumuzdan utandım.
anadolu takımları için diyoruz ya oynamaya değil yatmaya gelmişler diye
galatasaray takımı da torino'ya yatmaya gitmiş.
hocası da oyuncusu da korkudan donuna doldurduğu için futbol oynamaya cesaret dahi edemediler. korkakça yattılar. ahmak gibi kendi hücumlarımızı baltaladık yerde kalarak. hakem atakları kesmek zorunda kaldı.
rezil olacakken allah yardım etti.
hocaya ilk kez bu kadar sinirlendim. inanılmaz bir geceydi.

Yahu ne uzattınız... bu takım geride top çevirip maçı kontrol edebilecek bir takım değil... daha maç başlamadan da söyledim... skoru tutmaya çalışırsak bu maç heba olur gider dedik. Bu takım koşmadan alan savunması yaparak başarılı falan OLAMAZ... durduk yere kendini de takımı da stres altına soktun bu maçta... bizi zaten öldürdün kahrettin...

Hatalarını söyleyeyim... teker teker...
1. Rakibi geride bekleyerek skoru korumaya çalışmak.
2. Kanatları 3 kişi kullanan rakibini görürken defansif orta sahanı kanat yardımına göndermemek
3. Sara ve lemina nın dandik performanslarını görüp yunus a ceza vereceğim diye oyuna almayıp, İlkay ı oyuna sokmak, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra bunu yapmak. Şunu anlıyorum İlkay tecrübesiyle oyunu soğutur diyorsun ama tempoyu kaldıracak durumda olmadığını görmüyorsun. Yapman gereken bence lemina singo ve sara yunus değişikliği idi.
4. Maç 3-0 olduktan sonra icardi yi atıyorsun oyuna atma... eğer kontra arıyorsan asprilla falan sok.

Neyse yav ne diyeyim... korkanın çocuğu olmaz. Sen bu maçta korktun. Üzerindeki baskıyı kaldıramayacaksan da yapacak birşey yok...

Şu adamın Avrupa deplasman karnesini çıkartacak bir kişi yok mu? Biz sürekli böyle kepazeliklerle mi uğraşacağız?

1772062951559.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt