- 18 Temmuz 2009
- 81.694
- 238.559
- 5.093
Ulan ben de aynı şeyi söyledim zatenGeçen sezon ligde toplam 36 duran top golü atmşız.
Aralık ayında ise bu sezon ligde sadece 4 adet duran top golümüz olmuş. Daha attık mı bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan ben de aynı şeyi söyledim zatenGeçen sezon ligde toplam 36 duran top golü atmşız.
Aralık ayında ise bu sezon ligde sadece 4 adet duran top golümüz olmuş. Daha attık mı bilmiyorum.
Ulan ben de aynı şeyi söyledim zaten
hocam sana zahmet olacak ama osimhenli kadronla sergen'in beşiktaş'ını yenebilir misin bu sene?

forum tarihindeki en iyi messageBen bu kadar ağırlığı olmayan, bu kadar futbolcuların özel becerilerine dayalı, sadece onlar isterse oynadıkları, sadece keyfi yettiği zaman kazandıkları bir takım görmedim.
Vitrin maçlarında senin ne gereğin var? Köpeği bağlasan zincirini kırar Juventus maçında, sen bana dönüşündeki Konyaspor maçında lazımsın, teknik direktörsen bana B. Münih dönüşündeki Hatayspor maçında lazımsın, ve daha nicesi.
Senin yapacağın işe tüküreyim.
Bunu takımda tutunda 300 milyon yuro daha harcatsın, Kasımpaşa'yı yenmek için.
Yahu sen önce burada yazdıklarımı oku. Sonra mesaj yaz...@Kerem Uygun geçen maçtan sonra bam bam bam prese başka bir şeyi yok dediğimizde taktik değil mi diyordun. He evet taktik "başlangıç seviyesi" bir taktik. Başlangıç seviyesinden öteye gidemeyen hocadan memnun musun ?
Forumda değildim 3-4 gündür, geriden gelip okuyorum şu an ama bunlar "başlangıç seviyesi" gerçeğini değiştirmiyor. Bu arada kankam @Sadri Baykam 'a rastlamadım henüz.Yahu sen önce burada yazdıklarımı oku. Sonra mesaj yaz...
Üstat bir çok kez yazmışsın dikkat ettim, artık cevaplamak durumunda kaldım mecburen. Tarihimizde ilk kez 2 maçlı elemelerde Juve seviyesinde elit bir takımı elediğimizi. Monaco, Manchester United, Dortmunt ilk alkıma gelenler.Öyle zaten. Başlık içinde duruyor daha 2. yarı çıldırıp çıldırıp gelip bu başlığa yazdım. Maç sonunda da belirttim, resmen "ya elenirsek" korkusuyla 1 haftayı geçirmiş. Böyle TD'lik olmaz. Baştan sona fail bir teknik direktörlük sergiledi bugün.
Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı dediğim gibi.
Ama günün sonunda her şeye rağmen tarihimizde ilk defa isim olarak Juventus seviyesinde bir takımı 2li elemede elemeyi başardık. Bu işlerin bu noktaya gelmesindeki olaylar başka, bugün REZİLLİK GECESİDİR, GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM gibi başlıklar bence çok çok çok ağır kaçıyor. Tabii ki benim düşüncem bu. Benim de tartışmam bundan dolayıydı.
@Targutay Sabancı renktaşım bu başlığı sen açmıştın arkandan konuşmak gibi olmasın, canını yerim.![]()
Üstat bir çok kez yazmışsın dikkat ettim, artık cevaplamak durumunda kaldım mecburen. Tarihimizde ilk kez 2 maçlı elemelerde Juve seviyesinde elit bir takımı elediğimizi. Monaco, Manchester United, Dortmunt ilk alkıma gelenler.
Hayir. O donemin Monaco'sunda Avrupa'da yilin futbolcusu secilecek Weah vardi, futbolda cigir acacak Arsene Wenger td idi. Bizim kadromuzda yabanci topcu sadece iki Yugo eskisi topcu vardi.Günaydınlar Murat renktaş.
Monaco ve Dortmund yazmışsın. Açıkçası Leeds United yazmanı tercih ederdim. Zira kadro kalitesi açısından bence o dönem bu iki takımdan da daha iyi durumdaydı.
Lakin Juventus'un durumu bu saydığımız kulüplerden farklı. Monaco ve Dortmund'a kıyasla çok daha güçlü bir Avrupa geçmişine sahipler. 2 Şampiyonlar Ligi kupası ve çok sayıda final oynamış bir kulüp. Yanlış bilmiyorsam toplam 11 kere ŞL finali oynadılar. Ayrıca İtalya'nın en büyük kulübü olarak kabul ediliyorlar.
Manchester United'ı elemek elbette büyük bir başarıydı; ancak o dönem henüz hepimizin zihninde yer eden küresel dev seviyesine ulaşmış değillerdi. Henüz bir Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yoktu ve marka değerleri 2000'lerdeki seviyesine ulaşmamıştı.
Buna rağmen 90'lı yıllarda Manchester United'ı elemiş olmak çok kıymetli bir başarıdır. Ama benim gördüğüm ve okuduklarımdan çıkardığım sonuç, Galatasaray'ın ilk kez bu denli elit seviyede ve köklü bir Avrupa kulübünü iki ayaklı bir eşleşmede geçmeyi başardığı yönünde.