Okan Buruk | Teknik Direktör

E peki reis, sence değişiklikler kötü ise, yazılmamalı mı. Pas mı geçelim, ne zaman puan kaybedilirse o zaman mı yazılmalı sadece.
Ya da günün sonunda Yunus'un maçı çözecek ortayı kesmesi, oyunda tutulması gerekçesini haklı çıkarır mı?
Ya da Okan Buruk sence değişiklik yapma noktasında doğru zamanda doğru kişilerle doğru hamleleri yapıyor mu?
Ya da Liverpool maçını kazandık, tebrikler. Peki VAR golü iptal etmese, millet takım düştü hoca yemeden değişiklik yapsana diyince haksız mı olmuş oluyor.
Yani mevzuyu şuna getiriyorum, yüksek bir yerden atlasam ama hiçbir şey olmasa, bu yaptığımın mantıklı olduğu manasına mı gelir?

Bu soruları tartışmak isterim.
Ustam ligin 6.'sına 3-0 ter idmanı maçında neyi eleştirecen sen? Herkes futbol profesörü olmuş forumda. Yer işareti notlarımda adama karı kız peşinde koşuyor, defol git, hoca falan değil mesajları duruyor. Futbolun 35-40 haftalık bir maraton olduğunu bilmeden mesaj atıyor insanlar.

Hoca oyuncusuna inanır, oyunda tutar. Okan Buruk çok şükür futbolculuktan gelme, bu hisleri iyi biliyor. Yoksa saçma sapan nedenlerden oyuncuyu çıkartsaydı rotasyonlu kadroyu koruyamazdı.

adgksfjhsf bu ne lan

en ufak puan kaybında öldük yandık bittik demiyoruz diye polyyanna oluyomuşuz :asd:

fb fişi çeker ayan beyan ortada falan demişsin, biz buna karşı çıkınca suçlu oluyoruz ha

:asd:

biz de hep burdayız bu arada size bırakacak halimiz yok meydanı merak etme
İşler kötü giderken, puan kaybı varken, kötü oynarken, oyun içerisinde kör göze parmak hataları varken ortada olma (minimum 24 saat sonra burda ol) ama iyi giderken maçın bitiminde 5 dakika sonra o mesajı at. Evet. Hep burdasın. :red:

Ben o yorumu halen güncel tutuyorum

Oyuncu değişiklikleri halen kötü

Ama hakkını da vermem lazım

En kritik dönemde üstüne koyarak gidiyor maşallah

Böyle devam etsin sıkıntı yok

Oyuncu değişikliği ve oyun içi çözüm olayını da zamana bırakacağız artık

Öğrenecek onu da İnşallah
Oyuncu değişikliğinin kötü olduğunu kim söylüyor ustam? 3 yıldır ŞP olan adam mı haklı sen mi?

Şu geç oyuncu değiştiriyor muhabbeti sıkmadı mı artık..
Yahu adamın değişiklik yaptığı dakikaların doğruluğunu siz mi belirliyorsunuz..
Bu nasıl bir egodur..
Hmm. Değişikliğin yanlış olduğu hakkında yorum yapmak için veya futbol konuşmak için demek ki en azından UEFA Pro lisans sahibi olmak gerek. Bunu bildiğimiz iyi oldu.

Oyuncu değişikliğinin kötü olduğunu kim söylüyor ustam? 3 yıldır ŞP olan adam mı haklı sen mi?
Olm öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki maçları bir tek siz izliyorsunuz

Biz izlemiyoruz

Geçin bu işleri yaaa

Kötü giderken yalnış hamleler yaptığı zaman eleştiriyoruz işte

Ayrıca evet ben haklıyım

Var mı daha ötesi

Bugün hata yapsın yine eleştiririm

Bu kadar net

Olm öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki maçları bir tek siz izliyorsunuz

Biz izlemiyoruz

Geçin bu işleri yaaa

Kötü giderken yalnış hamleler yaptığı zaman eleştiriyoruz işte

Sizin gibi komple biat etmiyoruz

Ayrıca evet ben haklıyım

Var mı daha ötesi

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
40 alimin ikna edemediği adam da kendince haklı oluyor işte, öyle bir haklılığın var ustam.

Ustam ligin 6.'sına 3-0 ter idmanı maçında neyi eleştirecen sen? Herkes futbol profesörü olmuş forumda. Yer işareti notlarımda adama karı kız peşinde koşuyor, defol git, hoca falan değil mesajları duruyor. Futbolun 35-40 haftalık bir maraton olduğunu bilmeden mesaj atıyor insanlar.

Hoca oyuncusuna inanır, oyunda tutar. Okan Buruk çok şükür futbolculuktan gelme, bu hisleri iyi biliyor. Yoksa saçma sapan nedenlerden oyuncuyu çıkartsaydı rotasyonlu kadroyu koruyamazdı.
Senin mantığına göre, maç kazanılmışsa her şey doğru yapılmıştır.
Kaybedilmişse her şey yanlış yapılmıştır.
Bugün mükemmel oynadık, gol olmayabilirdi ama, çok net kaçırdığımız tonla pozisyon var. Maç 0-0 bitseydi, ne biçim takım hazırlıyorsun mu demeliydik yani.

40 alimin ikna edemediği adam da kendince haklı oluyor işte, öyle bir haklılığın var.
Alim kim ya siz misiniz

Sizin alim olduğunuz kanısına nerden vardın

Burada defalarca hata yaptığında eleştiren biz hatalıyız

Siz değilsiniz öyle mi

Sene başında yanlış kadro planlaması yaptığından bir kere bahsettiniz mi

Oyuncu değişiklikleri konusunda hata yaptığını ve geç kaldığındam bir kere bahsettiniz mi

Takıntıları olduğu konusunda bir kere bahsettiniz mi

Oyun seti konusunda HALEN sıkıntılarımız olduğundan bir kere bahsettiniz mi

Neyin alimi oldunuz siz ya hayırdır

E peki reis, sence değişiklikler kötü ise, yazılmamalı mı. Pas mı geçelim, ne zaman puan kaybedilirse o zaman mı yazılmalı sadece.
Ya da günün sonunda Yunus'un maçı çözecek ortayı kesmesi, oyunda tutulması gerekçesini haklı çıkarır mı?
Ya da Okan Buruk sence değişiklik yapma noktasında doğru zamanda doğru kişilerle doğru hamleleri yapıyor mu?
Ya da Liverpool maçını kazandık, tebrikler. Peki VAR golü iptal etmese, millet takım düştü hoca yemeden değişiklik yapsana diyince haksız mı olmuş oluyor.
Yani mevzuyu şuna getiriyorum, yüksek bir yerden atlasam ama hiçbir şey olmasa, bu yaptığımın mantıklı olduğu manasına mı gelir?

Bu soruları tartışmak isterim.

Ben o yorumu halen güncel tutuyorum

Oyuncu değişiklikleri halen kötü

Ama hakkını da vermem lazım

En kritik dönemde üstüne koyarak gidiyor maşallah

Böyle devam oyuncu değişikliği ve oyun içi çözüm olayını da zamana bırakacağız artık
Şu oyuncu değişiklikleri konusunda ortada olmayan bir şey ile itham ediliyor... biz ekran başında (ben de dahil) şu dk da şunu alsana bu dk da bunu alsana diyoruz da o kenarda o oyuncuyu değiştirirken bir çok bizim tarafımızdan bir çok bilinmeyen ile yapıyor...

Bilmiyorum ama büyük ihtimal kafasında zaten hafta içi idmanlarda iyi çalışanları ödüllendirmek için vs bir plan var. Mesela bugün kaan uzun zamandır forma giymiyor ve biraz da gönlünü almak için singo yu dinlendirmek adına aldı oyuna... Ben lang yorulmasın daha fazla diye asprilla yı alır oyuna dedim kendi kendime... yunus un çıkmayacağı rakip 10 kişi kaldığı ve golü bulduğumuz anda bence netti... liverpool maçını düşününce yunus 90 dk sahada kalacaktı... vs...

Biz bazı şeyleri net olarak bilmediğimiz için burada şunu yapmalıydı bunu yapmalıydı diyoruz da bir anda çok değişiklik de takım içerisinde konsantrasyon kayıplarına falan sebebiyet verebiliyor. Mesela dün gördük fener 45 de bir sürü adam değiştirdi... etki??? Koca bir 0...

Senin mantığına göre, maç kazanılmışsa her şey doğru yapılmıştır.
Kaybedilmişse her şey yanlış yapılmıştır.
Bugün mükemmel oynadık, gol olmayabilirdi ama, çok net kaçırdığımız tonla pozisyon var. Maç 0-0 bitseydi, ne biçim takım hazırlıyorsun mu demeliydik yani.
Yok ustam mantığım öyle değil. Zaten bunu yazarken ''ligin 6.'sına karşı, ter idmanı seviyesinde 3-0 yendik'' diye belirttim. Misal ne zaman sana hak verirdim, 88. dakikada 1-0 ile maçı kazansak haklısın derdim usta.

Ya olm niye kavga ediyonuz deli misiniz lan

Boş verin, sen şöyle demiştin, o böyle söylemişti, sen şunu yapmıştın.

Mis gibi vura vura ilerliyoruz keyfini çıkarın.

Bi de vallahi sadece bir forum da olsa, belki hayatımız boyunca birbirimizi hiç görmeyecek bile olsak birbirimizi yıllardır tanıyoruz lan,

Güzel şeyler bunlar.

Herkes iyisiyle kötüsüyle vardır. Böyle sohbet edebiliyor olmak bile çok güzel bir şey.

Alim kim ya siz misiniz

Sizin alim olduğunuz kanısına nerden vardın

Burada defalarca hata yaptığında eleştiren biz hatalıyız

Siz değilsiniz öyle mi

Sene başında yanlış kadro planlaması yaptığından bir kere bahsettiniz mi

Oyuncu değişiklikleri konusunda hata yaptığını ve geç kaldığındam bir kere bahsettiniz mi

Takıntıları olduğu konusunda bir kere bahsettiniz mi

Oyun seti konusunda HALEN sıkıntılarımız olduğundan bir kere bahsettiniz mi

Neyin alimi oldunuz siz ya hayırdır
Okan Buruk'un ŞP olma takıntısı olduğu konusunda hemfikiriz ustam. Ona lafım yok zaten.

Yok ustam mantığım öyle değil. Zaten bunu yazarken ''ligin 6.'sına karşı, ter idmanı seviyesinde 3-0 yendik'' diye belirttim. Misal ne zaman sana hak verirdim, 88. dakikada 1-0 ile maçı kazansak haklısın derdim usta.
Onu ben bile demem, sen nasıl diyorsun yav. :D
10 tane kaçırmışım, 1-0 bitmişse ne yapsın adam.

İşler kötü giderken, puan kaybı varken, kötü oynarken, oyun içerisinde kör göze parmak hataları varken ortada olma (minimum 24 saat sonra burda ol) ama iyi giderken maçın bitiminde 5 dakika sonra o mesajı at. Evet. Hep burdasın. :red:
biz senin gibi değiliz fırsat kovalamıyoruz, takım kaybedince üzülüyoruz biraz 540 post spamlamak zorunda hissetmiyoruz kendimizi mastürbasyon için

puan kaybı da var, kötü oyun da var, sıçıp batırmak da var. duyguyu aklın önüne geçirip saçma sapan yıkıcı eleştiriler yapmak zorunda değil herkes.

maçın devre arasında 2 tane herkes tarafından sevilen üyeye cahil mahil yazmışsın, ne alaka sürekli bi yerlere saldırma derdindesin. beni de hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen alakasız bi posta dahil etmiştin geçen gün laf soktuğunu sanarak, biraz sakinleşmeni öneririm

Ya olm niye kavga ediyonuz deli misiniz lan

Boş verin, sen şöyle demiştin, o böyle söylemişti, sen şunu yapmıştın.

Mis gibi vura vura ilerliyoruz keyfini çıkarın.

Bi de vallahi sadece bir forum da olsa, belki hayatımız boyunca birbirimizi hiç görmeyecek bile olsak birbirimizi yıllardır tanıyoruz lan,

Güzel şeyler bunlar.

Herkes iyisiyle kötüsüyle vardır. Böyle sohbet edebiliyor olmak bile çok güzel bir şey.
Hocam muhabbet etmek başka tartışmak başka

Kimse kimseyi fikrinden dolayı yargılayamaz

Hepimiz çok daha iyi GS seyretmek istiyoruz bunda hemfikiriz

Yoksa benim dediğim çıksın ben haklı olayım gibi bir durum söz konusu değil

Ben haksız olayım hiç önemli değil

Ama yeter ki GS kazansın

Bazı arkadaşlar sanki böyle bir durum varmış gibi ithamda bulunuyor

Serzenişim ona

biz senin gibi değiliz fırsat kovalamıyoruz, takım kaybedince üzülüyoruz biraz 540 post spamlamak zorunda hissetmiyoruz kendimizi mastürbasyon için

puan kaybı da var, kötü oyun da var, sıçıp batırmak da var. duyguyu aklın önüne geçirip saçma sapan yıkıcı eleştiriler yapmak zorunda değil herkes.

maçın devre arasında 2 tane herkes tarafından sevilen üyeye cahil mahil yazmışsın, ne alaka sürekli bi yerlere saldırma derdindesin. beni de hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen alakasız bi posta dahil etmiştin geçen gün laf soktuğunu sanarak, biraz sakinleşmeni öneririm
Aynen, birtek siz (!) üzülüyorsunuz, geri kalanlar da GS maç kaybetsin de GSC'de Okan Buruk konusuna girip like kasayım diye düşünüyor.
Forumun yüzde 95'ine futbol cahili iması yapıp, ben burda bu zeka ile harcanıyorum bu forumda imasıyla post atan birine de karşılık olarak cahil yazarım ayrıca, evet.

Aynen, birtek siz (!) üzülüyorsunuz, geri kalanlar da GS maç kaybetsin de GSC'de Okan Buruk konusuna girip like kasayım diye düşünüyor.
Forumun yüzde 95'ine futbol cahili iması yapıp, ben burda bu zeka ile harcanıyorum bu forumda imasıyla post atan birine de karşılık olarak cahil yazarım ayrıca, evet.
:)

hiç öyle bir niyetim yok herkes seni de biliyor beni de, postları nabzı düşürüp öyle at hadi bakalım canım

Hocam muhabbet etmek başka tartışmak başka

Kimse kimseyi fikrinden dolayı yargılayamaz

Hepimiz çok daha iyi GS seyretmek istiyoruz bunda hemfikiriz

Yoksa benim dediğim çıksın ben haklı olayım gibi bir durum söz konusu değil

Ben haksız olayım hiç önemli değil

Ama yeter ki GS kazansın

Bazı arkadaşlar sanki böyle bir durum varmış gibi ithamda bulunuyor

Serzenişim ona

Usta kimse kimseyi fikrinden dolayı yargılayamaz diyorsun da, biatçı dediğinde yargılamış oluyorsun.

Geri
Üst Alt