Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa baskısını üzerinden attı artık .Ligi bırakma hoca bu sene cok kritik

Okan hocam avrupa maçlarında kenarda daha sakin kalmalı

Şöyle mesela :asd:

Bu arada işin şakası bir yana,

Tottenham gelseydi başka bir beklentim olurdu ama Live karşılaşmasıyla beraber ŞL'ye veda edeceğimiz neredeyse garanti gibi.

Bu nedenle hocam bundan sonra full odak ligde olmalı.

Galatasaray şampiyonluk tabii ki kaybedebilir ama sezon içerisinde 9 puan öndeyken şampiyonluk vermez, vermemeli. Bu kulübün kimliğine, "mayıslar bizimdir" söylemine aykırı bir kere. Galatasaray şampiyon olmayacaksa bu zaten çok önceden belli olur. Son düzlükte bunu vermez.

Türkiye'deki en iyi kaleci sende. En iyi stoper ikilisi sende. En iyi bekler yine sende. Torreira-Lemina yine türkiye'deki en iyi ikili sende. Sane, Barış, Yunus gibi kanatlar sende. Ve en önemlisi dünyanın en iyi 5 santraforundan biri Osimhen sende.

Buradan bu şampiyonluk verilmez.

Hadi üst üste tekrar 4. şampiyonluk gelsin. Alanya maçı kalan fikstürdeki galibiyet serimizin başlangıcı olsun.

Duran topu herkes kullanmaya başladı. Hem de artık rakipler önlem alıyorlar. Saranın olmadığı maçlar sane İlkay lang barış hepsi duran top kullandı. Sara varsa Sara kullanmalı

Ben bu kadar ağırlığı olmayan, bu kadar futbolcuların özel becerilerine dayalı, sadece onlar isterse oynadıkları, sadece keyfi yettiği zaman kazandıkları bir takım görmedim.
Vitrin maçlarında senin ne gereğin var? Köpeği bağlasan zincirini kırar Juventus maçında, sen bana dönüşündeki Konyaspor maçında lazımsın, teknik direktörsen bana B. Münih dönüşündeki Hatayspor maçında lazımsın, ve daha nicesi.

Senin yapacağın işe tüküreyim.

Bunu takımda tutunda 300 milyon yuro daha harcatsın, Kasımpaşa'yı yenmek için.
forum tarihindeki en iyi message

@Kerem Uygun geçen maçtan sonra bam bam bam prese başka bir şeyi yok dediğimizde taktik değil mi diyordun. He evet taktik "başlangıç seviyesi" bir taktik. Başlangıç seviyesinden öteye gidemeyen hocadan memnun musun ?

@Kerem Uygun geçen maçtan sonra bam bam bam prese başka bir şeyi yok dediğimizde taktik değil mi diyordun. He evet taktik "başlangıç seviyesi" bir taktik. Başlangıç seviyesinden öteye gidemeyen hocadan memnun musun ?
Yahu sen önce burada yazdıklarımı oku. Sonra mesaj yaz...

Öyle zaten. Başlık içinde duruyor daha 2. yarı çıldırıp çıldırıp gelip bu başlığa yazdım. Maç sonunda da belirttim, resmen "ya elenirsek" korkusuyla 1 haftayı geçirmiş. Böyle TD'lik olmaz. Baştan sona fail bir teknik direktörlük sergiledi bugün.

Bu maçta yaşanılan türbülans ne ise dibine kadar sorgulanmalı dediğim gibi.

Ama günün sonunda her şeye rağmen tarihimizde ilk defa isim olarak Juventus seviyesinde bir takımı 2li elemede elemeyi başardık. Bu işlerin bu noktaya gelmesindeki olaylar başka, bugün REZİLLİK GECESİDİR, GALATASARAYLILIĞIMDAN UTANIYORUM gibi başlıklar bence çok çok çok ağır kaçıyor. Tabii ki benim düşüncem bu. Benim de tartışmam bundan dolayıydı.

@Targutay Sabancı renktaşım bu başlığı sen açmıştın arkandan konuşmak gibi olmasın, canını yerim. :kırmızıkalp:
Üstat bir çok kez yazmışsın dikkat ettim, artık cevaplamak durumunda kaldım mecburen. Tarihimizde ilk kez 2 maçlı elemelerde Juve seviyesinde elit bir takımı elediğimizi. Monaco, Manchester United, Dortmunt ilk alkıma gelenler.

arne slot'u tekrar alt etmeyi başarırsa benim gözümde okan hoca> fatih hoca olur. hatta boynuz kulağı geçti derim.

çünküü fatih hoca tüm bunları hagi varken başardı ama okan hocamda hagi yok çünkü onun emsali ancak messi falandır.!

Hocam taktik idare o şu bu herşey ok ama tek bir yerden dolayı eleştiri alıyorsunuz bence. Bakın inşallah düzeltiriz bunu:
HÜCUMDA YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARDA OSİMHEN BOMBOŞKEN KİMSE KENDİNE OYNAMASIN.
Konu bu kadr net olmalı!!
Barış Sara Lang Sane Yunus defalarca bomboşken Osiye vermediler ve basit gol pozisyonlarını harcadık. Maçlar bambaşka noktaya gitti hatta elenme durumuna ramak kaldı.
Atılacak yerde pası atmayıp atılmayacak yerde pası atıyorlar hatta onu bile beceremiyor atamıyorlar. Skor oyun ve mental anlamda 180 derece değişiyor negatif anlamda herşey.
Çok basit bir şekilde oynayıp Golcümüzle topu buluşturacağız ve o da golü yazıp rahat rahat maçı çıkartacağız.
Konu çok BASİT VE NET!
Osiye bomboşken pası atmayanı 11 den kes hocam.
Sonra saçma bir maç ve skor oluyor ardından bitmek bilmeyen eleştiriler ve takımın havası bozuluyor.
Osiye oynuyoruz konu çok NET!!!

Üstat bir çok kez yazmışsın dikkat ettim, artık cevaplamak durumunda kaldım mecburen. Tarihimizde ilk kez 2 maçlı elemelerde Juve seviyesinde elit bir takımı elediğimizi. Monaco, Manchester United, Dortmunt ilk alkıma gelenler.

Günaydınlar Murat renktaş.
Monaco ve Dortmund yazmışsın. Açıkçası Leeds United yazmanı tercih ederdim. Zira kadro kalitesi açısından bence o dönem bu iki takımdan da daha iyi durumdaydı.

Lakin Juventus'un durumu bu saydığımız kulüplerden farklı. Monaco ve Dortmund'a kıyasla çok daha güçlü bir Avrupa geçmişine sahipler. 2 Şampiyonlar Ligi kupası ve çok sayıda final oynamış bir kulüp. Yanlış bilmiyorsam toplam 11 kere ŞL finali oynadılar. Ayrıca İtalya'nın en büyük kulübü olarak kabul ediliyorlar.

Manchester United'ı elemek elbette büyük bir başarıydı; ancak o dönem henüz hepimizin zihninde yer eden küresel dev seviyesine ulaşmış değillerdi. Henüz bir Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yoktu ve marka değerleri 2000'lerdeki seviyesine ulaşmamıştı.

Buna rağmen 90'lı yıllarda Manchester United'ı elemiş olmak çok kıymetli bir başarıdır. Ama benim gördüğüm ve okuduklarımdan çıkardığım sonuç, Galatasaray'ın ilk kez bu denli elit seviyede ve köklü bir Avrupa kulübünü iki ayaklı bir eşleşmede geçmeyi başardığı yönünde.

Günaydınlar Murat renktaş.
Monaco ve Dortmund yazmışsın. Açıkçası Leeds United yazmanı tercih ederdim. Zira kadro kalitesi açısından bence o dönem bu iki takımdan da daha iyi durumdaydı.

Lakin Juventus'un durumu bu saydığımız kulüplerden farklı. Monaco ve Dortmund'a kıyasla çok daha güçlü bir Avrupa geçmişine sahipler. 2 Şampiyonlar Ligi kupası ve çok sayıda final oynamış bir kulüp. Yanlış bilmiyorsam toplam 11 kere ŞL finali oynadılar. Ayrıca İtalya'nın en büyük kulübü olarak kabul ediliyorlar.

Manchester United'ı elemek elbette büyük bir başarıydı; ancak o dönem henüz hepimizin zihninde yer eden küresel dev seviyesine ulaşmış değillerdi. Henüz bir Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yoktu ve marka değerleri 2000'lerdeki seviyesine ulaşmamıştı.

Buna rağmen 90'lı yıllarda Manchester United'ı elemiş olmak çok kıymetli bir başarıdır. Ama benim gördüğüm ve okuduklarımdan çıkardığım sonuç, Galatasaray'ın ilk kez bu denli elit seviyede ve köklü bir Avrupa kulübünü iki ayaklı bir eşleşmede geçmeyi başardığı yönünde.
Hayir. O donemin Monaco'sunda Avrupa'da yilin futbolcusu secilecek Weah vardi, futbolda cigir acacak Arsene Wenger td idi. Bizim kadromuzda yabanci topcu sadece iki Yugo eskisi topcu vardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt