Okan Buruk | Teknik Direktör

Çok birşey söylemeyeceğim derbi performansı bu seneyle ilgili az çok mesaj verdi zaten, takımda ağırlığı falan kalmamış, gidip rakip takıma artistlik yapıp sahanda böyle oynayamazsın.

4 senedir bireylerle buraya geldik diye çoğu kez söyledim, bireyleri bu motive ediyor dediler artık edemiyor demekki bakalım bu kez neresinden tutacaksınız

"Her şey bizim elimizde! Kafamızı kaldırıp devam etmemiz gerekiyor. Daha fazlasını vermemiz gerekiyor, antrenmanlarda ve sahada. Futbol ciddi oyun, her an ciddi olmak zorundasınız!"

Antrenmanlarda çok önemli bir noktada. Demek ki bu takımın antrenman disiplini de düşük.
Antremana cikarmiyo ki takimi!

Çok birşey söylemeyeceğim derbi performansı bu seneyle ilgili az çok mesaj verdi zaten, takımda ağırlığı falan kalmamış, gidip rakip takıma artistlik yapıp sahanda böyle oynayamazsın.

4 senedir bireylerle buraya geldik diye çoğu kez söyledim, bireyleri bu motive ediyor dediler artık edemiyor demekki bakalım bu kez neresinden tutacaksınız
bireyleri motive etmesi, ego yönetimi cart curt = isteyene istediği kadar izin vermek

Avrupa'da final maçlarının hiçbirini kazanamaması huyunu bu sene lige de taşıdı topçuların umrunda değil abi şampiyon olsa dahi gönderilmeli yabancı hocaya bile razıyım bu adam gitmeli artık 4 senede sinir hastası olduk

Mesele biat, yalamak oldu mu illaki tutulacak yer bulunuyor bu memlekette

Şampiyon olsak bile teşekkür edilip vedalaşılmalı bence. Okan hoca ile bir basamak yukarıyı göremiyorum artık.

Bir değişim lazım gibi. Bundan sonra takımı birkaç basamak yukarı çıkarabilecek, özellikle Avrupa'da başarı getirebilecek bir hoca ile yola devam etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Avrupa'da başarı, ciddi kriz yönetimi ve zor anlardan takımı çıkarabilme becerisi istiyor. Bu da Okan hocanın yıllardır yapamadığı şey. Ne zaman maç içinde sıkıntıya girsek aşırı panikliyor ve tüm kontrolü kaybediyor. Bir A planı yapıyor, tutarsa ne ala. Tutmazsa B planı falan yok ortada. Varsa da işe yaramıyor.

bunla şampiyon olmak bize zarar verir seneye de kalır kesin. Alternatif bir çözüm bulunmalı acilen 5 maçlık o da terim merim olur da onu da getirdin mi gönderemiyorsun 1 yıl kalır en az gerek yok 1 sene de kabız futbola dönemi geçti. Bize genç dinamik hevesli adam lazım Arda'yı getirene kadar 5 maç hocasız devam veya okan gemiyi limana yanaştıracak kör topal dursun erkeklik edip okanı yollayacak sezon sonu zor ama tek çare.

Göztepe'li topçu boş kaleye atsa o maçı da 2 farktan kaybedecekti 1 haftada 5 puanı sokağa attı, hasbelkader Göztepe'yi şansa yenebildiği için halen lideriz. Kabus gibi 8 gün yaşattı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osimhen devreye girmeseydi, Juventus'a 3 farktan turu verecekti.

Uğurcan kalede devleşmeseydi, Beşiktaş'ın 8 gol yeme rekorunu tarihe gömecek, bizi Liverpool karşısında muhtemelen 10'luk edecekti.

Bunları da eklemek lazım bu sezon özelinde.

Geri
Üst Alt