Okan Buruk | Teknik Direktör

Galatasaray bu sezon şampiyonluğunu ilan ederse ligi dört yıl üst üste şampiyon tamamlamış olacak.

Okan Buruk bunu 52 yaşında başarmış olacak. Fatih Terim ise uzun yıllar önce bunu başardığında 46 yaşındaydı.

Benim yorumum şu: Evet, belki Fatih hoca bunu daha erken yaşta başarmış olabilir ancak Okan hocanın Galatasaray’a gelmeden önce yaptıkları da çok özeldi. Gerek Akhisar ile kazandığı Türkiye Kupası, gerekse Başakşehir şampiyonluğuyla rüştünü ispatlamıştı. Fatih hoca ise en büyük başarılarına bizimle birlikte imza atmıştır.

Yalnız Fatih hoca 4. şampiyonluğunu bir de UEFA Kupası’yla taçlandırmıştı. Okan hoca bu sezon ŞL'de çeyrek final bile görse bence o da Avrupa’da kendini ispatlamış olacak.
1000213817-webp.318297

1000213817.webp

@Onur Adıbelli

Bak okudum yazdıklarını
Samimi söylüyorum hepsini okudum
Bir bakayım bu renkdash bişey diyo ne anlatıyo dedim

Okudum lan sonuna kadar

Sonra durdum hacı, yoruldum

Düşündüm

Aslında hayat çok güzel Onur
Hakikaten sarılacak sevilecek çok şey var
Bir sesle titreten
Bir renkle hüzne boğan
Bir sesle coşturan
Nefes almak,
Aldığını hissetmek
Derinlere çekmek oh ulan dercesine
Yaşamak
Güzelce sevgice ölmecesine

Bunları bilmiyorsan, içinde kötülük var demektir ki sende var

Bari bizi sal

Okan hoca, Fatih hocanın yapmadığını yapıp uzun yıllar kalmalı ülkede tek takım haline getirip artık her sene hedefi Avrupa'nın en büyük kupası şampiyonlar ligini almak olmalı.

transfer işine karışma, 20 yıl daha kal

@Onur Adıbelli

Bak okudum yazdıklarını
Samimi söylüyorum hepsini okudum
Bir bakayım bu renkdash bişey diyo ne anlatıyo dedim

Okudum lan sonuna kadar

Sonra durdum hacı, yoruldum

Düşündüm

Aslında hayat çok güzel Onur
Hakikaten sarılacak sevilecek çok şey var
Bir sesle titreten
Bir renkle hüzne boğan
Bir sesle coşturan
Nefes almak,
Aldığını hissetmek
Derinlere çekmek oh ulan dercesine
Yaşamak
Güzelce sevgice ölmecesine

Bunları bilmiyorsan, içinde kötülük var demektir ki sende var

Bari bizi sal
İnancını bilmiyorum da, böyle bir şeyi iddia etmek sence de sıkıntılı değil mi? Aksi halde iftira atmış oluyorsun ki büyük günahtır, bu durumda benden helallik istemen gerekir. Bilmem farkında mısın.

Galatasaray bu sezon şampiyonluğunu ilan ederse ligi dört yıl üst üste şampiyon tamamlamış olacak.

Okan Buruk bunu 52 yaşında başarmış olacak. Fatih Terim ise uzun yıllar önce bunu başardığında 46 yaşındaydı.

Benim yorumum şu: Evet, belki Fatih hoca bunu daha erken yaşta başarmış olabilir ancak Okan hocanın Galatasaray’a gelmeden önce yaptıkları da çok özeldi. Gerek Akhisar ile kazandığı Türkiye Kupası, gerekse Başakşehir şampiyonluğuyla rüştünü ispatlamıştı. Fatih hoca ise en büyük başarılarına bizimle birlikte imza atmıştır.

Yalnız Fatih hoca 4. şampiyonluğunu bir de UEFA Kupası’yla taçlandırmıştı. Okan hoca bu sezon ŞL'de çeyrek final bile görse bence o da Avrupa’da kendini ispatlamış olacak.
1000213817-webp.318297

Ekli dosyayı görüntüle 318298
Okan hocanin sansizligi artik avrupa ligine düsülmemesi

Her zaman kağıt üzerindeki doğrudur gibi bir iddiam yok. Ama hocanın 70'den önce oyuncu değiştirmemek gibi bir huyu olduğu gerçek. Zamanında tam değişiklik yapıyorduk gol yedik gafı da bunun kanıtıdır esasında.
Tabii ki oyuncuna, oyun planına, çalıştığın şeye inanabilirsin ama bunu tek gerçek olarak kabul etmek mantıklı bir şey değil. Mesela örneğini verdiğin şey de doğru değil. Elbette planını uygulamak isteyebilirsin ama oyun ya da oyuncu o senaryonun dışında gidiyorsa orada B planına geçmek gerek. Yeri geliyor hocalar devre bitmeden oyuncu değiştiriyor. Bu ayıp bir şey değil yani. Yunus'u 90 dk oynatma planın olabilir tabii o veya bu sebepten, ama baktın kaldığı süre boyunca bir faydası yok, kes devrede. Elbette her kötü oynayanı direkt çıkarsın demek istemiyorum bunu söylerken, orda da oyuncuyu kaybedersin. Ama bazen de bu gerekir. Duygusal kararla pragmatizm arasındaki teraziyi doğru ayarlamak gerek.
Valla saygı duyarım görüşüne ama benim de söylemek istediğim oyuncu değişikliğini daha erken yapsa daha iyi olur tezinin doğruluğunu kanıtlayacak bir veri yok. Yani bu tamamen bir varsayım... Bu şekilde yapıyor ve kazanıyorsa aksi doğrudur diyemeyiz çünkü aksinde ne olacağını bilmiyoruz... belki daha kötü olacak... bunu da bilemeyiz... belki süper olacak bunu da bilemeyiz. Bu adamın yoğurt yiyişine de saygı duymak gerekiyor...

transfer işine karışma, 20 yıl daha kal
Transfer işlerine karışma diyorsun da oyuncuların kendi açıklamaları ile ifade edeyim, osi sane davinson, icardi vs. Bir çok oyuncu okan buruk ile yaptığı görüşmelerden çok etkilendiğini ve bu yüzden Galatasaray a evet dediklerini deklare etti...

Transfer işlerine karışma diyorsun da oyuncuların kendi açıklamaları ile ifade edeyim, osi sane davinson, icardi vs. Bir çok oyuncu okan buruk ile yaptığı görüşmelerden çok etkilendiğini ve bu yüzden Galatasaray a evet dediklerini deklare etti...
kendisinde iyi oyuncu gözü yokk, alınan oyuncuyu kazanma çabasına bişey demiyorum zaten. o işi beceremese dünyanın en iyi taktisyeni de olsa bu kadar tutunup bu kadar başarı kazanamazdı.

kendisinde iyi oyuncu gözü yokk, alınan oyuncuyu kazanma çabasına bişey demiyorum zaten. o işi beceremese dünyanın en iyi taktisyeni de olsa bu kadar tutunup bu kadar başarı kazanamazdı.
Valla bence o konuda da yönetimin alamayıp elde kalanlara evet dediği için sorumlu Okan gözüküyor... doue isterken jellert gelmesi, skriniar isterken cuesta gelmesi... bunlar biraz okan hoca dan değil de yönetimden kaynaklı sorunlar gibi...

Rakipler don değiştirir gibi hoca değiştirirken bizim kıymet bilmemiz gerek.
Şampiyonluğu bu sene de aldı. RESPECT

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Soyunma odasında oturup kendimi de sorguladım, bunu oyuncularımla da paylaştım."

Hocanın (bence takdiri hak eden) bu açıklamayı yaptığı maçtan beri (Juve dönüşü Alanya maçı) takım çok daha derli toplu ve üstüne koyarak ilerliyor.

Fatih Terim ile Okan Buruk kiyasi cok sacma.

Futbol ayni futbol degil, parametreler ayni degil.

Geri
Üst Alt