Okan Buruk | Teknik Direktör

Dün maçın ilk dakikasından itibaren bir şey sezdim, aslında maçta olan tek adamımızdı sahada ve kenardaki. Hırs ve çaresizliğini gördüm. Osimhen'siz veya önde delice basmaksız başka bir oyunu yok bu eyvallah da, anlamıştı maçın kötü başlayıp kötü seyrettiğini ve dönmeyeceğini.

Göztepe maçına BAY forvet başlayacağını düşünüyorum.

Takımı maça hazırlayamamış bu çok net belli ama Toreira da 1 metre yanına tam 45 dakika pas veremedi biraz da oyuncular şapkayı önüne koyup düşünecek.
Bu işin aidiyeti ve ciddiyeti daima dik kalmalı. Liverpool'u Juventus'u yendin diye görevi tamamlamadın zira orada kupayı almadın burada her şey gerçek burada dünyanın her yerinden farklı olarak oynanan bir futbol var. Şampiyon olacaksın bitti bunun ötesi yok hele 7 puan önde iken maça şöyle çıkıyorsun sene sonu kapıya konmalısın.

Batagov, oulai, muci gibi takım iskeletini oluşturan 3 değerli oyuncusunun yokluğunda çok daha dominant oyun oynamalıydık Trabzonda. Büyük bir fırsatı tepti maalesef Okan hoca.. liverpool bozgunu akabinde bu kadar önemli eksikleri olan trabzona karşı mağlubiyet hiç iyi sinyaller değil. Haftaya göztepeyede yenilirsek (ki hiç umut vermiyor takım) zirveyi trabzona kaptırabiliriz, şakası yok 7 puandan şampiyonluğu kaptırmanın özrüde affıda olmaz!

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 senedir şampiyonsun, herkes sana bileniyor, çoğu şehir suni mevzu çıkartıp sana kinleniyor. Herkes bizim maçları hedef haline getiriyor. Şu şartlarda 1 topçun bile gamsız olmamalı. Biz hala sahada yürüyerek maç kazanacağımızı zannediyoruz.

3 sene feneri osurta osurta şampiyon olmuş takımın hocasını sevmemek evet. Gülmüş bir de ağzını yaya yaya
Gülerim tabi sanami soracagim?? Hocalik olarak bi basariisini göremiyorum. Bu kadrolari koy hocasiz sampiyon olur zaten. Artisi neymis acaba?? Sezonda ciktigi her deplasmanda berbat oynatsinn saksakcilarida destek olsun 😂

Ali Koç efsanesine karşı 300 milyon euro harcayıp şampiyon olmak büyük başarı gerçekten.. Bu ilk geldiğinde Erden Sanches , Torreira , Mertens , İcardi çekmeseydi görürdüm bunu ben..

Bireysel oyuncu performansları hariç zerre sistemimiz yok..

Süper kupadaki fener macina bakmak yeterli. Okanda fenerli ellamm takima top oynatmadi. Cok seviyor olmali fenerini

Ali Koç efsanesine karşı 300 milyon euro harcayıp şampiyon olmak büyük başarı gerçekten.. Bu ilk geldiğinde Erden Sanches , Torreira , Mertens , İcardi çekmeseydi görürdüm bunu ben..

Aman dur renktas simdi fenerli ilan edileceksin

Gülerim tabi sanami soracagim?? Hocalik olarak bi basariisini göremiyorum. Bu kadrolari koy hocasiz sampiyon olur zaten. Artisi neymis acaba?? Sezonda ciktigi her deplasmanda berbat oynatsinn saksakcilarida destek olsun 😂
Göremiyor olmak senin cahilliğin. OB bize gelmeden önce boktan kadrolar ile başarıları var. Elbette eksikleri ve hataları var ama senin gibilerin duygusal mastürbasyonuna yem edilecek hoca değil.
Tr de çok kolay sandığın şampiyonlukta rakibin siyasetinden, tffsine, mhksinden maddiyatına kadar korunup, kollanıyor. Başında takımın emeğini koruyup, kollayan bir yönetim yok. İlk 2 sene bunun için uğraşan adam sırf bi zengin veledi mutlu olamadığı için bugün tutuklu. O zengin velet Gs nin hocasını tehdit ediyor ve ET ye bugün ne yapıldıysa OB ye de yapılacak bizden gittiği zaman.
Sonra senin gibi biri çıkıp diyorki bu kadro hocasız da şampiyon olur.
He olur.

Bireysel oyuncu performansı ile CL de son 16 ya kaldık yani. E o zaman bu kadronun başında Pep olsa CL alırız biz.

Göremiyor olmak senin cahilliğin. OB bize gelmeden önce boktan kadrolar ile başarıları var. Elbette eksikleri ve hataları var ama senin gibilerin duygusal mastürbasyonuna yem edilecek hoca değil.
Tr de çok kolay sandığın şampiyonlukta rakibin siyasetinden, tffsine, mhksinden maddiyatına kadar korunup, kollanıyor. Başında takımın emeğini koruyup, kollayan bir yönetim yok. İlk 2 sene bunun için uğraşan adam sırf bi zengin veledi mutlu olamadığı için bugün tutuklu. O zengin velet Gs nin hocasını tehdit ediyor ve ET ye bugün ne yapıldıysa OB ye de yapılacak bizden gittiği zaman.
Sonra senin gibi biri çıkıp diyorki bu kadro hocasız da şampiyon olur.
He olur.
Basit bi soru soruyorum. Bu takima Okan ne katti/katiyor? Oyun olarak üst düzey top mu oynatiyor? Oyuncu degisikligini zamaninda yapabiliyormu? Oyunu okuyabiliyormu? Hatalarini görebiliyormu? Deplasman maclarinda top oynatabiliyormu? Anlat? Biz kimlerle sampiyon olduk... cevat güler, hamza hamzaoglu vs vs sanki tek okan sampiyon yapmis bu zamana kadar

Geri
Üst Alt